تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 480 از 923 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490530580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.

ميخواستم بپرسم که بهترين راه آموزش زبان براي من چه هستش؟‌ (غير از کلاس)

بيشتر ضعفم هم توي ليسنينگ و Vocabulary هست و دوست دارم در مرحله اول اين دو رو تقويت کنم.

ممنون ميشم راهنمايي کنيد که چطور ميتونم تحت يک برنامه فشرده انگليسيمو تقويت کنم و به جاي خوبي برسونم؟

متشکر.
    اگه یه نگاه به صفحه‌های قبل بندازین می‌بینین که همه‌ی کسانی که برای اولین بار توی این انجمن اومده‌ان همین سوال رو پرسیده‌ان! جالبش اینه که همیشه هم به این نتیجه رسیدیم که برای تقویت زبان راه معجزه‌آسایی وجود نداره و باید در کلاس حضور فیزیکی داشته باشین تا بتونین با اطرافیان مکالمه کنین...

برای تقویت لیسنینگ هم خوب معلومه که باید از طریق ابزارهای مختلف به فرهنگشون دسترسی پیدا کنین که این مورد از طریق فیلم نگاه کردن و آهنگ خارجی گوش کردن و خیلی کارهای دیگه موثره...

سعی کنین فیلم رو اول خودتون نگاه کنین و جاهایی رو که متوجه نمی‌شین چندین بار مجدد گوش کنین... اگر با لغت آشنا نبودین یا متوجه مکالمه نشدین می‌تونین زیرنویس انگلیسیش رو از سایت‌های مختلف مثل OpenSubtitles یا SubScene یا MySubtitles یا podnapisi و یا خیلی جاهای دیگه دانلود کنین و ازش استفاده کنین...

در مورد آهنگ همینه... با این تفاوت که اگر جایی رو متوجه نشدین اسم آهنگ رو توی Google بنویسین و به آخرش یه lyrics اضافه کنین... مثلا: Lady Gaga - Born This Way lyrics...

من وقتی کلاس می‌رفتم هیچکدوم از امکانات بالا رو نداشتم.. یادمه یه ضبط داشتیم که نوارهای کلاس زبان رو تا ۵۰ بار گوش می‌کردم تا بفهمم چی می‌گه!

یکی از دوستانمون به نام brain یه سری از پست‌های همه‌ی با تجربه‌های این تاپیک رو توی یه پست جمع کرده که کار شما رو آسون کرده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    خلاصه توی همین تاپیک چرخ بزنین خیلی از این راهنمایی ها پیدا می‌کنین...
    Last edited by pro_translator; 17-04-2011 at 21:16.

2. 6 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    با مطالعه ی پستایی که pro_translator جان معرفی کردن، جواب سوال بالام رو گرفتم + کلی نکته ی عالی . واقعا ممنون از brain عزیز بخاطر جمع آوری این پست و همچنین برادر pro_translator برای معرفی پست .
    ضمنا اگر بشه کسی زحمت بکشه و مثلا همون پست رو چند وقت یه بار آپدیت و کاملش بکنه خیلی خیلی کارآمد هست و برا خودش یه پست مرجع میشه . تا اینکه هی من بیام یه سوال بپرسم و چند پست بعد یکی دیگه عین همونو .

راستی تصمیم من بر این شد که برم آموزشگاه سفیر . چون ساعت شیفت عصر جمعش برام واقعا ایده آل هست . ( سایر آموزشگاها کلاسای جمعشون از ۸ و نیم یا نهایتا ۹ شروع میشه و شیفت عصر هم ندارن . منم که یه جمعه رو فقط دارم برا استراحت ).
    منتها متاسفانه این ترم سفیر شروع شده و شروع ترم بعدش میفته برا برج ۳ . من لعنتی اینقد معطلش کردم که حالا باید نزدیک ۲ ماه معطل شم .

.

4. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

معنی جملات لطفاً :

• I mean, how could you not send my letters?
    • Buzz him in.
    I mean به چه معناست

Buzz him in را وقتی طرف زنگ خانه را زده بود کسی که در ساختمان بود گفت شاید معنی اش این باشد که در را بزن بیاد داخل!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

10 تقويت مهارت «شنيدن» و درك زبان انگليسي با استفاده از پادكست‌هاي رايگان

براي يادگيري يك زبان خارجي، مهارت‌هاي مختلفي را بايد تقويت نمود؛ از افزايش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اصطلاحات گرفته تا رعايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تمرين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مهارت در سخن گفتن و مهارت در درك شنيداري زبان و غيره. براي تقويت مهارت درك شنيداري، گوش دادن مداوم و مستمر به برنامه‌هاي صوتي مانند مكالمات راديو و تلويزيون يا ديدن فيلم به زبان انگليسي (يا كانال‌هاي ويدئويي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مي‌تواند كمك زيادي به شما در تقويت مهارت شنيدن بكند.
    برنامه‌هاي صوتي (مخصوصاً اگر مناسب با سطح مهارت شنيداري شما تنظيم شده باشند) اثرگذاري بيشتري خواهند داشت زيرا به دلخواه و در زمان فراغت خود (حتي در خيابان) مي‌توانيد به آنها گوش دهيد. يكي از ابزارهاي دنياي امروز كه در اين زمينه مي‌تواند بسيار كارگشا باشد پادكست است.
    پادكست چيست؟

پادكست روشي براي انتشار محتواي الكترونيكي به وسيله صدا مي‌باشد كه افراد از طريق آن مي‌توانند ساخته‌هاي صوتي و كلامي خود را به شنوندگان آثارشان ارائه ‌دهند. در واقع مي‌توان پادكست را نوعي وبلاگ صوتي دانست. پادكست‌ها را هم مي‌توان به صورت آنلاين گوش داد و هم مي‌توان در قالب فايل‌هاي كم‌حجم mp3 و غيره دانلود كرده و روي دستگاه‌هايي مثل mp3 player، انواع گوشي‌هاي تلفن همراه، ipad و غيره به صورت مداوم در اوقات فراغت گوش داد.
    بنابراين اگر مي‌خواهيد مهارت شنيداري خود را تقويت كنيد مي‌توانيد پادكست‌هاي آموزش زبان انگليسي را كه به رايگان و به وفور در اينترنت يافت مي‌شوند پيدا كرده و هر روز قدري از وقت فراغت خود را به شنيدن آنها اختصاص دهيد.
    يك پادكست عالي براي يادگيري زبان انگليسي

يكي از پادكست‌هاي معروف براي يادگيري زبان انگليسي كه خودم با آن شروع كردم و قدمت نسبتاً زيادي هم دارد، سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است كه تقريباً به صورت مستمر و هر هفته برنامه‌هاي خودش را ارائه مي‌دهد. گوش دادن مستمر به پادكست‌هاي EslPod مهارت شنيدن شما را كاملاً متحول مي‌كند.
    تركيب برنامه‌هاي صوتي اين سايت به اين شكل است كه ابتدا يك متن انگليسي كه مربوط به مباحث روزمره‌ي زندگي در آمريكاست خوانده مي‌شود (با سرعت كم) و بعد از آن اين متن مجدداً بررسي مي‌شود و مفاهيم و لغات و اصطلاحات آن بررسي و تبيين مي‌گردد و در نهايت مجدداً با سرعت بيشتري (سرعت نرمال انگليسي‌زبان‌ها) متن اصلي تكرار مي‌گردد.
    بهترين پادكست‌هاي زبان انگليسي

در آينده، بهترين پادكست‌هاي آموزشي زبان انگليسي را گردآوري كرده و همينجا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه خواهم كرد. اگر شما هم پادكست خوبي در حوزه يادگيري زبان انگليسي مي‌شناسيد در قسمت ديدگاه‌ها عنوان كنيد تا بقيه علاقه‌مندان هم بتوانند از آن استفاده كنند.

---------------------------------

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 6 کاربر از iforwardit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

I mean به چه معناست

Buzz him in را وقتی طرف زنگ خانه را زده بود کسی که در ساختمان بود گفت شاید معنی اش این باشد که در را بزن بیاد داخل!
    I mean خوب می‌شه "یعنی"! یا منظورم اینه که

خوب معنی اونم مشخص شد: درو براش باز کن
    معنی‌هاش به انگلیسی:
    buzz someone into a place and buzz someone inFig. to push a button that opens a door latch electrically, allowing someone to use the door and enter. (The process creates a buzz while the latch is open.) My secretary will buzz you in. Please buzz in our guest. Oh, hello. I will buzz you into the lobby. Then take the elevator to apartment 310

buzz in to some place
    Fig. to come into a place rapidly or unexpectedly. The child buzzed into the shop and bought a nickel's worth of candy. I just buzzed in to say hello

9. 2 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض اختصاصی با کهن فا

سلام بد نبود . اما خوبمنبود . اثلا به من چه

داره خودمونی میشه nimamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کدوم آموزشگاه تافل میده؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

کدوم آموزشگاه تافل میده؟
    سلام دوست عزيز.

هيچ آموزشگاهي تافل نميده ... مطمئن باش.

اما هستن آموزشگاه هايي كه درس و نكات تافل رو ميدن و دانشجو با گذروندن اون كلاس ها ميتونه خودش رو براي امتحان تافل كه عمومي هست و مشترك آماده كنه . اگه خوب بلد باشه نمرش رو ميگيره و قبول ميشه .

موفق باشي عزيز جان

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    معنی دو کلمه Debut و Dated چی میشه؟
    با تشکر

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام دوستان
    معنی دو کلمه Debut و Dated چی میشه؟
    با تشکر
    debut به اولین کار، بازی، اثر یا هر چیز دیگه‌ی یه نفر میگن ...

مثلاً debut یه خواننده، آلبوم اولشه ...
    یا debut یه فوتبالیست اولین حضورش در مسابقه است ...

dated هم به معنی از مد افتاده است ... یعنی جنسی که یه زمانی رو مد بوده، اما الان دیگه تاریخ مصرفش گذشته و از مد افتاده ...

15. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •