سعید جان من که گفتم
میدونی چیش خیلی ظلمه اون که ماهی 25 تومان داده باشی بعد اینترنت بی اینترنت
من آخر ماه سرویسم تموم میشه
حالا نظرت در مورد شرکت بعدی چیه؟
پارس آنلاین یکی از دوستام داشت از شبانش راضی بود
فقط ای کاش زود خطمون رو آزاد کنن
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سعید جان من که گفتم
میدونی چیش خیلی ظلمه اون که ماهی 25 تومان داده باشی بعد اینترنت بی اینترنت
من آخر ماه سرویسم تموم میشه
حالا نظرت در مورد شرکت بعدی چیه؟
پارس آنلاین یکی از دوستام داشت از شبانش راضی بود
فقط ای کاش زود خطمون رو آزاد کنن
جالبه همین حالا رفتم تو سایت شبکیه
فروش آنلاین رو برداشتن![]()
آخه هم پشتیبانی و هم بخش فروش به من گفتند که درست شده!امروز که بهشون گفتم خودتون گفتید انکار کردند.
من 4-5 شبه دانلود داشتم.مشکلی نداشت.اما دیشب که اتفاقا از 5 صبح دانلودم شروع شد یهو قطع کرد!
آره خیلی زور داره.الان با اینترنت ماهی تومن مخابرات یکی شده دیگه.کلا اینترنت بدون دانلود شبانه مفتش گرونه!
منم خیلی مصرم که عوض کنم.من 30 دی تموم میشه اینترنتم.هم گرونه و هم خدماتشون ضعیفه.تازه اگر هم به حالت قبل برگردند هم چون یک ساعت دانلود رو کم کردند نمیصرفه.این اواخر هم که روی اعصابم یورمته میرفتن!حدود 10 روز تو یک ماه گذشته قطع بود اینترنتم!جالبه که خود خانومه هم شاکی بود.میگفت اعصابمون خورد شده.
من فعلا دارم این گزینه ها رو بررسی میکنم:
1-پارس آنلاین: خیلی وقته تحت نظر دارمش.قبل از اینکه از شبکیه بگیرم میخواستم ازش بگیرم اما منطقه ما پورت خالی نداشتند.کلا سینوسیه.یا خیلی خوبه یا خیلی بده.الان نمیدونم اوضاعش چطوره.
2-داتک (پرنیان):اینو 512 رو یکی از دوستام داره.راضیه.میگفت سرعت شبانه اش هم حدود 120 هست.الان یه طرح پژوهش داره که 10 درصد تخفیف میده و هزینه نصب و راه اندازی هم نمیگیره.
3-فن آوا:سرویس خلیج فارسش رو خیلی تعریف میکنند.اما بدی هاش اینه که سرعتش برای بقیه کار ها مناسب نیست.حداکثر سرعتت 60-70 هست.حتی نمیشه باهاش یه ویدئو چت مناسب داشت.اما خوب دانلودش خوبه.یکی دیگه از بدی هاش اینکه که هزینه راه اندازیش 20 هزار تومنه!
4-نداگستر:یه عده خیلی راضی هستند و یه عده خیلی شاکی.آدم میمونه که اینا همشون از یه جا دارند.بدیش اینه که بالای 256 به کسی نمیده و ساعات شبانه ش هم کمه.از 3 تا 7:45
فعلا اینها رو تحت نظر دارم.سرعت 1 مگ همشون ماهانه حدود 20 تومن در میاد.
Last edited by saeid127; 25-12-2011 at 22:15.
سرویس از 2030 که میگیری به جز هزینه مودم و این که هر گیگ 2600 هست دیگه هزینه ی دیگه ای نداره که ؟
من خودم دو سالی بود 512 داشتم اوایل دانلود شبانش خیلی خوب بود ولی دو سه ماهی بود شبا حداکثر 700 تا 950 مگ دانلود داشتم دیدم فایده نداره رفتم روی 256 شبانش فرقی نکرد و همون مقدار با 3-4 لینک مستقیم همزمان دانلود میکنه . این اواخرم پینگش خیلی نوسان داره و خیلی وقتا هم تایم اوت اساسی میده که برای استفاده ای که میکنم خیلی اعصابمو میریزه بهم . مرکزم هم قندی هستم .
حالا میخوام فعلا تا زمانی که اسیا تک بیاد توی اصفهان از صبانت 128 سه ماهه بگیرم تا بعد برم سراغ اسیاتک .
فقط موندم از نمایندگی صبانت توی پانژه بگیرم یا برم سراغ جلفا رایانه . چون اصلا با منشی های توی پانژه حال نمیکنم نه اخلاق دارن نه مشتری مداری . فقط نمیدونم جلفا کیفیت نمایندگی اصلی رو داره ؟ و اینکه توی قندی برام زود رانزه میکنن یا نه .
ندا شهر به شهر و خیابون به خیابونش فرق میکنه
من خودم نصابه ندا هستم این هفته دو تا از مشتری هام کنسل کردن و رفتن اینفورمیشن تکنولوژی نمیدونم چیچی
شبانه ندا عالی بود شبی 3.5 گیگ اما الان 1 هفته است افتضاحه
چی بگم تا قبل این حرف نداشت
در مورد سرعت هم تا 2 مگش رو من به راحتی برات میگیرم نه کارت میخواد نه این طور چیزا ندا گیر نمیده خاطرت جمع
ساعت شبانه اش افتضاحه افتضاح
برای مرکز قندی خبر ندارین سرویس رو چند روزه وصل میکنن ؟ و اینکه جلفا رایانه کیفیتش چطوره ؟
تکراری -------- لطفا حذف گردد.
Last edited by Lord Farshad; 26-12-2011 at 02:05. دليل: قطع شدن نت ایرانسل و ارسال 2 باره
درود.
داداش این پستی که من قبلا زدم رو ببین :
حواست باشه گول نخوری مثل من؛ جلفا به من گفت اولش که 3 روزه تا یه هفته ای فعاله ولی بعدا خودشون گفتند که الان واسه قندی پورن خالی ندارند. البته من دوستم اینا ازشون 1 مگ دارند و اونا باغ دریاچه هستند؛ میگفت به ما میگفتی تا سفارش میکردیم؛ گفتم دیگه دیر گفتی و من انصراف دادم اگر نه اونی که اونجا آشنا شده و ماهی 56500 هزار میریزه به حسابشون؛ واسم پارتی میشد. بعد فکر میکنم که سرعت رو بیش از یک مگ واسشون میبندند؛ خواستی بگو ازشون بپرسم.
------- ولی یه چیزی رو واقعا میگم؛ خارج از سواد منشی قسمت فروشش که صفر هست ولی تک تک اعضاشون از نظر برخورد و صداقت و احترام خوب بودند. من بدون هیچ دردسری راحت رفتم و پولمو پس گرفتم وقتی فهمیدم پورت ندارند (نامردا از طریق فن آوا فهمیدم هنوز خطه نرفته واسه رانژه = پورت نداشتند)
دوستمم اینا واقعا راضی اند ازشون, حالا اگه سوالی داری بگو.
وضعیت شهید قندی رو هم که الان گفتم:
خیلی وضعش خرابه. من که همش پی گیر هستم و دو تا چیز کارتو شاید زود راه بندازه: یکیش رو من میگم شانس و دومیش رو هم به قول فن آوای عزیز : پارتی
شاد و پیروز و سربلند باشید.
منم دنبال سرویس 1مگ هستم و همون 20 ت در ماه .1-پارس آنلاین: خیلی وقته تحت نظر دارمش.قبل از اینکه از شبکیه بگیرم میخواستم ازش بگیرم اما منطقه ما پورت خالی نداشتند.کلا سینوسیه.یا خیلی خوبه یا خیلی بده.الان نمیدونم اوضاعش چطوره.
2-داتک (پرنیان):اینو 512 رو یکی از دوستام داره.راضیه.میگفت سرعت شبانه اش هم حدود 120 هست.الان یه طرح پژوهش داره که 10 درصد تخفیف میده و هزینه نصب و راه اندازی هم نمیگیره.
3-فن آوا:سرویس خلیج فارسش رو خیلی تعریف میکنند.اما بدی هاش اینه که سرعتش برای بقیه کار ها مناسب نیست.حداکثر سرعتت 60-70 هست.حتی نمیشه باهاش یه ویدئو چت مناسب داشت.اما خوب دانلودش خوبه.یکی دیگه از بدی هاش اینکه که هزینه راه اندازیش 20 هزار تومنه!
4-نداگستر:یه عده خیلی راضی هستند و یه عده خیلی شاکی.آدم میمونه که اینا همشون از یه جا دارند.بدیش اینه که بالای 256 به کسی نمیده و ساعات شبانه ش هم کمه.از 3 تا 7:45
فعلا اینها رو تحت نظر دارم.سرعت 1 مگ همشون ماهانه حدود 20 تومن در میاد.
شبی 4 گیگ دانلود رو میخوام .
خطم فعلا رانژه مخابرات هست ! شبکیه هم رفته روی مخابرات ! بخاطر همین میتونم بدون دردسر شبکیه بگیرم اگر شبانه اش تضمین شده باشه ! از امروز نمایشگاه ـه ! میتونین برین ! شبکیه و مخابرات و ... هستن !
البته اینترنت مخابرات انصافا از لحاظ کیفی خوبی ! اگه شبکیه هم همون کیفیت رو بده عالی میشه !
در مورد رنگین کمان هم بگم گویا دیگه شبانه نداره ! تو سایتش هیچ جا اعلام نکرده !
و شبکیه نشد منم احتمالا مشتری پارس میشم ! سرویس 1 یا 2مگ با ترافیک 2گیگ اینا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)