همارا سیستم تبریز و عشق است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا این ائل گلی تبریز خیلی خفنه من میدون ندیده بودم دورش پارک کنند و پلیس جریمه نکنه.
دم هوادارای تراختور سازی هم گرم امروز ریخته بودن دم استانداری.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همارا سیستم تبریز و عشق است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا این ائل گلی تبریز خیلی خفنه من میدون ندیده بودم دورش پارک کنند و پلیس جریمه نکنه.
دم هوادارای تراختور سازی هم گرم امروز ریخته بودن دم استانداری.
فکر نکنم بیش از 0.5 کیلومتر باشه .
آقا همارا واسه چی چند شبه که قاط میزنه ؟
کسی خبر داره ؟
نه، اصلا هم قاط نمیزنه، در واقع که مال من اینطوری نیست...
سلام دوستان
واقعا این فرم بهترین اشخاص از نظر فنی و کاری داره این باعث خوشحالی که شهر ما همیشه بیشترین متخصص را دارد به هر حال
دوستان قبلا به شما گفته بودم که کنسرسیوم A&D که نماینده شرکت پارس آنلاین بود موفق شده خدمات تلفن بین المللی شرکت پیشگامان یعنی 040 را در استان ارائه کنه این خدمات 60% ارزانتر از مکالمه با مخابرات هست 30% ارزانتر از کارتها تلفن بین المللی حالا می خواستم خبری جالبتر را نیز بدم که به من اعلام کردن تا 5 شهریور وایمکس مبین نت را در تبریز راه اندازی می کنند درضمن خدمات وارلس برای تمام شهرکهای صنعتی را نیز فعال کردن و تا بناب زیر پوشش دارند قرار وایمکس صدرصد تبریز باشد فکر کنم کاری خوبی دارند می کنند هم ADSL, 040, Wifi, Wimax, VSAT می شه گفت این شرکت تمام خدمات مربوط به اینترنت را ارائه می کنه دیگه کسی برای اینترنت که خطش PCM یا کافو نوری باشه به مشکل نمی خوره و با یکی از تکنولوژی این شرکت می شه اینترنت بگیره یا در کل استان بدون حتی یک هزینه اضافی می تونه از تلفن بین المللی استفاده کنه
خوب نیست
موفق باشید
Last edited by dibagroup; 06-08-2010 at 09:40.
تا دسترسی به اینترنت از طریق کابل هست مگه دیونه هستم برم وایمکس یا wifi بگیرم .![]()
سلام دوستان خوبيد !!!؟؟؟
مدتي نبوديم از دست اين همارا و كلا اينترنت راحت بوديم اما بازهم بايد اسير اينا شيم ... بي خيال
كسي ادرس مكس نت و صبانتو مي دونه !؟ چون ديگه پامو تو همارا نمي ذارم و الان هم از سرويس هاي ايرانسل استفاده مي كنم !!
مرسي و موفق باشين
ماکس نت:
خیابان امام - 100 متر بالاتر از مدرسه طالقانی(منصور) به طرف آبرسان - ساختمان ماکس نت
صبانت:
خیابان امام - نرسیده به چهارراه منصور - روبروی بانک صنعت و معدن - ساختمان آرش - طبقه 5 - شرکت ندا پرداز صبا
پسر خوب اگر مودمت 8811 هست برو تو قسمت زیر تا توجیهت کنم که ADSL تو ایران مفت گرونه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوست عزیز
اولا من نگفتم کدام خوب هست کدام بد ولی وقتی شما خط تلفنتان PCM یا کافو نوری باشد چیکار می کنید یا اگر در مرکز مخابراتی باشید که امکان ارائه خدمات ندارد یا اینکه نیاز به پهنای باند بیشتر از 1.5 مگ داشته باشی
خوب دوستان در آن موقعیت ارزانترین روش که کیفیت آن هم بسیار عالی هست سیستم Wifi هست که تا 10 مگ را با تجهیزاتی حدود 500 هزار تومان می شود انتقال داد
یا با مودمی حدود قیمت 80 هزار تومان می توان وایمکس را داد که مشترک اینترنت داشته باشد
دوست عزیز من الان خبرهایی شنیدم که شما هم شنیدید قرار است روی فیبر نوری تا 20 مگ ارائه کنند ولی به چه قیمتی هدف از اینترنت وایمکس سرعت بالا انشاء الله است که روی خطوط تلفن در بیشتر مناطق امکان ارائه وجود ندارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)