تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 480 از 2550 اولاول ... 3804304704764774784794804814824834844905305809801480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همارا سیستم تبریز و عشق است.
    اقا این ائل گلی تبریز خیلی خفنه من میدون ندیده بودم دورش پارک کنند و پلیس جریمه نکنه.
    دم هوادارای تراختور سازی هم گرم امروز ریخته بودن دم استانداری.

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

SNR خط شما عالیه.فاصلتون با مرکز مخابراتی چقدره؟
    فکر نکنم بیش از 0.5 کیلومتر باشه .

3. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

اگه نباشه جاش خالی می مونه kral_pontiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا همارا واسه چی چند شبه که قاط میزنه ؟
    کسی خبر داره ؟

داره خودمونی میشه .:DJ HADI:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    State Of Trance

پيش فرض

آقا همارا واسه چی چند شبه که قاط میزنه ؟
    کسی خبر داره ؟
    نه، اصلا هم قاط نمیزنه، در واقع که مال من اینطوری نیست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض وایمکس و 040

سلام دوستان
    واقعا این فرم بهترین اشخاص از نظر فنی و کاری داره این باعث خوشحالی که شهر ما همیشه بیشترین متخصص را دارد به هر حال
    دوستان قبلا به شما گفته بودم که کنسرسیوم A&D که نماینده شرکت پارس آنلاین بود موفق شده خدمات تلفن بین المللی شرکت پیشگامان یعنی 040 را در استان ارائه کنه این خدمات 60% ارزانتر از مکالمه با مخابرات هست 30% ارزانتر از کارتها تلفن بین المللی حالا می خواستم خبری جالبتر را نیز بدم که به من اعلام کردن تا 5 شهریور وایمکس مبین نت را در تبریز راه اندازی می کنند درضمن خدمات وارلس برای تمام شهرکهای صنعتی را نیز فعال کردن و تا بناب زیر پوشش دارند قرار وایمکس صدرصد تبریز باشد فکر کنم کاری خوبی دارند می کنند هم ADSL, 040, Wifi, Wimax, VSAT می شه گفت این شرکت تمام خدمات مربوط به اینترنت را ارائه می کنه دیگه کسی برای اینترنت که خطش PCM یا کافو نوری باشه به مشکل نمی خوره و با یکی از تکنولوژی این شرکت می شه اینترنت بگیره یا در کل استان بدون حتی یک هزینه اضافی می تونه از تلفن بین المللی استفاده کنه
    خوب نیست
    موفق باشید
    Last edited by dibagroup; 06-08-2010 at 09:40.

7. این کاربر از dibagroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    واقعا این فرم بهترین اشخاص از نظر فنی و کاری داره این باعث خوشحالی که شهر ما همیشه بیشترین متخصص را دارد به هر حال
    دوستان قبلا به شما گفته بودم که کنسرسیوم A&D که نماینده شرکت پارس آنلاین بود موفق شده خدمات تلفن بین المللی شرکت پیشگامان یعنی 040 را در استان ارائه کنه این خدمات 60% ارزانتر از مکالمه با مخابرات هست 30% ارزانتر از کارتها تلفن بین المللی حالا می خواستم خبری جالبتر را نیز بدم که به من اعلام کردن تا 5 شهریور وایمکس مبین نت را در تبریز راه اندازی می کنند درضمن خدمات وارلس برای تمام شهرکهای صنعتی را نیز فعال کردن و تا بناب زیر پوشش دارند قرار وایمکس صدرصد تبریز باشد فکر کنم کاری خوبی دارند می کنند هم ADSL, 040, Wifi, Wimax, VSAT می شه گفت این شرکت تمام خدمات مربوط به اینترنت را ارائه می کنه دیگه کسی برای اینترنت که خطش PCM یا کافو نوری باشه به مشکل نمی خوره و با یکی از تکنولوژی این شرکت می شه اینترنت بگیره یا در کل استان بدون حتی یک هزینه اضافی می تونه از تلفن بین المللی استفاده کنه
    خوب نیست
    موفق باشید
    تا دسترسی به اینترنت از طریق کابل هست مگه دیونه هستم برم وایمکس یا wifi بگیرم .

9. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان خوبيد !!!؟؟؟
    مدتي نبوديم از دست اين همارا و كلا اينترنت راحت بوديم اما بازهم بايد اسير اينا شيم ... بي خيال
    كسي ادرس مكس نت و صبانتو مي دونه !؟ چون ديگه پامو تو همارا نمي ذارم و الان هم از سرويس هاي ايرانسل استفاده مي كنم !!
    مرسي و موفق باشين

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

سلام دوستان خوبيد !!!؟؟؟
    مدتي نبوديم از دست اين همارا و كلا اينترنت راحت بوديم اما بازهم بايد اسير اينا شيم ... بي خيال
    كسي ادرس مكس نت و صبانتو مي دونه !؟ چون ديگه پامو تو همارا نمي ذارم و الان هم از سرويس هاي ايرانسل استفاده مي كنم !!
    مرسي و موفق باشين
    ماکس نت:

خیابان امام - 100 متر بالاتر از مدرسه طالقانی(منصور) به طرف آبرسان - ساختمان ماکس نت

صبانت:

خیابان امام - نرسیده به چهارراه منصور - روبروی بانک صنعت و معدن - ساختمان آرش - طبقه 5 - شرکت ندا پرداز صبا

12. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پسر خوب اگر مودمت 8811 هست برو تو قسمت زیر تا توجیهت کنم که ADSL تو ایران مفت گرونه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام دوست عزیز
    اولا من نگفتم کدام خوب هست کدام بد ولی وقتی شما خط تلفنتان PCM یا کافو نوری باشد چیکار می کنید یا اگر در مرکز مخابراتی باشید که امکان ارائه خدمات ندارد یا اینکه نیاز به پهنای باند بیشتر از 1.5 مگ داشته باشی
    خوب دوستان در آن موقعیت ارزانترین روش که کیفیت آن هم بسیار عالی هست سیستم Wifi هست که تا 10 مگ را با تجهیزاتی حدود 500 هزار تومان می شود انتقال داد
    یا با مودمی حدود قیمت 80 هزار تومان می توان وایمکس را داد که مشترک اینترنت داشته باشد
    دوست عزیز من الان خبرهایی شنیدم که شما هم شنیدید قرار است روی فیبر نوری تا 20 مگ ارائه کنند ولی به چه قیمتی هدف از اینترنت وایمکس سرعت بالا انشاء الله است که روی خطوط تلفن در بیشتر مناطق امکان ارائه وجود ندارد

15. این کاربر از dibagroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •