سلام
تسمه دینام رو چک کنید.شل نباشه.
سلام
تسمه دینام رو چک کنید.شل نباشه.
سلام.در تکمیل فرمایش دوستان شما میتوانید از روش دیگری نیز استفاده کنید.پس از جک زدن زیر ماشین پشت فرمان بنشینید و به کمک دستگاه بالانس روکار کلیه چرخها را به نوبت و با حداکثر سرعت بچرخانید مطمئنا در یکی از چرخها صدای مورد بحث را خواهید شنید.خودم امتحان کردم جواب داد.بعضی از مواقع ظاهر بلبرینگ کاملا سالم هست ولی در عمل زوزه دارد.
اینی که میگید ممکنه از کیلومتر شمارتون باشه و چرخ دنده اون حالا یا از داشبورد و یا از درون گیرباکس و یا حتی سیم کیلومتر باشه
مطمئن شید کهه درست سر جای خود بسته باشه و سالم باشه
البته اگر با توجه به مدل ماشینتون انژکتوری باشه سنسور داره بجای سیم ولی از اونم می تونه باشه سنسور کیلومتر در گیرباکس
سلام . پیدا کردن جای نشتی آب کار مشکلی نیست . ممکنه آب رادیاتور باشه یا آبِ رطوبتِ تویِ اتاق که توسط کولر سرد میشه و میره بیرون . ممکنه آب از مخزن آب برف پاک کن باشه . اگر جائی که ازش آب نشت میکنه در دیدِ مستقیم نیست میتونین با موبایل ازش فیلم یا عکس بگیرین . در مورد مشکل برق هم اگه یک دفعه اینجوری شدهاحتمال سوختن فیوز اصلی یا فیوز اون مدار هست .اول از همه فیوزها رو بررسی کنین .
سلام.من هم همین مشکل را در خودروم(مدل85)دارم صدا تقریبا مثل این هست که یک بیچ داخل اگزوز هندا125 بندازی و موقع گاز دادن صدای رینگ رینگ کنه!!6 ماه بس از عوض کردن دیسگ وصفحه کلاچ این اتفاق افتاد وبیش چندتا از دوستام رفتم ماشین رو بردند روی چاله سرویس وتمام جلوبندی و بست های اگزوز و... رو چک کردن هیچ مشکلی نبود در اخر به این نتیجه رسیدیم که صدا از دیسگ و صفحه کلاچ هست.الان 2 سال هست همین صدا موجوده و ماشین هم بدون هیچ ایرادی کار میکنه!هزینه باز کردن گریبکس 70هست که نمیصرفه.من حتی استارت رو هم باز کردم.تسمه دینام و کولر را برداشتم ولی صدا تغییر نکرد.صدا تقریبا از زیر استارت به گوش میرسه.در مورد ماشین من کیلومتر بدون مشکل کار میکنه.
ممنون از راهنماییتون، از خود رادیاتور چکه می کنه، بالاترش معلوم نیست، و فیوزا سالمن، قبلا دسته فرمون رو عوض کردم، انگار باز مشکل همون باشه، اگه تعمیرگاه معرفی کنید بسیار ممنون میشم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
تسمه تایم پژو رو چن هزار باید تعویض بشه ؟
از صفر دست خودم بوده کارکردشم تا الان 57 هزار تا مدل 89 دوگانه سوز .
Sent from my iPhone5S using Tapatalk
سلام . مطلب بنده در این صفحه رو بخونین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حدود 70 تا 90 هزار تا.
البته حتما برین پیش تعمیر کار تا براتون ظاهری چکش کن.
چند وقتیه حس میکنم پدال گاز ماشین یه مقدار خیلی کم زیر پام ویبره میزنه
مشکلی داره؟
پراید 141
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)