تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 480 از 607 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490530580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه kzm.itgroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Isfahan

9

اگه منظور شما دسته ی بازیه , به نظر من بهترین حالت اینه که راست و چپ شوک سمت راست رو برای rudder
    تنظیم کنی و شوک سمت چپ رو دست نزنی ! حالت پیش فرض بالا پایین شوک سمت راست قدرت موتور رو کنترل می کنه که موقعی که می خوای از rudder استفاده کنی موتور قاطی می کنه !!!
    نه عزیزم منظور من اینه که چطوری calibrate کنم نه اینکه ست کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه عزیزم منظور من اینه که چطوری calibrate کنم نه اینکه ست کنم
    ها ها . . . نه نمی دونم !!! شما کجاش مشکل داری ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم منو گیج نکنید من این نسخه رو نصب کردم Microsoft Flight Simulator X بسیار مبتدی هستم لینک اموزش کامل این بازی رو به من بدید دقیق و به طور کلی و به زبان ساده اموزش های نصب در پست اول این صفحه رو بگید من از اونجایی که خاله و شوهر خالم در شرکت هواپیمایی کیش ایر در کیش زندگی میکنند و شوهر خالم رعییس ترافیک هوایی کیش هست علاقه شدیدی به یادگیری این بازی دارم اگه کسی استاد هست و اینجا نمیتونه ایدی من این هست اد کنه و منو راهنمایی کنه صمیمانه متشکر زحمات شما و مدیران هستم
    hamed_enrique28

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم منو گیج نکنید من این نسخه رو نصب کردم Microsoft Flight Simulator X بسیار مبتدی هستم لینک اموزش کامل این بازی رو به من بدید دقیق و به طور کلی و به زبان ساده اموزش های نصب در پست اول این صفحه رو بگید من از اونجایی که خاله و شوهر خالم در شرکت هواپیمایی کیش ایر در کیش زندگی میکنند و شوهر خالم رعییس ترافیک هوایی کیش هست علاقه شدیدی به یادگیری این بازی دارم اگه کسی استاد هست و اینجا نمیتونه ایدی من این هست اد کنه و منو راهنمایی کنه صمیمانه متشکر زحمات شما و مدیران هستم
    hamed_enrique28
    و حجم 10 مگابایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1.6 با کیفیت پایین و حجم 6 مگابایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر از دوست عزیزمون ebicross
    دوستان چند سوال دارم:
    1-وقی با هواپیما رو هوا با استفاده از کلید های جهت دار کیبورد دور می زنم هواپیم رو هوا کج می شه بعد وقتی به جایی که می خوام می رسم می خوام صافش کنم ولی هوا پیمام از اونور کج می شه.
    برای این مشکل چه راه حلی است؟
    2-تو فرودگاه وقتی دارم تاکسی می کنم از بال کوچک پشت هواپیما برای دور زدن استفاده می کنم اما دوباره همون مشکل بالا رو دارم.
    3-من برای فرود تو بانر فرود همه جا فرود می یام جز تو باند!
    چه جوری این مشکل رو حل کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

عجبا بابا این اموزش بالای فوق لیسانس هست من شک ندارم اقا ابراهیم خودش خلبان باشه و داره تو یکی از شرکت های هواپیمایی فعالیت میکنه این اموزش کاملترین هست ولی من هیچی نفهمیدم اقا ابراهیم یه طوری گفته که انگار ما خلبان هستیم ولی خوش به حالت چه لذتی داره وقتی اروم اروم رو باند فرود میای ما که تو کفش هستیم

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

1-وقی با هواپیما رو هوا با استفاده از کلید های جهت دار کیبورد دور می زنم هواپیم رو هوا کج می شه بعد وقتی به جایی که می خوام می رسم می خوام صافش کنم ولی هوا پیمام از اونور کج می شه.
    2-تو فرودگاه وقتی دارم تاکسی می کنم از بال کوچک پشت هواپیما برای دور زدن استفاده می کنم اما دوباره همون مشکل بالا رو دارم.
    3-من برای فرود تو بانر فرود همه جا فرود می یام جز تو باند!
    چه جوری این مشکل رو حل کنم؟
    احتمالا سرعت هواپیماتون بالا و همزمان با سرعت بالا هواپیما رو به چپ و راست هدایت می کنید
    همونطور که می دونید هواپیماست نه ماشین بنابراین باید تا م تونید از stall جلوگیری کنید اونم با رعایت قوانین خلبانی

برای فرودم :

بابا دهنم سرویس شده اولا که اصلا نمیتونم با بویینگ 737 و 747 پرواز کنم تا میرم رو اسمون سقوط میکنم فقط با ایرباس میتونم که اونم خوب تیک اف میکنم ولی موقع فرود نمیتونم درست رو باند فرودش بیارم ای خدا

ناراحت نشی ولی مشکل شما اینه که هنوز شروع نکرده میخواهید کاپیتان بشید....

شما حتما باید دوره های آموزشی fsx رو تموم کنید و از خود fsx مدرک بگیرید... خیلی باید وقت بذارید تا بتونید با 738 یا 744 بپرید...

اینکه گفتید نمیتونید درست روی باند فرود بیاریدش نشون میده نه ILS بلدید نه استفاده از سیستم VOR و نه استفاده از سیستم AP ...
    که خودم هم هنوز نرفتم یاد بگیرم

7. 2 کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

احتمالا سرعت هواپیماتون بالا و همزمان با سرعت بالا هواپیما رو به چپ و راست هدایت می کنید
    همونطور که می دونید هواپیماست نه ماشین بنابراین باید تا م تونید از stall جلوگیری کنید اونم با رعایت قوانین خلبانی

برای فرودم :

که خودم هم هنوز نرفتم یاد بگیرم
    منم خودم همین مشکلا داشتم ولی من با استفاده از هدینگ باند فرود میام مثلا اگر باند فرود هدینگش 340 باشه منم رو هدینگ 340 میرم و صاف رو باند میشینم
    و برای اینکار باید نقشه پروازیت را باز کنی و روی باندی که میخوای فرود بیایی کلیک کنی و مشخصاتش را در بیاری

9. این کاربر از kzm.itgroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

http://www.simmarket.ir/index.php?route=common/home
    این سایته خوبیه برای اونایی که حال دانلود ندارند میتونند از این فروشگاه افزودنی بخرند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

وقی با هواپیما رو هوا با استفاده از کلید های جهت دار کیبورد دور می زنم هواپیم رو هوا کج می شه بعد وقتی به جایی که می خوام می رسم می خوام صافش کنم ولی هوا پیمام از اونور کج می شه.
    شما اگر بازاویه 20 درجه به راست یا چپ گردش میکنید،20 درجه قبل از رسیدن به هدینگ مورد نظر باید از گردش خارج بشید تا دقیقا روی هدینگ مشخص شده قرار بگیرید.البته این هم نیاز به تمرین داره(درس مربوط به گردش ها رو مطالعه کنید).
    در ضمن تو تنظیمات کنترل هواپیما یه چیزی هست فکر کنم اسمش center aileron هست که( aileron ) شهپرها رو به جای اولش برمیگردونه ولی بازهم گردش هواپیما رو کاملا متوقف نمی کنه وشما خودتون باید هواپیما رو روی مسیر درست تنظیم کنید. ولی از برگردوندن شهپرها به جای اولش اونم بصورت دستی راحت تره.

12. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجبا بابا این اموزش بالای فوق لیسانس هست من شک ندارم اقا ابراهیم خودش خلبان باشه و داره تو یکی از شرکت های هواپیمایی فعالیت میکنه این اموزش کاملترین هست ولی من هیچی نفهمیدم اقا ابراهیم یه طوری گفته که انگار ما خلبان هستیم ولی خوش به حالت چه لذتی داره وقتی اروم اروم رو باند فرود میای ما که تو کفش هستیم
    عزیز من شما باید مفاهیم اولیه رو بدونی !!! ابراهیم جان هم خیلی راحت توضیح دادن .

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

http://www.simmarket.ir/index.php?route=common/home
    این سایته خوبیه برای اونایی که حال دانلود ندارند میتونند از این فروشگاه افزودنی بخرند
    فقط یکم گرونه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •