تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 480 از 775 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490530580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

اگه نباشه جاش خالی می مونه rw280s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام. من دیشب داشتم توی یاهو چت می کردم با یه نفر توی pm هر دوتامونم invidible بودیم
    من به اون شخص وب کم دادم بعد از مدتی یه پیغام از طرف اون اومد که نوشته بود "اگه فیلترشکن می خوای به این آدرس برو...." که اون طرف نفرستاده بود.
    من حالا شک دارم که کسی می تونه تصویر وب کم منو دیده باشه. ضمنا هر دو ما هیچکس رو توی Add list نداشتیم و توی چت روم هم نرفته بودیم.
    کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

Ghaioom جان،واقعا ازت ممنونم.
    خیلی باحالی
    خواهش

اگه نباشه جاش خالی می مونه good_messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبريز اولينر شهري

پيش فرض

با سلام
    من وقتی که چت میکنم به جای ایدی اسم خودم رو که در اول وارد کردم نشون میده چگار کنم تا اسم من رو نشون نده و ایدی رو بنویسه

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام
    من وقتی که چت میکنم به جای ایدی اسم خودم رو که در اول وارد کردم نشون میده چگار کنم تا اسم من رو نشون نده و ایدی رو بنویسه
    عزيزجان

شما از گزينه My Account Info از منوي messenger و صفحه بازشده قسمت مربوط به آي دي خودتو رو ويرايش كن حل ميشه

قسمت Address/Contact Information و لينك Edit

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام. من دیشب داشتم توی یاهو چت می کردم با یه نفر توی pm هر دوتامونم invidible بودیم
    من به اون شخص وب کم دادم بعد از مدتی یه پیغام از طرف اون اومد که نوشته بود "اگه فیلترشکن می خوای به این آدرس برو...." که اون طرف نفرستاده بود.
    من حالا شک دارم که کسی می تونه تصویر وب کم منو دیده باشه. ضمنا هر دو ما هیچکس رو توی Add list نداشتیم و توی چت روم هم نرفته بودیم.
    کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
    دو تا احتمال ميدم يكي اينكه سيستم طرف مقابلت ويروس داشته و اين پيام از طرف ويروس اومده و ديگري اينكه شخص ديگه‌اي اي دي شما رو داشته و براتون آفلاين گذاشته

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جایی نیست در مورد Windows Live Messenger بحث کنن؟؟؟؟ چون از Yahoo Messenger خیلی بهتره!
    من که پیدا نکردم .
    خب اگه شما استارتش رو بزني بد نيست حداقل توضيحات اوليه رو شما بدين كه چه جوري ازش استفاده ميكنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

11 شناسایی invisible ها در یاهو مسنجر!!!

یاهو مسنجر دارای سرویسی است که افراد بدین وسیله می توانند به صورت مخفی با ID خود آنلاین شده و تنها با دوستان مورد نظر خود چت کنند و حضور خود را از دید دیگران مخفی نگه دارند
    مدتی پیش با طراحی یک روبات هوشمند و معرفی یک ID در یاهو مسنجر که به Sivarobot معروف بود امکان شناسایی افراد Invisible در مسنجر فراهم گردید ولی پس از مدتی به علت ترافیک زیاد و افزایش Request های ارسالی به سمت روبات ID ذکر شده توسط یاهو مسدود شد. پس از این اتفاق با اعمال تغییراتی، اقدام به طراحی وب سایتی برای ارائه این سرویس گردید نام این وب سایت***xeeber***ست و تنها وب سایتی است که در زمینه ارائه سرویس شناسایی Invisible در یاهو مسنجر فعالیت می کند این وب سایت توسط شخصی ایرانی ساخته شده است و امنیت آن را گروه آشیانه به عهده دارد.
    در حال حاضر نرم افزارهایی مانند Buddy Spy به علت تغییر پروتکل یاهو مسنجر دچار اختلال شده و به طور صحیح کار نمی کنند.
    اما برای پی بردن به Invisible بودن افراد در یاهو مسنجر کافی است به سایت اینترنتی زیر بروید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس از ورود به این سایت به جای عبارت Yahoo ID ، آیدی شخص مورد نظر را تایپ کرده و روی دکمه ذره بین کلیک کنید یا Enter بزنید.
    پس از چند ثانیه مشخص می شود که آیا فرد مورد نظر آنلاین است یا آفلاین.
    منبع:
    کد:
    Last edited by Milad_Sky; 09-07-2008 at 12:29.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

یاهو مسنجر دارای سرویسی است که افراد بدین وسیله می توانند به صورت مخفی با ID خود آنلاین شده و تنها با دوستان مورد نظر خود چت کنند و حضور خود را از دید دیگران مخفی نگه دارند
    مدتی پیش با طراحی یک روبات هوشمند و معرفی یک ID در یاهو مسنجر که به Sivarobot معروف بود امکان شناسایی افراد Invisible در مسنجر فراهم گردید ولی پس از مدتی به علت ترافیک زیاد و افزایش Request های ارسالی به سمت روبات ID ذکر شده توسط یاهو مسدود شد. پس از این اتفاق با اعمال تغییراتی، اقدام به طراحی وب سایتی برای ارائه این سرویس گردید نام این وب سایت***xeeber***ست و تنها وب سایتی است که در زمینه ارائه سرویس شناسایی Invisible در یاهو مسنجر فعالیت می کند این وب سایت توسط شخصی ایرانی ساخته شده است و امنیت آن را گروه آشیانه به عهده دارد.
    در حال حاضر نرم افزارهایی مانند Buddy Spy به علت تغییر پروتکل یاهو مسنجر دچار اختلال شده و به طور صحیح کار نمی کنند.
    اما برای پی بردن به Invisible بودن افراد در یاهو مسنجر کافی است به سایت اینترنتی زیر بروید.
    کد:
    پس از ورود به این سایت به جای عبارت Yahoo ID ، آیدی شخص مورد نظر را تایپ کرده و روی دکمه ذره بین کلیک کنید یا Enter بزنید.
    پس از چند ثانیه مشخص می شود که آیا فرد مورد نظر آنلاین است یا آفلاین.
    منبع:
    کد:
    عزيزجان اين سايت و اين خبر كه خيلي قديمي هستش و الان هم فعلا سايت لود نميشه و علتش هم مشخص نيست

اگه نباشه جاش خالی می مونه rw280s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دو تا احتمال ميدم يكي اينكه سيستم طرف مقابلت ويروس داشته و اين پيام از طرف ويروس اومده و ديگري اينكه شخص ديگه‌اي اي دي شما رو داشته و براتون آفلاين گذاشته
    مرسی از توجهت علی جان دوستان دیگه ظاهرا اطلاعی ندارن...
    1- گزینه اول که گفتین احتمالش بسیار بالاست ولی اگر ویروس باشه چرا یه پیغام فارسی داده؟؟؟
    2- در مورد احتمال دوم هم این پیغام با اسم آیدی من برای اون شخص و با اسم آیدی اون شخص برای من فرستاده شد پس فکر کنم آفلاین دیگه نباشه.
    منتظر نظرت هستم.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مرسی از توجهت علی جان دوستان دیگه ظاهرا اطلاعی ندارن...
    1- گزینه اول که گفتین احتمالش بسیار بالاست ولی اگر ویروس باشه چرا یه پیغام فارسی داده؟؟؟
    دوست عزيز مگه ايراني‌ها ويروس نمينويسند؟؟؟ كه شما ميگي چرا پيغام فارسي داده.
    البته اطلاعات من در حد و اندازه دوستان ديگه نيست. اگه دوستان لطف كنن و اطلاعات ناقص من رو تكميل كنند ممنون ميشم
    در مورد احتمال دوم هم این پیغام با اسم آیدی من برای اون شخص و با اسم آیدی اون شخص برای من فرستاده شد پس فکر کنم آفلاین دیگه نباشه.
    منتظر نظرت هستم.
    با تشکر
    نميدونم متوجه منظورتون شدم يا نه. برداشت من اين هست كه اون پيام هم براي شما ارسال شده و هم براي دوستتون اگر اينطور باشه پس احتمال اول ميتونه درست باشه

ضمنا اين رو هم بگم كه اگه شخص ديگه‌اي براي شما اين پيام رو فرستاده باشه اون شخص شما رو به صورت آفلاين ميديده چون خود شما گفتين كه هر دو اينويزيبل بوديد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •