مگه کرکرها بی کارن (شوخی کردم)
اما شما هم کوتاه بیا
مگه کرکرها بی کارن (شوخی کردم)
اما شما هم کوتاه بیا
خداییش مزه ی بازی به همین سایتش
create a world رو کسی هنوز نصب نکرده که کمک من کنه ؟
.
.
بچه ها من میخوام سیمزی رو که نصب کردم کرکش کنم اما میخوام قبل از کرک کردن از فایل هایی که کرک روشون تاثیر میزاره کپی بگیرم که موقع آپدیت کردن برشون گردونم
این فایل ها کجا هستن دقیقا ؟
.
.
این فایل هایی که لانچر مستقیما از خود سایت دانلود می کنه بعد از دانلود کجا میره ؟
میشه برشون داشت تا وقتی که بازی رو پاک میک نی و دوباره نصب میکنه دیگه مجبور نباشی دو ساعت وایسی تا از اینترنت بگیره و خودت نصبش کنی ؟
Last edited by RAN_1368; 21-01-2011 at 22:16.
the sims medivial که سیمز رو میبره به قرون وسطیقسمت جدید The sims 3 چیه وکی میاد
که البته بصورت پک جداست
مثل cast away . life stories برای سیمز 2
یعنی فقط خودشو نصب میکنی نیازی به سیمز 3 اصلی نیست
فعلا حرفی از پک الحاقی جدید زده نشده
که 2 فروردین میاد فکر میکنم
کل game رو باید کپی بگیری آپدیت رو همه تاثیر داره تقریبابچه ها من میخوام سیمزی رو که نصب کردم کرکش کنم اما میخوام قبل از کرک کردن از فایل هایی که کرک روشون تاثیر میزاره کپی بگیرم که موقع آپدیت کردن برشون گردونم
این فایل ها کجا هستن دقیقا ؟
برا منم هنوز سوالهاین فایل هایی که لانچر مستقیما از خود سایت دانلود می کنه بعد از دانلود کجا میره ؟
میشه برشون داشت تا وقتی که بازی رو پاک میک نی و دوباره نصب میکنه دیگه مجبور نباشی دو ساعت وایسی تا از اینترنت بگیره و خودت نصبش کنی ؟![]()
.نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..من بعید می دونم از کل بخواد بکاپ گرفته بشه معمول چنتا فایل
.
.
.
بچه ها این نسخه ی create a word رو من رفتم کل سایت های خارجی رو گشتم ، و فهمیدم مثل اینکه با پچ ambition سازگاری نداره و گند زده ea games !
حالا مثل اینکه چنتا فایل الحاقی داده ولی فایل هایی که داده هم ی جورایی قاطی آخه مثلا ورژن ambition من 4 ولی این فایل ها مال 1.4 !
خودتون ببینید !
اگه چیزی فهمیدید به منم بگید
این سایت خود سیمز که گفته این پچ رو نصب کنید درست میشه
اما پچی که من دارم خیلی از این جدید تره شما حدود 4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه رفتم دنبال پچی که سایت گفته بود و توی یک سایت معتبر این مطالب رو پیدا کردم ، و باز پچ هایی که ارائه کرده خیلی قدیمی تر از ورزن سیمز من
حالا دوستان ببینن منو راهنمایی کنن لطفاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه اپدیت اصلا به نظرم از لانچر استفاده نکن . خود اپدیت رو از سایت ویکی سیمز فکر کنم بگیری بهتره . یعنی یه فایل exe است . البته بایستی ورژنشو درست بگیری که معلومه . یعنی همون شماره اخر ورژنت (000X)
اینه عجب نظره جالبی
پچ قبلی سیمز وLate Night و Fast Lane رو نصب کردم
ولی هر کار میکنم High-End و Ambitions بالا نمیان و به ترتیب این دو تا ارورو میدن
![]()
از عکس دوم معلومه که Late Night و Fast Lane نصب نیست . ایکونش رو میگم که باید گوشه سمت چپ لانچر باشه .
در ضمن وقتی بازی رو اجرا میکنی همون expansion اخری اجرا میشه که پک های قبلی رو هم داره .
مال من چند روز پیش همین جوری شد . چند وقته بازی نکردم و دوباره اومدم بازی کنم این ارور رو داد و بیخیال
شدم . چند روز بعد دوباره رفتم اومد . اصلا حساب کتاب نداشت . دقیقا همین ارور بود .
برای اینکه بچه ای که میخواد به دنیا بیاد دختر یا پسر بشه باید چه کار کنم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)