تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 480 از 1081 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490530580980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض آخرین اخبار سایت کاسپراسکای

شرکت کاسپراسکای آمادگی خود را برای تامین امنیت کامل Windows 7 اعلام کرد

بنا بر این خیر که امروز در سایت قرار گرفت آنتی ویروس کاسپراسکای توانسته امنیت کاملی برای کاربران سیتم عامل
    جدید شرکت مایکروسافت که به صورت آزمایشی عرضه شده را در بر داشته باشد.در ابتدای سال 2009 نمونه اولیه این آنتی ویروس با بازدهی و ترکیبی عالی، همزمان با انتشار نسخه بتای windows 7 عرضه شده بود.

Alexey Kalgin مدیر بخش بازاریابی این شرکت گفت : به وسیله همکاری با مایکروسافت ما مطمین هستیم که شرکت ما گزینه امنیتی کاملی را پیش روی کاربران این سیستم عامل قرار خواهد داد که به آسانی قابل مدیریت بوده و به انها در حفظ امنیت اطلاعات ارزشمندشان بدون کاهش سرعت سیستم کمک برساند.
    نمونه اولیه آنتی ویروس ما توسط بیش از 300،000 کاربر در طی زمان دو ماه و نیم نصب شد. به لطف همکاری مایکروسافت ما حجم بالایی از نظرات ارزشمند آزمایش کنندگان را دریافت کردیم که ما را مطمین میسازد که محصولات ما به مجرد انتشار نسخه نهایی این سیستم عامل سازگاری کامل را با آن دارا خواهد بود.

Michael Angiulo مدیر کل بخش برنامه ریزی ویندوز شرکت مایکروسافت هم گفت : ما از همکاری با لابراتوار کاسپراسکای بسیار خوشحال هستیم و آنها مجوعه امنیتی خود را برای windows 7 آزمایش و توسعه خواهند داد.
    هدف نهایی مشترک ما ارایه امنیتی بالا همراه با بازدهی، قابلیت مدیریت بالا وپویایی افزایش یافته است.

طبق آخرین ارزیابی های انجام شده لابراتوار کاسپراسکای بازخورد های مثبت زیادی را در زمینه سرعت، میزان اطمینان و پایداری برای محافظت از windows 7 دریافت کرده است.بسته امنیتی کاسپراسکای بلافاصله پس از انتشار نسخه نهایی این سیستم عامل در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

بواسطه همکاری با مایکروسافت، کاسپراسکای در نظر دارد برترین محافظت در برابر تهدیدات اینترنتی را برای کاربران
    ٌWindows 7 نسل جدید محبوبترین سیتم عامل دنیای کامپیوترفراهم کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Molibden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون عدم دسترسی به اینترنته ؟ در قسمت پایین صفحه اصلی روی Applications under control کلیک کنید. در پنجره ای که باز میشه برنامه مورد نظر رو پیدا کنید و روی تیک سبز رنگ در قسمت Network کلیک راست کرده Deny رو انتخاب کنید و پنجره رو ok کنید.
    ممنون دوست عزیز
    دقیقا کاری رو که فرمودین برای Adboe updater انجام دادم که دیگه خودکار آپدت نکنه
    اما حالا وقتی کاسپر بازه اصلا اینترنتم قطعه و سند و ریسیو نداره
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    دقیقا کاری رو که فرمودین برای Adboe updater انجام دادم که دیگه خودکار آپدت نکنه
    اما حالا وقتی کاسپر بازه اصلا اینترنتم قطعه و سند و ریسیو نداره
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون
    اگر کار اضافه دیگه ای انجام نداده باشی نباید اینطوری بشه. روی آیکون کاسپر در نوار وظیفه کلیک راست کن. درست بالای Exit در حالت عادی عبارت Block network traffic وجود داره که با زدن این گزینه دقیقا حالتی که گفتی به وجود میاد و اون عبارت هم تبدیل میشه به Unblock network traffic. و خب برا آزاد کردن دوباره اینترنت باید unblock رو زد.

5. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض Kaspersky Anti-Virus 8.0.0.1081 Technical Preview for Windows 7

Kaspersky Anti-Virus 8.0.0.1081 Technical Preview for Windows 7

در راستاي ايجاد و حفظ امنيت براي ويندوز 7 كه قرار است نسخه نهايي ظرف چند ماه آينده منتشر شود كمپاني كاسپر به تدريج آماده ارايه محصولات امنيتي خود براي ويندوز 7 ميشود و سعي دارد با شناسايي مشكلات كاسپر بر روي ويندوز7 بتواند همراه با ارايه نسخه نهايي ويندوز7 كمپاني كاسپر نيز نسخه پايدار و نهايي را براي آن منتشر كند:

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من کاسپر اینترنت سکوریتی 2009 دارم
    کی هاش همه معتبرن از جدیدترین کی های همین سایت گرفتم
    آپدیت هاشو از سایت کاسپر دانلود کردم
    درست طبق راهنمایی های خود شما آپدیت دستی رو (54 mb) انجام میدم
    ولی وقتی روی آپدیت خود برنامه کلیک می کنم فورا (خیلی زود - غیر عادی) آپدیتش بدون هیچ پیامی تموم میشه ولی دیتا بیسش هنوز ماله سال 2008/4

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من کاسپر اینترنت سکوریتی 2009 دارم
    کی هاش همه معتبرن از جدیدترین کی های همین سایت گرفتم
    آپدیت هاشو از سایت کاسپر دانلود کردم
    آپدیت های سایت کاسپراسکای برای ورژن 7 هستند و برای ورژن 8 یا همون 2009 رو قرار ندادند.

درست طبق راهنمایی های خود شما آپدیت دستی رو (54 mb) انجام میدم
    منظورتون اینه فایلی رو که دانلود کردید 54 مگابایته ؟

و
    لی وقتی روی آپدیت خود برنامه کلیک می کنم فورا (خیلی زود - غیر عادی) آپدیتش بدون هیچ پیامی تموم میشه ولی دیتا بیسش هنوز ماله سال 2008/4
    بدون پیغام که نمیشه. اگر آپدیت موفق تموم بشه که در قسمت آپدیت completed نشون داده میشه و در غیر این صورت هم ارور مربوطه . به هر حال احتمالا چون آپدیت ورژن 7 رو استفاده کردید آپدیت انجام نمیشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان پوسته های دیگه برای kis از کجا میتونم گیر بیارم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان پوسته های دیگه برای kis از کجا میتونم گیر بیارم؟
    کد:

11. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdchicho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان نمیدونم جاش اینجا هست یا نه اما من آنتی ویروس 7 رو توی خونه که به اینترنت متصل نیستم نصب کردم آپدیت رو هم به صورت دستی انجام دادم تا تاریخ 25-4-2009 به روز شده .
    حالا مشکل از اینجا شروع شد که شروع به اسکن کرد و تمام فایلهای exe من روی تمام درایوها غیب شدن . یعنی حتی پیغام نداد که اینها ویروس هستن فقط رفتم یک فایل رو اجرا کنم دیدم نیست .
    تمام قسمتهای آنتی ویروس رو هم گشتم نبود مثل qarantine و Backup و ..
    البته این رو هم بگم که تا نصب کردم چون key فعال نداشتم بعد از اینکه چند دقیقه اسکن کرد و این اتفاقها افتاد آنتی ویروس غیر فعال شد .
    ببخشید که طولانی شد فقط دچار مشکلی شدم که داره تمام زندگیم رو نابود میکنه .
    لطفا کمک کنید

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان نمیدونم جاش اینجا هست یا نه اما من آنتی ویروس 7 رو توی خونه که به اینترنت متصل نیستم نصب کردم آپدیت رو هم به صورت دستی انجام دادم تا تاریخ 25-4-2009 به روز شده .
    حالا مشکل از اینجا شروع شد که شروع به اسکن کرد و تمام فایلهای exe من روی تمام درایوها غیب شدن . یعنی حتی پیغام نداد که اینها ویروس هستن فقط رفتم یک فایل رو اجرا کنم دیدم نیست .
    تمام قسمتهای آنتی ویروس رو هم گشتم نبود مثل qarantine و Backup و ..
    البته این رو هم بگم که تا نصب کردم چون key فعال نداشتم بعد از اینکه چند دقیقه اسکن کرد و این اتفاقها افتاد آنتی ویروس غیر فعال شد .
    ببخشید که طولانی شد فقط دچار مشکلی شدم که داره تمام زندگیم رو نابود میکنه .
    لطفا کمک کنید
    سيستم شما به احتمال زياد آلوده به ويروس ميباشه.شما مشكل خود را در انجمن زير مطرح نماييد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •