دوست عزيز شما چند وقته 512داري و چند وقت ديگه مونده چون چند تا ازبچه ها كه برا تمديد رفته بودن ديگه بهشون 512رو نداده بودن
دوست عزيز شما چند وقته 512داري و چند وقت ديگه مونده چون چند تا ازبچه ها كه برا تمديد رفته بودن ديگه بهشون 512رو نداده بودن
من 6 ماهه دارم و با نامه اداری گرفتم، واسه چی ندن؟ در ضمن سوالات بالاروهم جواب بدین ممنون میشم
خيلي ازمراكزختي 256رو هم ديگه نمي دن يكي ازبچه ها هم براي تمديد 256رفته بود با هزاربدبختي تونست دوباره سه ماهه بگيره كلا گويا نامحدود رو مي خوان كم كم بردارن
اون چيزي هم كه تو سايت ها ديدن منظورم سرويس هاي cra كه مال شركت هاست به شدت افتضاحست بازمال مخابرات خيلي خيلي بهتره
درمورد بعثت هم گويا مركزبه مركزفرق داره يكي ازدوستان تو همين تاپيك مي گفت سرعت شبانه اش 50هستش دو سه تا ازدوستان هم مي گفتن بالاي 200هم مي ره كه البته بازم خودشون بايد بيان بگن هنوزم همون طورهست يا نه
برای ثبت نام و گرفتن ای دی اس ال مخابرات مشهد باید چکار کرد؟ چند روز بعد وصل میشه؟
آقای [babak2111] شما از چه طرحی استفاده میکنی؟ میتونی آنلاین کلیپ ها رو نگاه کنی؟
آقای [babak2111] شما از چه طرحی استفاده میکنی؟ میتونی آنلاین کلیپ ها رو نگاه کنی؟
راستش صبانت خیلی خوب بود اما چند هفته هست که داره اذیت میکنه و هر 10 دقیقه قطع و وصل میشه و منو کلافه کرده و دارم دیوونه میشم . برای همین مجبورم برم مخابرات . ..
حالا بنظر شما چکار کنم؟
............
بچه ها من الان صبانت دارم و میخوام بیام مخابرات اما دو دل هستم .
بنظر شما چکار کنم؟ صبانت بمونم یا بیام مخابرات؟
مشکلات adsl مخابرات چی هست؟?
............
قطع و وصلی مخابرات مشهد چه جوریه؟
سرویس نامحدود داره؟
طرح بعثت نامحدوده؟ قیمت؟ سرعت؟
............
برای ثبت نام و گرفتن ای دی اس ال مخابرات مشهد باید چکار کرد؟ چند روز بعد وصل میشه؟
عزیز من پشتیبانی صبانت رو برای چی گزاشتن؟
انقدر زنگ بزن و پی گیری کن تا درست بشه !!
دوست داری حقت رو دو دستی بیان بهت بدن ؟
من تو محل کارم سرویس 512 مخابرات دارم از صبانت بد تره وضعیتش !!
سلام عزیزان
من امروز adsl مخابرات ثبت نام کردم و مسئول ثبت نام گفت که 2 الی 5 روز دیگه فعال میشه.
به من یوزر پسورد نداد. عزیزانی که مخابرات دارند متوانند مرا رهنمایی کنند که چه گونه بفهم adsl من فعال شده و چگونه ان را فعال کنم.
بی نهایت سپاسگذارم
هر وقت چراغ adsl مودمت روشن شد زنگ بزن id pass رو بگیر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)