تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 480 از 1635 اولاول ... 3804304704764774784794804814824834844905305809801480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با تشكر فراوان از دوستان بخصوص prowler88
    اگه امكان داره فرق sx20 وs90 كه هردو از كانون هستند روبفرمايد ضمنا هردو در يه رنج قيمت هستند
    شما كدومو پيشنهاد ميديد

داره خودمونی میشه soo14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض بهترینهای غیر حرفه ای

[SIZE="4"]سلام
    جهت راهنمایی دوستان از لحاظ کیفیت عکس در شرایط(عادی- نورکم - و با فلاش) جهت کاربرد خانگی بترتیب اعلام میشود. جای بسیاری دوربینها بخاطر وجود دوربین با شرایط بهتر حذف شده است.
    رنج بالای 600 تومان
    1) فقط دوربینهای حرفه ای ترجیحا canon و سپس نیکون
    2- panasonic GF1

رنج حوالی 500-600 تومان
    1) حرفه ای canon 1000D
    2) حرفه ای A230 Sony

رنج حوالی 400-500 تومان:
    1) Canon G11 اشکال : زوم کم و فیلم برداری معمولی (بهتر از G10 خصوصا در نور پایین)
    2- canon sx20 ,panasonic FZ35(FZ38 اشکال: وزن زیاد
    3- Fujifilm S200EXR اشکال: وزن خیلی زیاد و ماکرو بد
    رنج حوالی 300-400 تومان:
    1- Sony H20 اشکال: لنزش واید نیست. کیفیت عکس عالی ( بهتر از H50 Sony
    2- Sx200 Canon: اشکال : مصرف زیاد باتری کیفیت فیلم HD ولی پایینتر نسبت به H20
    3- panasonic Tz6(zs1: اشکال: کیفیت رنگها تیره رنگ است.
    رنج حوالی 200-300 تومان

1- canon sx120: اشکال : کیفیت فیلم معمولی
    2- Sony w220 :

رنج حوالی 150-200 تومان
    1- ixus 95
    2- ixus 870
    3- Canon A2100
    دوربینهای نسبتا خوب:
    Nikon p6000
    ,w290 ,w270 sony HX1 , H50, Tx1 (دوربین tx1 عکسهای زیبایی دارد ولی با فلش افتضاح است)
    Canon سری Ixus خصوصا 990 و 200
    canon s90
    panasonic lx3
    fujifilm f100fd
    samsung L210
    fujifilm 70EXR
    در ضمن کیفیت دوربینهای زیر در برابر قیمت بد است و اصلا توصیه نمیشود :canon sx1
    مدلهای غیر حرفه ای نیکون
    Last edited by soo14; 18-02-2010 at 23:39. دليل: اشتباه

3. 2 کاربر از soo14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ALI SAGHI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

بر اساس اطلاعاتی که من دارم مدل W270 دقیقا عین W290 هست فقط صفحه ی نمایشش یه مقدار کوچکتره. حالا شاید هم اطلاعات من غلط باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من هم تو اين سايت هم تو سايت هاي ديگه ديدم كه پهناي زاويه w270 بيشتره. حالا فرض بكنيم كه برابر هم باشه با توجه به اين كه شما ميگي همه امكاناتش شبيه هم هستش پس w270 كه ارزون تره به صرفه تر هستش. ممنون از راهنماييت دوست خوبم.

5. این کاربر از ALI SAGHI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام..
    بچه ها بین دوربین های fz-35 و hx5 کدوم بهتره؟
    hx5 در هنگام فیلمبرداری زوم اپتیکال داره؟
    وقتی وارد بازار بشه قیمتش حدودا" چنده؟
    HX5 قابلیت زوم هنگام فیلمبرداری نداره.
    از لحاظ اندازه و مشخصات اصلا با هم قابل مقایسه نیستند. HX5 میشه گفت یه دوربین کامپکت هست.
    از اونجا که HX5 به تازگی معرفی شده هنوز برای قضاوت در مورد کیفیت عکسش زوده. ولی ازش انتظار میره کیفیت خوبی داشته باشه.
    زوم تله ی FZ35 خیلی بیشتره. همچنین از نظر ماکرو و محدوده ی دیافراگم و سرعت شاتر و فلاش و تنظیمات دستی و عکاسی RAW و چشمی برتری با پاناسونیک هست. HX5 فقط از نظر سرعت عکاسی پیاپی و فیلمبرداری FULL HD بهتره. ضمن این که قطب نما و GPS داخلی هم داره.

تشکر دوستان

بالاخره بعد از یک هفته سرگردانی تصمیم گرفتم فردا یه Sx200 بخرم،به خاطر فیلم برداری hd و زومش.
    امروز تو یه فروم خوندم:(اصل نوشته)

"عکسهای این دوربین در روز کیفیت خوب و قابل قبولی داره ولی در شب کیفیت عکسهاش حتی با استفاده از مود auto افتضاح به تمام معناس و واقعا آدمو شرمنده میکنه ضمن اینکه موقع استفاده از نهایت زومش و بعد از فوکوس روی سوژه ، تصویر بصورت متناوب تار و روشن میشود ، لرزشگیر دستش هم که تقریبا توی عکسهایی که در شب گرفته میشه بنظر غیر فعال میرسه ، کار کردن با فوکوس دستیش هم بعلت کندی عملکرد دکمه دوار مربوطه خیلی سخت و عذاب آور میشه تا جایی که بعضی وقتا از صمیم قلب دلت میخواد بعد از این همه هزینه ای که کردی دوربینو محکم بکوبی به دیوار!!!"

می خواستم ببینم این موضوع چقدر جدیه؟؟
    و اینکه اختلاف قیمت panasonic zs3 با sx200 چقدره؟و با این تفاسیر با صرف نظر از قیمت کدوم رو پیشنهاد می کنید؟(آب که از سر گذشت چه ......)

پیشاپیش تشکر
    این ادعا که از نظر کیفیت عکس به پای رقباش نمی رسه (سری ZS پاناسونیک و سونی H20) کاملا درسته. علاوه بر این منوها و رابط کاربری مناسبی هم نداره. اندازه ش هم بزرگتر از بقیه هست. ولی خب مزیتش نسبت به ZS تنظیمات دستیش و نسبت به H20 لنز وایدترش هست.
    اختلاف قیمت ZS3 دقیقا نمیدونم الان چقدره. شاید حدود 100 تومن (یا کمتر یا بیشتر). صرف نظر از قیمت من خودم شخصا نظرم روی ZS3 هست. به دلیل کیفیت عکس بالاتر, سرعت فوکوس و عکاسی پیاپی بیشتر, فیلمبرداری بهتر (AVCHD با میکروفون استریو), LCD با رزولوشن بالاتر, قابلیت زوم موقع فیلمبرداری, اینترفیس بهتر, و لنز سریعتر در حداکثر زوم.
    البته اگه قیمت ZS3 حدود 400 تومن باشه به صرفه تره که آدم بره دوربین سوپرزوم مثل FZ35 یا SX20 بخره.
    سلام.
    آقا ببخشید میشه یکی از دوستان بگه رو دوربین ixus200 کانن میشه لنز کار گذاشت یا نه؟
    اگه اینجوری باشه دیگه مشکل زوم اون برطرف میشه و من فردا میرم یه دونه میخرم.
    راستش sx200 رو فقط برا زوم زیادش میخام.
    ظاهرا قابلیت استفاده از لنز رو نداره. اگر هم داشت استفاده ازش به نظرم درست نیست (کیفیت عکس به طور محسوسی کاهش پیدا میکنه). اگه از من می شنوید زوم تله ی بیشتر رو معیار قرار ندید. چون اکثریت عکس هایی که با دوربین گرفته میشه یا بدون زوم هست یا با زوم کم.
    الان با بودجه 500-600 دوربین واسه عکاسی چی پیشنهاد میشه ؟؟
    کامپکت: CANON G11
    سوپرزوم: PANASONIC FZ35, CANON SX20, SONY HX1
    SLR (حرفه ای): CANON EOS 1000D
    با تشكر فراوان از دوستان بخصوص prowler88
    اگه امكان داره فرق sx20 وs90 كه هردو از كانون هستند روبفرمايد ضمنا هردو در يه رنج قيمت هستند
    شما كدومو پيشنهاد ميديد
    البته این دو دوربین در یک رده نیستند. S90 کامپکت هست و SX20 سوپرزوم.
    مهمترین تفاوتشون در اندازه ی سنسور هست که S90 از این جهت برتری داره. در نتیجه عکساش نویز کمتر و کیفیت بهتری دارند به خصوص در محیط کم نور و حساسیت های بالا. زوم SX20 هم که مسلما خیلی بیشتره. محدوده ی دیافراگم S90 بهتره. SX20 قابلیت نصب فلاش اکسترنال داره. فیلمبرداری SX20 بهتره به خاطر میکروفون استریو و رزولوشن بالاتر و همچنین قابلیت زوم موقع فیلمبرداری. S90 قابلیت عکسبرداری RAW داره. SX20 چشمی بزرگ داره در حالی که S90 صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تری داره. تفاوت اندازه شون هم که کاملا مشخصه. وزن و قطر SX20 حدودا سه برابر S90 هست.
    [SIZE="4"]سلام
    جهت راهنمایی دوستان از لحاظ کیفیت عکس در شرایط(عادی- نورکم - و با فلاش) جهت کاربرد خانگی بترتیب اعلام میشود. جای بسیاری دوربینها بخاطر وجود دوربین با شرایط بهتر حذف شده است.
    رنج بالای 500 تومان
    1) فقط دوربینهای حرفه ای ترجیحا canon و سپس نیکون
    2- canon GF1

رنج حوالی 400-500 تومان:
    1) Canon G11 اشکال : زوم کم و فیلم برداری معمولی (بهتر از G10 خصوصا در نور پایین)
    2- canon sx20 ,panasonic FZ35(FZ38 اشکال: وزن زیاد
    3- Fujifilm S200EXR اشکال: وزن خیلی زیاد و ماکرو بد
    رنج حوالی 300-400 تومان:
    1- Sony H20 اشکال: لنزش واید نیست. کیفیت عکس عالی ( بهتر از H50 Sony
    2- Sx200 Canon: اشکال : مصرف زیاد باتری کیفیت فیلم HD ولی پایینتر نسبت به H20
    3- panasonic Tz6(zs1: اشکال: کیفیت رنگها تیره رنگ است.
    رنج حوالی 200-300 تومان

1- canon sx120: اشکال : کیفیت فیلم معمولی
    2- Sony w220 :

رنج حوالی 150-200 تومان
    1- ixus 95
    2- ixus 870
    3- Canon A2100
    دوربینهای نسبتا خوب:
    Nikon p6000
    ,w290 ,w270 sony HX1 , H50, Tx1 (دوربین tx1 عکسهای زیبایی دارد ولی با فلش افتضاح است)
    Canon سری Ixus خصوصا 990 و 200
    canon s90
    panasonic lx3
    samsung f100fd
    fujifilm 70EXR
    در ضمن کیفیت دوربینهای زیر در برابر قیمت بد است و اصلا توصیه نمیشود :canon sx1
    مدلهای غیر حرفه ای نیکون
    1. مدل GF1 ساخت پاناسونیک هست و نه کنان
    2. زوم G11 به نظر من کم نیست. به عنوان یه دوربین کامپکت زوم خوبی داره.
    3. وزن FZ35 هم نرمال هست و نمیشه گفت زیاده.
    4. بر چه اساسی میگین کیفیت عکس H20 بهتر از H50 هست؟
    5. منظورتون از (کیفیت تیره ی رنگ ها)ی TZ6 رو متوجه نشدم.
    6. رزولوشن فیلمبرداری SX120 استاندارده. مشکل اصلی این دوربین لنزش هست که واید مناسبی نداره.
    7. الان قیمت IXUS 870 اومده زیر 200 تومن؟
    8. دوربین های نسبتا خوب یعنی ضعیفتر از دوربین هایی که در بالا بهشون اشاره شد؟ تا اونجا که من میدونم LX3 و S90 و F100fd از بهترین کامپکت های بازار هستند.

7. 7 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد خريد يه دوربين كامپكت خوب براي كار غير حرفه اي دارم (گرفتن عكس در مسافرت و همچنين مناسبت ها و جشن هاي خانوادگي) خودم بيشتر نظر م روي برند كانن هست و چهار مدل زير را پس از تحقيق انتخاب كرده ام اما مي خواستم نظر دوستان را در انتخاب بهترين از اين چهار مدل جويا بشم و اگه احيانا از برند سوني مدلي معرفي مي كنند كه از اين چهار مدل كيفيت و كارايي بهتري داشته باشه و تو همين رنج قيمت باشه اون مدل را هم معرفي نمايند
    و اگه بخوام از بين ixus 120 و Ixus 110 ‌انتخاب كنم كدوم پيشنهاد ميديد. اصلا نظرتون درباره لمسي بودن ixus 200 چيه مشكلي داره يا خير
    Canon IXUS 200
    Canon IXUS 990 IS
    Canon IXUS 120
    Canon IXUS 110 IS
    راستي دوستان اگه امكان داره قيمت دقيق و بدون گارنتي اين چهار مدل را در تهران بهم بگيد (قيمت سايت ها نباشه)
    با تشكر
    Last edited by jamshimi; 18-02-2010 at 16:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد خريد يه دوربين كامپكت خوب براي كار غير حرفه اي دارم (گرفتن عكس در مسافرت و همچنين مناسبت ها و جشن هاي خانوادگي) خودم بيشتر نظر م روي برند كانن هست و چهار مدل زير را پس از تحقيق انتخاب كرده ام اما مي خواستم نظر دوستان را در انتخاب بهترين از اين چهار مدل جويا بشم و اگه احيانا از برند سوني مدلي معرفي مي كنند كه از اين چهار مدل كيفيت و كارايي بهتري داشته باشه و تو همين رنج قيمت باشه اون مدل را هم معرفي نمايند
    و اگه بخوام از بين ixus 120 و Ixus 110 ‌انتخاب كنم كدوم پيشنهاد ميديد. اصلا نظرتون درباره لمسي بودن ixus 200 چيه مشكلي داره يا خير
    راستي دوستان اگه امكان داره قيمت دقيق و بدون گارنتي اين چهار مدل را در تهران بهم بگيد (قيمت سايت ها نباشه)
    با تشكر
    این چهار دوربین از نظر رزولوشن و اندازه ی سنسور کاملا مشابه هستند.
    در این بین 990 واید مناسبی نداره و از این نظر فکر نمیکنم برای شما مناسب باشه.
    بین سه تای دیگه 200 وایدش از بقیه بهتره. از نظر سرعت شاتر و فلاش و باتری هم از دو تای دیگه بهتره.
    لمسی بودن IXUS 200 بد نیست. این یه امر سلیقه ایه که شما با صفحه ی لمسی راحت تری یا این که با دکمه کار کنی. البته به طور کلی حالت استاندارد و راحت تر (و معمولا سریعتر) اینه که از دکمه استفاده بشه.
    از سونی مدلی که در این حد باشه وجود نداره. ولی از فوجی F100fd هست که کیفیتش خیلی بهتره و قیمتش هم کمتره.

10. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این چهار دوربین از نظر رزولوشن و اندازه ی سنسور کاملا مشابه هستند.
    در این بین 990 واید مناسبی نداره و از این نظر فکر نمیکنم برای شما مناسب باشه.
    بین سه تای دیگه 200 وایدش از بقیه بهتره. از نظر سرعت شاتر و فلاش و باتری هم از دو تای دیگه بهتره.
    لمسی بودن IXUS 200 بد نیست. این یه امر سلیقه ایه که شما با صفحه ی لمسی راحت تری یا این که با دکمه کار کنی. البته به طور کلی حالت استاندارد و راحت تر (و معمولا سریعتر) اینه که از دکمه استفاده بشه.
    از سونی مدلی که در این حد باشه وجود نداره. ولی از فوجی F100fd هست که کیفیتش خیلی بهتره و قیمتش هم کمتره.
    با تشكر از شما دوست گرامي ومحبتي كه فرموديد براي پاسخگويي به سوال بنده

يه سوال ديگه من شنيدم كه IXUS 200 يه حالتي داره كه ميشه تنظيم كرد كه خودش بياد به طور اتوماتيك موقيعت نور و مكان را تشخصي بده (Auto detect) كه ديگه نخوايم هر دفعه از صفحه لمسي استفاده كنيم .اما به طور مستقيم نديدم .آيا همين جوري هست. اصلا در كل ميزان استفاده از صفحه لمسي چقدر هست و يا نه تنها براي چند مورد خاص از صفحه لمسي استفاده مي كنيم
    راستي قيمت اين دوربين تو تهران بدون گارنتي چنده؟ با تشكر
    Last edited by jamshimi; 18-02-2010 at 18:56.

داره خودمونی میشه soo14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

[1. مدل GF1 ساخت پاناسونیک هست و نه کنان
    2. زوم G11 به نظر من کم نیست. به عنوان یه دوربین کامپکت زوم خوبی داره.
    3. وزن FZ35 هم نرمال هست و نمیشه گفت زیاده.
    4. بر چه اساسی میگین کیفیت عکس H20 بهتر از H50 هست؟
    5. منظورتون از (کیفیت تیره ی رنگ ها)ی TZ6 رو متوجه نشدم.
    6. رزولوشن فیلمبرداری SX120 استاندارده. مشکل اصلی این دوربین لنزش هست که واید مناسبی نداره.
    7. الان قیمت IXUS 870 اومده زیر 200 تومن؟
    8. دوربین های نسبتا خوب یعنی ضعیفتر از دوربین هایی که در بالا بهشون اشاره شد؟ تا اونجا که من میدونم LX3 و S90 و F100fd از بهترین کامپکت های بازار هستند.[/QUOTE]

سلام دوست من

این رده بندی نتیجه بررسی شخصی من برای خرید دوربین بود و اتفاقا دوست داشتم نظر استادان را بدونم.

1- صد در صد GF1 پاناسونیک است و عذر می خواهم دقت نکردم.

2- زوم G11 که 5 برابر است در مقایسه با دوربینهای معرفی شده در همان رنج قیمتی یعنیfz35 و sx20 و Fujifilm S200EXR بیان شد.

3- 367 گرم وزن fz35 است که نسبت به میانگین وزن عموم کامپکتها (حداقل در لیست من) بیشتر است ضمنا جسته بزرگتری نسبت به میانگین آنها دارد( در جیب جا نمیشه!)

4- h20 و h50 از مقایسه عکسها در سایتها میگم تفاوت زیادی عکسهایشان ندارد ولی تفاوت قیمتشان زیاد است. در کل به نظرم این اختلاف در مقابل کمی امکانات بیشتر و وزن و حجم بیشتر اصلا نمی ارزد. h50 وزنش از دو برابر h20 بیشتر وحجمش خیلی بیشتر و رزولوشن کمتر در مقابل سرعت شاتر و زومش بیشتر و قیمت تفاوت زیاد دارد در صورتی که عکسها کمتر یا نهایتا معادل h20 در سایتها مشاهده میشود. متاسفانه مقایسه صحنه مشابه نداشتم که آدرس بدهم.

5- تیرگی عکس tz6 را تجربه داشتم خودم یکماه پیش خریدمش فرداش به همین خاطر پس دادم h20 و حتی sx200 رنگ روشنتر و شفافتری دارند.
    اجازه بدید یک سایت کم نظیر مقایسه عکس معرفی کنم .همه dpreview را معرفی میکنند برای مقایسه ولی من این یکی را برای مشاهده نمونه عکس بهتر دیدم.

در این سایت h20 و zs1 را که همان tz6 باشد مقایسه کنید در عکس با فلاش و حتی منظره مردگی رنگها مشهود است.
    تازه عکسهای zs3 بدتر از zs1 است با وجود قیمت بالاتر zs3 بخاطر فیلمبرداری hd آن
    امیدوارم مثل h50 و h20 دوباره دعوامون نشه (شوخی)

6- رزولوشن sx120 480 × 640 است که از لحاظ hd نبودن که اکثر دوربینهای جدیدتر دارند که است ضمن اینکه sony های هم تراز با رزولوشن مشابه معمولا کیفیت برتری دارند. از لحاظ واید نبودن لنز نسبت به میانگین دوربینهای جدید حق با شماست و اشکال دیگر آن است.
    البته اولی اشکال نیست چون دوربین عکاسی است نه فیلمبرداری که hd نبودن اشکال باشد(جواب خودم را دادم)

7- ممنون از اطلاعتون

8- دوربینهای نسبتا خوب زیر فهرست خوبند ولی با توجه به قیمت آنها من پیشنهاد ات دیگر دادم.
    مثلا s90 در رنج 400 تا 500 نه زوم sx20 و fz35 و نه کیفیت g11 را دارد و در کل آنها را به s90 که دوربین کوچک و خوبی است ترجیح دادم از لحاظ کیفیت نسبت به sx20 و fz35 نمیدونم شما راهنمایی کنید

توجه توجه: سایت زیر را به دوستان برای مقایسه کیفیت عکسهای گرفته شده حتما سر بزنید. اگه بهتر از اون سراغ دارید بگید:

13. این کاربر از soo14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با تشكر از شما دوست گرامي ومحبتي كه فرموديد براي پاسخگويي به سوال بنده

يه سوال ديگه من شنيدم كه IXUS 200 يه حالتي داره كه ميشه تنظيم كرد كه خودش بياد به طور اتوماتيك موقيعت نور و مكان را تشخصي بده (Auto detect) كه ديگه نخوايم هر دفعه از صفحه لمسي استفاده كنيم .اما به طور مستقيم نديدم .آيا همين جوري هست. اصلا در كل ميزان استفاده از صفحه لمسي چقدر هست و يا نه تنها براي چند مورد خاص از صفحه لمسي استفاده مي كنيم
    راستي قيمت اين دوربين تو تهران بدون گارنتي چنده؟ با تشكر
    منظورتون رو دقیق متوجه نشدم. یعنی یه حالتی داره که با مود اتومات فرق میکنه؟ حتما خودتون میدونید که این دوربین علاوه بر داشتن صفحه ی لمسی دکمه ی سخت هم داره دیگه؟ در مورد این که عملکردش چطوریه و چه کارایی با استفاده از صفحه ی لمسی میشه انجام داد اطلاع دقیق ندارم. این اولین دوربین کنان هست که صفحه ی لمسی داره.

15. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منظورتون رو دقیق متوجه نشدم. یعنی یه حالتی داره که با مود اتومات فرق میکنه؟ حتما خودتون میدونید که این دوربین علاوه بر داشتن صفحه ی لمسی دکمه ی سخت هم داره دیگه؟ در مورد این که عملکردش چطوریه و چه کارایی با استفاده از صفحه ی لمسی میشه انجام داد اطلاع دقیق ندارم. این اولین دوربین کنان هست که صفحه ی لمسی داره.
    prowler عزيز سپاس از وقتي كه براي جواب سوالات من ميزاريد

سوال آخر اينكه اين دوربين حداكثر تا چند گيگ مموري كارت ساپورت مي كنه و دوام باتري اون در هر بار فول شارژ كامل، براي گرفتن چند عكس با كيفيت جواب ميده؟ و در ضمن شما چه نوع مموري كارتي (مارك) براي اين دوربين پيشنهاد مي كنيد و همچنين كيف خوب براي اين دوربين چه ماركي سراغ داريد .حداقل يه كم جلوي ضربه رو بگيره

تشكر
    Last edited by jamshimi; 18-02-2010 at 20:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •