خوش به حالت بازي ميكني.
ولي به احتمال زياد براي كامپيوتر مياد.
راستي اينو بهم بگو كه خبري از اون سالن اصلي اويل 1 هست كه صداي تيك تيك ساعت ميومد و بري و جيل خون روي زمين پيدا كردند؟
خوش به حالت بازي ميكني.
ولي به احتمال زياد براي كامپيوتر مياد.
راستي اينو بهم بگو كه خبري از اون سالن اصلي اويل 1 هست كه صداي تيك تيك ساعت ميومد و بري و جيل خون روي زمين پيدا كردند؟
سلام راش جون خوبي؟؟؟ نه صداي تيك تيك نبود فقط جيل و كريس با همون گرافيك و گيم پلي اويل 5 تو امارت ترسناك راكون با زامبي هاي واقعي و غول اويل 2 دست و پنجه نرم ميكردن...
Last edited by A M I R 1 1 0; 20-03-2010 at 12:23.
سلام..قربانت برم.
ايول...بيشتر حريص شدم بازي كنم..
كي براي كامپيوتر ميايي...منتظرتم.
راستي اينو هم بگيد ممنونتون ميشم.
اون زامبيهاي اويل 1 هستن..گواقعيتر شدن..
Last edited by 123arash; 20-03-2010 at 12:26. دليل: اشتباه تايپي
ارش جون اينا رو تو فروم رزيدنت اويل بيان كن چرا مياي اينجا ميگي بزار اونجا هم يه رونقي بگيره:دي
سلام من بازی رو دو بار یه بار روی آماتور یه بار روی نرمال بازی کردم و از چهار تا لباس Chris سه تاشو دارم . فکر کردم اگه یه بار دیگه بازیو برم لباس سومی هم اضافه میشه اما نشد و توی Bouns Feartures نوشته باید bssa emblems (سی تا) جمع کنم . این چیه ؟ چطوری میتونم همه لباسا رو داشته باشم ؟ باید چی جمع کنم ؟ تاحالا چندتا سلاح رو هم بی نهایت کردم .
عکس :
یه سوال دیگه : از اونجایی که این بازی با Game for Windows Live اجرا میشه اگه ویندوز عوض کنم دوباره اکانت آفلاین بسازم بعد همین سیوم رو بریزم کار میکنه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد رضا جون براي به دست اوردن سي لوح ابي به لينك زير مراجعه كنيد و از عكس ها استفاده كنيد اگه هم مشكلي بود عضو شو واونجا بيان كن تا جوابتو بدم...
سوال دومت هم اگه بخواي ويندوز عوض كني سيو ها پاك ميشن به فروم مخصوص رزيدنت اويل 5 در لينك بالا مراجع كن تا ترفند اينكه سيوت چجوري پك نشه را بهت بگن والله من كه بلد نيستم ولي شايد اونجا بلد باشند...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by A M I R 1 1 0; 20-03-2010 at 13:35.
آقا این Resident Evil گلد اديشن واسه Xbox360 اومده یا نه؟ میشه بهش گفت Resident evil 6 ؟؟؟ آخه من یه جایی دیدم نوشته بود رزیدنت اویل 6 واسه PS3 اومد !!!!
نه به هيچ وجه اينو بهش نگو اخه بهت ميخندند:دي واسه ايكس باكس هم اومده
اينم يه معرفي از بازي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by A M I R 1 1 0; 20-03-2010 at 16:51.
دوستان سلام
من این بازی رو نصب کردم، وقتی می خوام اجراش کنم پیام خطای زیر رو میده:
برای اجرا با DirectX 9.0 هم همین پیغام رو می ده. چی کار کنم؟!ویندوزم هم 7 هست.
شاد و پیروز باشین
نوروزتان پیروز
ويندوز لايو نصب نكردي بايد نصب كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)