نمیدونم چرا از مهاجمای آلمانی بدم میاد به نظرم به درد تیم نیخوره
نمیدونم چرا از مهاجمای آلمانی بدم میاد به نظرم به درد تیم نیخوره
من عقیده دارم یه هافبک دفاعی تمام عیار بیشتر به درد تیم میخوره.
میگم فهمیدید این عربه میخواد چیکار کنه ؟500 میلیون پوند گذاشته کنار برا نیم فصل خرید اصلیشم کاکا حتما میخواد 200 میلیون پوند پیشنهاد بده اونوقت کاکام نخواد میلان به زورم شده میده به منچستر سیتی .طرف میخواد گند بکشه به فوتبال اروپا
موافقم!!!!!
هافبک دفاعی میخوایم چیکار؟؟!؟!؟!؟!
هم دیارا هست....هم گاگو....
ما مهاجم میخوایم....بازی با دپور رو اگه دیده باشی حرفه منو تایید میکنی....یه بازیکن تهاجمی نداشتیم تا بیاریم تو زمین...به نظر من لوکاس خرید خیلی خوبیه....
در مورد این عربه هم بگم که...پول داره و هرکاری که بخواد میکنه....این بازیکنه که باید تصمیم بگیره که میخواد بره یا نه...مثل بوفون که گفت نمیرم...این کاکا هم که چند وقته پیش چلسی 100 وخورده ای تا بهش پیشنهاد داده بود..وسوسه شده بود...احتمالا اگه این عربه بهش پیشنهاد بده...قبول کنه....
بازم میگم که همه چی به خود بازیکن بستگی داره....لوکاس هم خیلی بدرد میخوره...
من خوندم که منچستر سیتی متعلق به یک شرکت هست نه یک نفر!
فکر کنم شرکت توسعه ابوظبی بود برای همین هم هست همچین پولهایی خرج میکنه ابرامویچ با 30 میلیارد ثروت هیچوقت همچین ولخرجی های نکرد...
ثروتمندترین مرد جهان یک چیزی در حدود 70 میلیون دلار پول داره پس عمرا این بابا 10 برابر ابرامویچ پول داشته باشه احتمالا کلا سرمایه شرکتشون 10 برابر سرمایه ابرامویچ هست...
خبر بد دیگه که شنیدم اینه که یک شرکت اماراتی دیگه شاید لیورپول را بخره!
خدا بخیر کنه...
من حرف شما را چندان قبول ندارم درسته که نظر بازیکن شرط هست اما حرف اول و اخر را باشگاه می زنه یعنی اگه غیر از این بود فوتبال بهم میریخت...ما مهاجم میخوایم....بازی با دپور رو اگه دیده باشی حرفه منو تایید میکنی....یه بازیکن تهاجمی نداشتیم تا بیاریم تو زمین...به نظر من لوکاس خرید خیلی خوبیه....
در مورد این عربه هم بگم که...پول داره و هرکاری که بخواد میکنه....این بازیکنه که باید تصمیم بگیره که میخواد بره یا نه...مثل بوفون که گفت نمیرم...این کاکا هم که چند وقته پیش چلسی 100 وخورده ای تا بهش پیشنهاد داده بود..وسوسه شده بود...احتمالا اگه این عربه بهش پیشنهاد بده...قبول کنه....
بازم میگم که همه چی به خود بازیکن بستگی داره....لوکاس هم خیلی بدرد میخوره...
نمونش کریس رونالدو دیدید چیکار کرد تا به رئال بیاد اما منچستر نذاشت...
رونالدو اگه 100 میلیون به منچستر پول می داد می تونست بره !من حرف شما را چندان قبول ندارم درسته که نظر بازیکن شرط هست اما حرف اول و اخر را باشگاه می زنه یعنی اگه غیر از این بود فوتبال بهم میریخت...
ثروتمندترین مرد جهان یک چیزی در حدود 70 میلیون دلار پول داره پس عمرا این بابا 10 برابر ابرامویچ پول داشته باشه احتمالا کلا سرمایه شرکتشون 10 برابر سرمایه ابرامویچ هست...
خوب منم گفتم این ثروت کل خانوادشونه نه یه نفر خانواده عربام که 4-5 نفره نیست حداقا 5تا داداش داره 3-4 تاخواهر تازه باباشم حساب کنید- درضمن چارلیز جان من حاضرم علی کریمی رو بیارن ولی تو تیم بازیکن آلمانی نباشه همون متزلدرم برامون کافیه تازه ارزش یه بازیکن نیم کت نشین مثل پودولسکی 10 تا نباید بیشتر باشه رئالم تا نیم فصل احتیاجی به مهاجم نداره اون بازیم یجورایی به خاطر روحیه بود اگه همه تیمم مهاجم بودن نمیشد تو اون ورزشگاه دیپور برد چون همین بازیکنا بودن با والنسیا بازی کردن تازه فاندر فارت و اشنایدرم بیان 2 تا هافبک سرعتی داریم که عالیه
Last edited by david23; 08-09-2008 at 10:31.
تویه خبرها داشتیم که روبینهو رو رئال میخواد بده به منچستر...بعدشم با چلسی موافقت کردن...حالا روبینهو کجاست؟!؟!؟!؟من حرف شما را چندان قبول ندارم درسته که نظر بازیکن شرط هست اما حرف اول و اخر را باشگاه می زنه یعنی اگه غیر از این بود فوتبال بهم میریخت...
آره...یا اینکه میگفتن 80 میلیون با روبینهو....!رونالدو اگه 100 میلیون به منچستر پول می داد می تونست بره !
مشکل داری با آلمان؟!؟!؟!؟!درضمن چارلیز جان من حاضرم علی کریمی رو بیارن ولی تو تیم بازیکن آلمانی نباشه همون متزلدرم برامون کافیه تازه ارزش یه بازیکن نیم کت نشین مثل پودولسکی 10 تا نباید بیشتر باشه رئالم تا نیم فصل احتیاجی به مهاجم نداره اون بازیم یجورایی به خاطر روحیه بود اگه همه تیمم مهاجم بودن نمیشد تو اون ورزشگاه دیپور برد چون همین بازیکنا بودن با والنسیا بازی کردن تازه فاندر فارت و اشنایدرم بیان 2 تا هافبک سرعتی داریم که عالیه
چیکار کردن مگه این آلمانیا...؟!؟؟!؟!
خدایی پودولسکی مهاجم خوبیه...تازه الان مربیمون هم آلمانیه....!
ولی جدی بدرد میخوره..متزلدر هم دفاع خوبیه...شانسش همش مصدوم میشد....
مهاجم نمیخوایم ما؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟....اههههههههه ههههههههه!
نکنه انتظار داری رافائل و وسلی برن خط حمله؟!؟!؟!
اینو نگو دیگه....الان تنها مهاجم نوکی که داریم نیستلروی...بعدش رائول و ساویولا(که نمیدونم اصلا هنوز تویه تیمه یا نه!) و هیگواین مهاجم دوم هستن....حالا ببین اگه خدای نکرده رود مصدوم بشه...چیکار کنیم؟!؟!؟!؟فصل قبل رو بزور رد کردیم..تازه اون موقع هم روبی بود(که مهاجم دوم بود)،هم این... اسمش یادم رفت!حالا!همونکه رفت!(جدی اسمش یادم رفتاااا!)
خدایش هر موقع تویه بازی با دپور ارداه میکردن توپ میومد خط حمله...اما تویه خط حمله بازیکنا نمیتونستن کاری کنن...به هر حال هر تیمی به یه روش دفاع میکنه و نمیتونیم همیشه روی نیستلروی حساب کنیم...
-------------------------
جان من رضایت بدید من زنگ بزنم کالدرون بگم لوکاس رو بگیره!!!![]()
راستی چرا دوباره بن شدی؟!؟!؟!؟!؟رونالدو اگه 100 میلیون به منچستر پول می داد می تونست بره !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)