این پیامی ها کلا وحشی هستن ندید بازی با فولاد
البته اون جا اون 4 تا لیدر فولاد مقصر بودن اما ...
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
این پیامی ها کلا وحشی هستن ندید بازی با فولاد
البته اون جا اون 4 تا لیدر فولاد مقصر بودن اما ...
در گفتوگو با فارس
هاشمي نسب: به بياحترامي هواداران عادت كردهام
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پيام مشهد گفت: بي احترامي امروز تماشاگران به من مسئله جديدي نيست و به آن عادت كرده ام.
مهدي هاشمي نسب در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: 2 سال در خدمت تيم ابومسلم بوده و در پايان ليگ اعلام كرده بودم كه بخاطر خداداد عزيزي در دسته پنجم هم بازي ميكنم به همين دليل قرارداد سفيد با تيم وي امضا كردم.
وي افزود: پيام مشهد تيم جوان و سختكوشي است و كار سختي پيش روي دارد، چون اولين سالي است كه ليگ برتري شده است.
هاشمي نسب كه به همراه اين تيم در ديدار دوستانه مقابل پرسپوليس قرار گرفت، ادامه داد: هيچ حريفي در ليگ برتر دست و پا بسته نيست و مطمئن باشيد به خواسته خداداد جزو 8 تيم اول ليگ برتر خواهيم شد.
مدافع سابق پرسپوليس در خصوص بي احترامي برخي هواداران اين تيم در حاشيه بازي امروز خاطرنشان ساخت: بياحترامي هواداران براي من امري طبيعي است. اميداوريم هر چه زودتر اين مشكلات از صحنه فوتبال حذف شود تا دچار مشكلات بزرگتري نشويم.
پيام مشهد امروز در ديداري تداركاتي و يك نيمه اي در ورزشگاه كارگران مقابل پرسپوليس به تساوي يك بر يك رسيد.
بی احترامی حقته وقتی می ری از تیم تو ون شرایط حقت هست
یادش بخیر بهش می گفتیم تو استادیوم
مهدی با این قرارداد ..............
مـدافـع بـرزيلـي قـرمـزپـوش شد / امروز بازيكنان جوان خوب بودند/ با ویند بازی میکنیم
خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبي گفت: در اردوي امارات با تيمهاي ويند و يكي از بهترين تيمهاي آماتور دنيا بازي خواهيم كرد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفت و گو یی اظهار كرد: ما پس از دو بازي برابر پيام و مقاومت سپاسي تمريناتمان را تعطيل ميكنيم و فردا شب عازم دوبي خواهيم شد. در اين اردو صبح زود تمرينات را شروع كرده و سعي ميكنيم دو بازي تداركاتي در چند شبي كه آنجا حضور داريم برگزار كنيم. طبق برنامه قرار است با تيم ويند و همچنين يك تيم آماتور كه در تورنمنتهاي آماده سازي مختلف در دنيا توانسته حضور چشمگيري داشته باشد را برگزار كنيم.
قطبي همچنين دربارهي ديدارهاي تداركاتي امروز پرسپوليس گفت: پيروزي و يا شكست در اين بازيها اصلا مهم نيست چرا كه بازيكنان ما بسيار خسته هستند. آنها در روزهاي اخير روزي دو جلسه تمرينات سنگيني را در برنامهي خود دارند، از اين رو نبايد حساب ويژهاي روي عدم پيروزي اين بازيها باز كرد. من با شناختي كه از اين دو ديدار به دست آوردم بسيار خرسندم، چرا كه بازيكنان جواني كه به هيچوجه هنوز برايشان تصميم نگرفته بوديم چهرهاي برجسته داشتند و ما را وادار خواهند كرد تا تصميمات مهمي دربارهي آنها بگيريم. همچنين بازيكنان بزرگتري بودند كه خوب ظاهر نشدند. در هر حال اين دو بازي بيشتر به خاطر شناخت ما از نفرات و همچنين هماهنگي بين خطوط بوده است.
وي دربارهي دفاع چپ برزيلي كه قرار است به جمع پرسپوليس ملحق شود نيز تصريح كرد: اين مدافع برزيلي يكي از بهترين بازيكنان با كيفيت برزيل است. او در تيمهاي بزرگي چون سانتوس بازي كرده و حتي به عنوان كاپيتان اين تيم را در صعود از ليگي به ليگي بالاتر همراهي كرده. او در تيم ملي زير 18 سالههاي برزيل هم چهرهي خوبي داشته. مطمئن هستم اين مدافع ميتواند تاثير بسيار زيادي در خط دفاعي پرسپوليس داشته باشد. او قابليت بازي با هر دو پا را دارد اما من بيشتر قصد دارم به عنوان مدافع چپ او را به كار بگيرم. قرارداد اين بازيكن برزيلي با باشگاه پرسپوليس به امضا رسيده و قرار است طي روزهاي آينده سائوپائولو را به مقصد دبي ترك كند و به جمع تيم اضافه شود
پرسپولیس با یک گل مقاومت سپاسی را شکست داد
خبرگزاری پرسپولیس : تيم فوتبال پرسپوليس در دومين ديدار تداركاتي خود با نتيجهي يك بر صفر تيم مقاومت سپاسي شيراز را شكست داد. تيم فوتبال پرسپوليس در دومين ديدار 45 دقيقهاي تداركاتي خود عصر امروز در ورزشگاه كارگران موفق شد با نتيجهي يك بر صفر تيم فوتبال مقاومت سپاسي را شكست دهد.
تك گل پرسپوليس را در اين ديدار حميد عليعسگر در دقيقهي سيام بازي به ثمررساند. تركيب تيم فوتبال پرسپوليس در اين بازي متشكل از عليرضا حقيقي، فرانك آتسو، مسعود زارعي، وليالله باقريها، محمد علوي، پژمان نوري، عليرضا واحدي نيكبخت، اميرحسين ايزدچي، ضياء نيكنفس، فرهاد خيرخواه و حميد عليعسگر بودند.
تيم پرسپوليس پس از پايان اين بازي، تمرين خود را تا سفر به دبي تعطيل كرد. قرمزپوشان ساعت 20 فردا راهي دبي ميشوند. ديدار سوم 45 دقيقهاي امروز را دو تيم پيام مشهد و مقاومت سپاسي شيراز برگزار خواهند كرد.
مصطفوی : تيم حرفهيي و بينالمللي بستهايم
خبرگزاری پرسپولیس : داريوش مصطفوي كه عصر امروز در محل تمرين تيم فوتبال پرسپوليس حاضر شده بود، در جمع خبرنگاران گفت: تيم ما تازه شروع كرده و از اين رو نبايد در بازيهاي تداركاتي انتظار كسب پيروزي داشته باشيم.
وی گفت : ما دوست داريم تيم پرسپوليس حتي در ديدارهاي تداركاتي شكست بخورد، اما نقاط ضعفش براي كادر فني مشخص شود. اين بازيهاي تداركاتي چه در ايران و چه در دبي تنها براي شناخت كادر فني از بازيكنان است كه از اين رو كسب پيروزي اهميت خاصي ندارد.
مصطفوي همچنين دربارهي بازيكناني كه در آينده به تيم پرسپوليس اضافه خواهند شد گفت: با يك مدافع چپ برزيلي كه قطبي او را به باشگاه معرفي كرده قرارداد امضا كرديم و قرار است در اردوي دبي به جمع ما ملحق شود. همچنين پس از اينكه محسن خليلي دچار پارگي رباط صليبي شد، بايد يك مهاجم را به جمع مهاجمين اضافه كنيم تا فورواردهايي چون ابراهيم توره و نيكبخت تنها نباشند.
وی ادامه داد : ما بايد در سه جام معتبر شركت كنيم و به خوبي ميدانيم هواداران انتظار قهرماني در آسيا و موفقيت در دو جام ديگر را از ما دارند، از اينرو بايد تيمي بينالمللي ميساختيم كه ساختيم.
مصطفوي همچنين گفت: معتقدم بازيكناني كه امسال به پرسپوليس اضافه شدهاند به قدري باكيفيت هستند كه اين مساله در پنجاه سال اخير بيسابقه بوده است. همچنين ما سعي ميكنيم از دو جاي خالي كه داريم با جذب بازيكنان ياد شده اين تيم را به طور كاملا حرفهاي ببنديم.
شرمنده من هم نمی دونم کدوم را باور کنم فارس یا خبر گزای باشگاه را
پس از تساوي مقابل پيام مشهد
پرسپوليس مقابل مقاومت سپاسي متوقف شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ديداري 60 دقيقه اي مقابل مقاومت سپاسي شيراز با تساوي بدون گل متوقف شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم پرسپوليس كه عصر امروز در ديداري 45 دقيقه اي به مصاف پيام مشهد رفته بود، در دومين ديدار خود در ورزشگاه كارگران در 2 نيمه 30 دقيقه اي مقابل مقاومت سپاسي به ميدان رفت و به تساوي بدون گل دست يافت.
در اين بازي عليرضا حقيقي، نبي ا... باقريها، مسعود زارعي، فرانك آتسو، حميد نيك نفس، پژمان نوري، محمد علوي، امير ايپكچي، فرهاد خيرخواه و يك بازيكن آزمايشي براي پرسپوليس به ميدان رفتند.
* پژمان نوري و كريم باقري از آماده ترين بازيكنان بودند.
* مهدي هاشمي نسب در پايان بازي اول پرسپوليس دقايقي با هواداران درگير شد كه با پادرمياني باقري به پايان رسيد. هواداران با يادآوري خاطرات جدايي وي از پرسپوليس و پيوستن به استقلال، عليه اين بازيكن شعار دادند.
* ايوان پترويچ، محمد منصوري، حسين بادامكي و مهدي واعظي در بازي امروز قرمز پوشان حضور نداشتند.
* داريوش مصطفوي و مجيد فرخزادي امروز از نزديك در كنار افشين قطبي و افشين پيرواني بازيهاي پرسپوليس را نظاره كردند.
* مسئولان پرسپوليس در پايان بازي مقابل مقاومت دقايقي با غلامحسين پيرواني به گفت و گو پرداختند.
* بنا بر درخواست مربيان دو تيم پيام مشهد و مقاومت سپاسي، بازي دوستانه 30 دقيقهاي بين دو تيم برگزار شد.
اميدواري به آينده
قطبي: كاپيتان جوانان برزيل به پرسپوليس ميآيد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بازيكني را جذب مي كنيم كه در تيم جوانان برزيل كاپيتان بوده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در مورد ديدارهاي تداركاتي امروز مقابل پيام مشهد و مقاومت سپاسي شيراز اظهار داشت: با دو تيم خوب و آماده بازي كرديم. با توجه به تمرينات صبح و بعدازظهر، از شرايط تيم راضي بودم و به آينده بيش از پيش اميدوار شدم.
وي در خصوص بازيكن جديد برزيلي پرسپوليس تصريح كرد: روز گذشته با يك مدافع چپ برزيلي به توافق رسيديم و به زودي با حضور در تهران با وي قرارداد منعقد مي كنيم.
سرمربي پرسپوليس ادامه داد: اين بازيكن سابقه خوبي در فوتبال برزيل دارد و به دليل سن كم، جزو سهميه هاي زير 23 سال ما قرار مي گيرد.
قطبي با بيان اين مطلب كه اين بازيكن مي تواند عصاي دست وي باشد، تاكيد كرد: اين بازيكن برزيلي در تيم جوانان برزيل كاپيتان بوده و با هر 2 پاي راست و چپ قادر به بازي است.
وي در مورد اردوي امارات گفت: با دو تيم معمولي در اين اردو بازي ميكنيم، البته بايد قبول كرد بازي دوستانه ملاك سنجش يك تيم نيست و فقط مي خواهم از وضعيت بازيكنان آگاه شوم.
قطبي در پايان خاطر نشان ساخت: هواداران مطمئن باشند پرسپوليس امسال نيز مانند فصل گذشته با تدابير خاص براي قهرماني ضمن ارائه فوتبال بين المللي ميجنگد.
جالبه او ن بازی با آرمین بود که اینجا نوشته بودید 2-1 برده ولی تو روزنامه نوشته بود 1-0 باخته!!!
واقعا نمیدونم کدوم خبرو باید باور کنم!!!!!!![]()
تو اخبار ورزشی هم گفت 2 - 1 برده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)