اون که بــعله...یه ضرب المثل قدیمی میگه جوینده یابنده است.![]()
متوجه نشدم..؟؟/کدوم..؟؟خواستم اول خبرش رو بدم و ببینم حتما همینه؟ بعد اگه بتونم لینکی چیزی پیدا کنم واستون
حالا همینه؟![]()
![]()
اون که بــعله...یه ضرب المثل قدیمی میگه جوینده یابنده است.![]()
متوجه نشدم..؟؟/کدوم..؟؟خواستم اول خبرش رو بدم و ببینم حتما همینه؟ بعد اگه بتونم لینکی چیزی پیدا کنم واستون
حالا همینه؟![]()
![]()
عکس که گذاشتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیلتر بود ندیدم..صبر کن...عکس که گذاشتم.![]()
واااااااااااااااای پسر خودشه...اره همینه.....چطوری پیداش کردی......اسمشو میدونی چیه..؟؟
از دیدن عکسش انقدر خوشحال شدم.... ببین دیگهدمت گرم...
دوست عزیز اون قسمت اول رو نمیدونم ولی قسمت دوم رو با زبان دست و پا شکسته هم میشه رد کرد.......
ولی در کل اینا رو بی خیال،سیوروس اسنیپ رو عشق است،یاد بچه گیا به خیر![]()
سلام
اسمش super frog از سری بازی های شرکت amigo هست.
راستش واسه لینک دانلودش خیلی گشتمهر چی بود توی ویندوزهای جدید و سیستم های الان اجرا نمیشد. ولی این فایلی که لینکش رو میدم رو راحت میتونی اجرا کنی. فقط اولش میگه که با رزولیشن فعلی سازگار نیست. شما بهش اجازه میدی بیت رو به 16 و رزولیشن رو به 640*480 تغییر بده.یکم ارور میده, بعدش اجرا میشه.
واسه رفتن توی منوی اصلی بازی f1 رو میزنین و واسه شروع بازی کلید alt.
امیدوارم لذت ببرین عزیز
لینک دانلود تصحیح شد:
Last edited by lovely_killer; 21-07-2011 at 15:08. دليل: تصحیح لینک
خیلی خیلی ممنون....اسمش super frog از سری بازی های شرکت amigo هست.
راستش واسه لینک دانلودش خیلی گشتم
حدسشو میزدم...ویندوز 95 بود که بازی میکردم..هر چی بود توی ویندوزهای جدید و سیستم های الان اجرا نمیشدنمیدونم چطوری تشکر کنم....ممنون از وقتی که گذاشتی...انشاا.. بتونم جبران کنم برات......منو بردی تو سن 8 سالگی نمیدونی با چه ذوق و شوقی راه دبستان تا خونه رو میومدم تاقبل ناهار بشینم بازی کنم..... ولی این فایلی که لینکش رو میدم رو راحت میتونی اجرا کنی. فقط اولش میگه که با رزولیشن فعلی سازگار نیست. شما بهش اجازه میدی بیت رو به 16 و رزولیشن رو به 640*480 تغییر بده.یکم ارور میده, بعدش اجرا میشه.واسه رفتن توی منوی اصلی بازی f1 رو میزنین و واسه شروع بازی کلید alt.
میدانلود ام ببینم چی میشه....![]()
چند بازی استراتژیک مثل Stronghold میخواستم بهم معرفی کنید خواهشا تخیلی نباشه مدرن هم نباشه
بچه ها کسی قارچ خور رو نداره بزاره برای دانلود الان این عکس رو نگاه کردم یاده قارچ خور افتادم
برا pc بازی moto gt قشنگ داریم اگه هست معرفی کنید خیلی خوب میشه
منظورتون Moto GP هستش دیگه؟؟؟
Moto GP10/11 رو میتونید امتحان کنید،اینم تاپیکش:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)