تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 480 از 616 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490530580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

یکی جواب بده ثوابه
    اینجا میگین برای پرکردن دفترچه باید بری دکتر نظام وظیفه
    رفتم پلیس +10 گفت هر دکتری میتونی بری حالا من چیکار کنم؟

هر دکتری نمیشه ، باید بری بگی لیست دکترای خودشونو بدن

2. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

هر دکتری نمیشه ، باید بری بگی لیست دکترای خودشونو بدن
    باشه فردا میرم نظام وظیفه ببینم چی میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

دیروز رفتم دکتر نظام وظیفه واقعا مسخره بود 7 هزار تومن گرفت دوتا مهر زد به قول خودمون جانیمین ایچینجن گونَدی(تا درونم سوخت) چون دکتره هیچ نمیدونست چیکار کنه چند جا ر هم اشتباه زد. البته فرق نمیکرد کدوم دکتر بری

امروزم دفترچه رو تو پلیس +10 ثبت کردم .

5. این کاربر از omidsarab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سازمان وظيفه عمومي ناجاطي اطلاعيه اي اعلام كرد: باتوجه به اينكه برخي مصوبات مربوط به ايثارگران از قبيل كسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازي والدين و همچنين كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي مشمولان، در قانون جديد وظيفه عمومي ذكر نشده است لذا در سال جاري ، اين نوع كسرخدمت ها اجرايي نخواهند شد و صرفا افرادي مي توانند از امتيازات مذكور بهره مند شوند كه در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند.
    لازم به ذكراست: كليه كسرخدمت هايي كه در سال 1390 براي افراد مشمول قانون خدمت وظيفه عمومي (اعم از كاركنان وظيفه در حال خدمت و مشمولين داراي برگ اعزام ) صادر و در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) و سامانه وظيفه عمومي ثبت شده است ، داراي اعتبار بوده و لازم الاجرا مي باشد.
    همچنين سربازاني كه در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاكنون به هردليل كسرخدمت آنان صادر نشده است ، همچنان درشمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور كسرخدمت آنان تا پايان خدمت بلامانع است.
    اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.
    همچنين كسرخدمت بسيجيان در سال 1391اينگونه مي باشد: در اجراي قانون احتساب خدمت بسيجيان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامي سپاه ، در سال 91 نيز همانند سال گذشته ميزان صدور كسرخدمت براي بسيجيان حداكثر6ماه خواهدبود.
    شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.

سازمان وظيفه عمومي در پايان ، در خصوص توقف اجراي بعضي از معافيت ها مانند معافيت سه برادري و توقف بعضي از امتيازات مانند كسرخدمت در سال 91 ،اعلام داشت : ازآنجايي كه تمامي معافيت ها و امتيازات مورد نظر در ارتباط با ايثارگران ، امداد جويان و سايرگروه ها، در قانون جديد وظيفه عمومي ( مصوب 22/8/90 مجلس شوراي اسلامي) پيش بيني شده است لذا تصميم براين گرفته شد كه كليه معافيت ها و امتيازات سربازي برمبناي قانون جديد اجرايي گردد.

7. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه سوال :

کسی در سال 91 کنکور بده و وارد دانشگاه بشه و برنامه ریزی کنه که سال 92 دوباره کنکور بده مشکلی براش پیش میاد ؟
    ( البته میدونم که در دوره های روزانه نمیشه تحصیل کرد ) برای دوره های پیام نور و غیر انتفایی و شبانه میشه انصراف داد و از طریق کنکور وارد رشته جدید شد ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آیا ابتلا به بیماری ام اس باعث معافیت میشه؟من یکی از دوستام براش تشخیص دادن ام اس داره اما ظاهرا سالمه فقط بعضی وقتا حمله داره آیا معاف میشه؟
    این بیماری رو هرکی داشته باشه معافیت دائم براش صادر میکنن خیلی از کسایی که MS دارن به ظاهر سالم هستن
    این بیماری طوری هست که خفیف و شدید و ... براش مطرح نیست و حتی اگه ثابت بشه که مثلا هر 10 ماه یه بار حمله خفیف داره بازم براش معافی صادر میکنن چون ممکنه اون حمله ( در هر بخشی از سیستم عصبی مرکزی که باشه ) در مواقعع حساس اتفاق بیافته و حادثه مهلکی برای خودش یا دیگران رقم بزنه .

البته این رو هم عرض کنم که اگه با این بیماری کسی معافیت دائم بگیره حتی اگه پارتی هم داشته باشه نمیتونه توی دستگاه های دولتی و شهرداری و سایر نهادهای حکومتی حتی آبدارچی بشه .

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

یه سوال :

کسی در سال 91 کنکور بده و وارد دانشگاه بشه و برنامه ریزی کنه که سال 92 دوباره کنکور بده مشکلی براش پیش میاد ؟
    ( البته میدونم که در دوره های روزانه نمیشه تحصیل کرد ) برای دوره های پیام نور و غیر انتفایی و شبانه میشه انصراف داد و از طریق کنکور وارد رشته جدید شد ؟
    بله مشکلی نداره

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شرایطش چیه دقیقا ؟ دقیقا باید چیکار کرد ؟ کی انصراف داد؟ بعد انصراف باید چیکار کرد ؟

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

اقا يعني چي كه قانون جبهه برداشته شه ؟ مگه هر كي هر كيه ..
    حالا كه به ما رسيد اينطوري شده ؟
    من كل برنامه ريزيم واس اينده ميريزه به هم ..
    من بابام 50 ماه جبهه بوده ...تا ديروز حتي تا 30 ماه رو معاف ميكردن ...الان هيچي به هيچي ؟
    واقعا هيچي به هيچي ؟ يكي ملتفت كنه مارو

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا يعني چي كه قانون جبهه برداشته شه ؟ مگه هر كي هر كيه ..
    حالا كه به ما رسيد اينطوري شده ؟
    من كل برنامه ريزيم واس اينده ميريزه به هم ..
    من بابام 50 ماه جبهه بوده ...تا ديروز حتي تا 30 ماه رو معاف ميكردن ...الان هيچي به هيچي ؟
    واقعا هيچي به هيچي ؟ يكي ملتفت كنه مارو
    شما اصلا قوانين رو خوندي!يكي از فرزندان رزمندگاني كه 30 ماه به بالا سابقه حضور در جبهه رو دارن معاف مي شود

14. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •