سلام
من سريال نامبر يا كرك برنامه Auto play meno builder را نياز دارم اگه كسي بتونه كمكم كنه ممنون ميشم
سلام
من سريال نامبر يا كرك برنامه Auto play meno builder را نياز دارم اگه كسي بتونه كمكم كنه ممنون ميشم
اقا این چیزی که شما گفتی چه ربطی داره با قسمت معرفی کرک اینترنت دانلود منیجر اقا یکم رعایت کن بابا این دیگه معلوم خوب تازه به جمع بچه های پی سی ورلد خوش امدی یه سرچ کنی هم می تونی تاپیکش رو پیدا کنی
دوست عزیز این همون فایل Soda عزیز هستش. فقط در جای دیگه آپلود شده.
سلام خدمت دوستان
این Patch جدید برای کسانی که با اون یکی مشکل دارند.
قربان شما!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
يه مجکل تازه! من نسخه ی Retail رو دانلود کردم و Patch رو هم از ليکنی که دوست عزيز گذاشته بودن گرفتم، برنامه رو نصب کردم و فايل Patch رو در مسير IDM کپی کردم. وقتی شروع کرد به پچ کردن، نوشت که فايل .exe رو پيدا نکرده. چند بار هم امتحان کردم ولی جواب نداد. ميشه بزرگواری کنيد و راهنمايی کنيد؟
اون وقت بهتون میگه که فایل رو براش پیدا کنید. در پیغامی که میده Yes رو بزنید و در پنجره ای که باز میشه فایل IDMan.exe رو از محل نصب نرم افزار پیدا کنید و روش کلیک کنید.
با سلام کرک php designer ورژن 6 یا همون phpdesigner 2008 رو میخواستم اگر لطف کنید
دوست عزیز لطفا دقت کنید اینجا فقط کرک های Internet Download Manager قرار داده میشن.
شما باید درخواست خودتون رو در انجمن زیر مطرح کنید:
در ضمن قبل از درخواست در انجمن Search کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربان شما!![]()
آقا من هرکاری میکنم میگه سریال شما تقلبی است
من از نسخه 5.12build4 استفاده میکنم.
ممنون
سلام دوست عزیز من هم گاهی وقت ها با این پیغم که سریال تقلبی مواجه شدم ولی بعد از اینکه یکی دو بار دوباره Patch می کنم مشکل حل میشه شما هم یه امتحانی بکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)