تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 111 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1110

نام تاپيک: پوشش ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه BABAKAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بيرجند
    بيرجند شهريست در دل كوير با مردماني خونگرم. اكنون نيز با شروع کار شبکه ايرانسل مردمان بيرجند بار ديگر شاهد رويدادي بزرگ براي شهرشان هستند.هم اکنون پوشش در اين شهر کامل مي باشد.

بجنورد
    بجنورد مرکز استان خراسان شمالي است. اين شهر در فاصله 701 کيلومتري تهران واقع شده است. بجنورد در دوران باستان بر روي تپه اي در شمال غربي بجنورد کنوني، موسوم به «ساربان محله»، قرار داشت. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

نيشابور
    نيشابور يکي از شهرهاي استان خراسان رضوي در شمال شرقي ايران مي‌‌باشد که در دشت حاصلخيزي در کوهپايه هاي جبال بينالود، در نزديکي شهر مرکزي مشهد، قرار گرفته است. فعل اقتصاد اصلي و عمده مردم اين شهر کشاورزي است که اساس آن مبتني بر توليدات پنبه و غلات است. علاوه بر آن، نيشابور دومين شهر صنعتي خراسان محسوب مي شود. نيشابور يکي از پررونق ترين نقاط ايران است که البته قاچاق مواد مخدر از کشور همجوار افغانستان تا حدودي رونق اقتصادي اين شهر را تحت الشعاع خود قرار داده است. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

گرگان
    گرگان مرکز استان گلستان در ايران مي باشد. فاصله اين شهر تا تهران حدوداً 400 کيلومتر است. در اسناد و نوشته هاي مربوط به يونان باستان از اين شهر تحت عنوان «هيرکانيا» ياد مي شده است که از واژه «ورکانه» در زبان فارسي باستان به معناي «سرزمين گرگها» گرفته شده است. اگرچه گرگان فعلي محصور به يک شهر و استان است (که داراي نام واحدي براي شهر و استان مي باشد)، هيرکانياي قديم نام منطقه اي در سواحل جنوبي درياي خزر (شامل گلستان، مازندران، گيلان و بخشهايي از ترکمنستان کنوني) بوده است. پارک ملي معروف گلستان در 150 کيلومتري شرق اين استان قرار گرفته است. در شهر گرگان فرودگاه داخلي و شمار زيادي دانشگاه وجود دارد.

فريدونکنار
    فريدونکنار يکي از شهرهاي استان مازندران در ايران است که در مرکز اين استان واقع شده است. هم اکنون پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل مي باشد.

تربت حيدريه
    تربت حيدريه يکي از شهرهاي اصلي استان خراسان رضوي است در ايران است که در جنوب شهر مشهد قرار دارد. هم اکنون پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل مي باشد

فردوس
    فردوس يکي از شهرهاي استان خراسان رضوي در ايران است که در جنوب استان واقع شده است. اين شهر در فاصله 345 کيلومتري مشهد قرار گرفته است. امروزه فردوس شهر کوچکي است اما در روزگار باستان شهر بزرگ و معروفي بوده و پيشينه تاريخي آن به زمان مادها بر مي‌‌گردد. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

قائم شهر
    قائم شهر يکي از شهرهاي استان مازندران ايران است. در روزگاران قديم قائم شهر «شهرستان شاهي» نام داشت و پيش از آن به «علي آباد» معروف بود. قائم شهر در 237 کيلومتري شمال شرق تهران، 20 کيلومتري جنوب شرقي بابل و 23 کيلومتري جنوب غربي ساري (مرکز استان مازندران) قرار دارد. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

بابک جون اطلاعات قدیمیه عزیزم. از سمنان خبری نداری

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابک جون اطلاعات قدیمیه عزیزم. از سمنان خبری نداری
    اطلاعاتم
    قديمي نبودگلم اولين نفرمن دادم اين اطلاعات رو

سمنان10ارديبهشت راه انداري ميشه

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چند تا شهرم تا سه رور ديگه

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها امروز من 14-15 تا sms با ایرانسلم زدم همش failed شد . امروز کلا خط خطی بودم . ما غرب تهران هستیم
    (شهران) بچه ها اینور خیلی افتضاحه امیدوارم برا شما اینطوری نباشه هر چی بهم زنگ می زنن یا در دسترس نیستم یا قطع و وصل می شه خدا صبرم بده جلو رفیقا ودوستا و همکارا دیگه دارم ضایع می شم پس کی دیگه؟
    تا حالا 10 بار به 140 گزارش دادم تو سایتشون نوشتم و فرستادم فعلا که خبری نیست !!!
    اگه بیاین اینجا هایی که من میگم از داشتن سیمتون(ایرانسل) پشیمون میشید: شهران - صادقیه - اشرفی اصفهانی
    تقریبا از تیراژه تا صادقیه و نقطه کورم تا دلتون بخواد داره یه دفعه آنتن از صفحه گوشی میره و ... 10 متر اونورتر ... ایشالا میاد... بچه ها اگه کسی از شما ارتباطی چیزی داره لطفا حتما منتقل کنید . جاهای دیگه تهران چطوره؟
    غیر از غرب جای دیگه ای ایراد نداره ؟ ممنون میشم جواب بدین .

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

5

متشکرم

توی اهواز چند روز یش سرچ کردم Ir32 میومد و Ir-tci ولی امروز سرچ کردم Ir35 هم اومد یعنی ایرانسله ؟
    سلام
    آقا چطوری سرچ می کنین ما هم یه سرچی بزنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آره ir-35 ایرانسله

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

4

چند تا شهرم تا سه رور ديگه
    یکی از چند تا یزد نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12

اطلاعاتم
    قديمي نبودگلم اولين نفرمن دادم اين اطلاعات رو

سمنان10ارديبهشت راه انداري ميشه
    ممنون بابک جون از اطلاعاتت در مورد سمنان ممنون.فقط عزیزم این اطلاعات موثق یا با اما اگر و شاید همراه است.

چون ایرانسل با بدقولیهاش همه رو کلافه کرده.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دیگه ایرانسل اعصابم را خورد کرده . من که این هفته میرم یک سیم کارت دولتی می گیرم و تصمیم هم دارم یک سایت بر ضد این شرکت دزد حقه باز راه بندازم تا کسی پولش را با خرید سیم کارتهای این شرکت تو جوب نریزه . من چند روزه پیش یکی از شهرهایی بودم که ایرانسل در آن به طور کامل فعال هست و پوشش کامل داره با اینکه شهر بسیار کوچکی بود ولی آنتن دهی فوق العاده افتضاح بود ./

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •