سلام
کتابهایی که تهیه کردین خوبه فقط مشابه کتاب لانگ من کم دارید. خود ets و یا بارونز را برای PBT تهیه کنید (اگه موجود باشه )... حالا چه اصراریه که PBT امتحان بدین IBT به نظرم راحت تره
.gif)
ایشالا میرسید، سطح زبانتون اینطور که گفتید یه مقدار احتیاج به کار دارید. نمره بالای 560 خیلی سخت نیست. با کمی تلاش و پشتکار حتما موفق میشید
سلام
زبان در امتحان کارشناسی ارشد به شدت رتبه را بالا پایین می کنه، اگه شما وقت بذارید و یک کم روی زبانتون کار کنید با حدود زبان 20-30 درصد رتبه تون نسبت به کسی که زبان را 0 زده 300-400 نفر جا به جا میشه و از اونجایی که بیشتر دانشجو ها زبانشون ضعیفه، اکثرا زبان را بی خیال میشن و 0 می زنن. و زبان 30 درصد یعنی فقط 10 تست درست. و 20 نزده
نکته مهم : نمونه سوالات سالهای گذشته را مرور کنید و لغاتش را در بیارید. مطمئن باشید اگه تمام سوالات و لغات 10 سال گذشته را بخوانید و کاملا لغات را یاد بگیرید ، لغات تکراری با امتحان امسال به وفور پیدا می کنید. مطمئنا 50 درصدش که اینجوریه.
برای لغت اول کتاب 504 و بعد کتاب لغات GRE.. چون در این 2 سال اخیر سطح لغات از کتاب 504 بالاتر رفته.
Barron's Essential words for GRE
برای زبان ارشد هیچ کدوم از کلاسهای تافل و آیلتس به درد شما نمیخوره. فقط ممکنه کلاس reading تافل به درد بخور باشه که سطح reading های تافل به نظر من نسبت به ارشد یه مقدار پایین تره با توجه به اینکه در آزمون ارشد متن ها تخصصی هست.
در مورد لغات تخصصی رشتتون هم، همون لغات تخصصی موجود در نمونه سوالات سالهای گذشته کافیه . چون تعداد لغات تخصصی خیلی زیاده ارزش نداره وقت روشون بگذارید. شاید 5 سوال لغت باشه که مستقیما معنی یک لغت تخصصی را می پرسن..جواب ندین هم اتفاق خاصی نمیفته
یک توصیه دوستانه
.gif)
: من حدود 4 ساله که برای آزمون ارشد رشته خودم درس میدم. خواستم این نکته را بگم که خوندن نمونه سوالات 10 سال گذشته را به هیچ عنوان شوخی نگیرید. نه فقط برای زبان بلکه برای همه درسها. خوندنشون را هم برای آخر سر نذارید. از همین اول شروع کنید و حدود 7-8 بار در طول این 6 ماه (ماهی یکبار، و ماه آخر چند بار) این سوالات را جواب بدین تا جایی که کاملا بهشون مسلط بشید. مطمئن باشید فقط با همین کار رتبتون جزء 50% بالای مجاز ها میشه
موفق باشید
.gif)