تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با تدریس خصوصی انگلیسی راهنمایی و دبیرستان خودمان در حد آیلتس مسلط می شویم؟

راي دهنده
109. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیر

86 78.90%
  • آری

4 3.67%
  • حدود سی درصد

9 8.26%
  • حدود پنجاه درصد

8 7.34%
  • حدود هفتاد درصد

3 2.75%
  • نمی دانم

11 10.09%
  • سایر موارد

2 1.83%
Multiple Choice Poll.
صفحه 48 از 63 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 624

نام تاپيک: Everything about TOEFL & IELTS

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام بچه ها
    چند تا سوال داشتم:
    1-من الان intermediate تو سفیر میخونم،چقدر طول میکشه تا تافل ibt رو بگیرم؟
    2-چقدر طول میکشه جی آر ای بگیرم؟
    3-قیمت آزمون های جی آر ای ،تافل ibt ، تافل کاغذی و آیلتس رو میخوام؟(فقط میخوام مقایسه کنم،من میخوام تا آخر تابستون سال بعد جی آر ای رو با تافل یا آیلتس بگیرم حالا موندم کدوم رو انتخاب کنم(بین تافل و آیلتس)،میخوام برای آمریکا اپلای کنم)
    4-اگه بخوام هم تافل و هم امتحان جی آر ای بدم به نظرتون رو کدوم اول وقتم رو بذارم؟
    5-آزمون تافل تو تهران کجا برگزار میشه؟از چند وقت قبل از زمان مورد نظر باید ثبت نام کرد؟
    6-آزمون جی آر ای تو تهران کجا برگزار میشه؟از چند وقت قبل از زمان مورد نظر باید ثبت نام کرد؟

7-دوستان آموزشگاه خوبی رو در منطقه 1 تهران(طرف های تجریش،نیاوران) برای تافل ibt سراغ دارید؟

بچه ها ببخشید که سرتون رو درد آوردم،از اینکه برای سوالام وقت میذارین ممنونم
    1-به نظرم کسی در سطح upper intermediate ، میتونه انتظار تافل 100 رو داشته باشه (یعنی بخونه تا 100 رو حداقل بگیره)، بنابراین بستگی داره چه نمره ای بخواید؟
    2-GRE حسابش جداست، باید کلی کلمه یادبگیری و comprehension ات هم خوب باشه. به نظرم 1 تا 6 ماه بسه براش.
    3-GRE و تافل (ibt)طرفای 235 هزار تومن. قیمت دقیقتر و قیمت pbt رو توی سایت سنجش نگاه کن.
    4-اول تافل رو بده که پایه ای تر از GRE ـه، بعد وقت بذار برای GRE. منتها اگه تافلت رو بد بدی و بخوای دوباره بدی، برنامه ات قاطی پاتی میشه.
    5- سازمان سنجش و دو تا موسسه دیگه (علامه سخن و یه چیز دیگه)، سازمان سنجش توی خیابون ویلا ست در کریمخان. از حدود دو ماه قبل رزرو کنی خیالت راحته. البته بعد از اینکه پر شد، دوباره چند تا دیگه باز میکنند
    6- فکر کنم توی دانشکده زبان های دانشگاه تهران ، امیرآباد شمالی. زمان ثبت نام اونم مثل تافل.
    7- شرمنده، آشنایی ندارم.

2. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام

دوستان در مورد منابع آزمون تافل یه مشاوره توپ میخواستم اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم.

سلام.لطفا کتاب یا کتابهایی که بمنظور آمادگی در آزمون تافل در بازار موجودند و نتایج خوبی رو هم در بر دارند رو معرفی بفرمائید.حدود قیمتشم باشه ممنون میشم.
    سلام

منابع اصلی تافل کتابهای زیر هستند. به نظرم لانگ من از همه آسونتره و برای شروع مناسبه. کتاب دلتا خیلی خوب skills را یاد میده. بارونز و ets هم نمونه سوالات عالی دارن. کتاب لغات و essays هم که جزء واجباته

قیمت این کتابها حدود 10 تا 15 هزار تومان هست و خب جا با جا فرق می کنه. از انقلاب خیلی ارزونتر از کتابفروشی های سطح شهر می تونید تهیه کنید

موفق باشید

ETSToefl

Barron's Toefl IBT

Delta Key to Toefl IBT

Longman IBT

Essential words for TOEFL

How to prepare for Toefl essays

TOEFL essays

دوستان ارتباط نمره تافل آزمایشی با نمره ای که احتمالا در امتحان اصلی خواهیم گرفت چیه؟ نزدیکند به هم؟
    سوال دوم اینکه چه کارت شناسایی برای روز آزمون اصلی باید ببریم؟
    من خودم آزمون آزمایشی ندادم. در این مورد اطلاعی ندارم ولی فکر می کنم اگه زمان آزمون آزمایشی و اصلی نزدیک به هم باشه مسلما نتایج هم نزدیک به هم خواهد بود.

کارت شناسایی دقیقا یادم نیست (من 3 سال پیش امتحان دادم) فکر کنم کارت ملی کافی باشه

4. 8 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام دوستان
    من توي زبان مبتديم،ميخوام تا دو سال ديگه هم تا حدودي زبان ياد بگبرم،هم توي IELTS يا TOEFL نمره خوب بگيرم.
    اگه من اموزشگاهي برم كه منبعش كتاباي Business Result باشه،چقدر توي آمادگي براي IELTS يا TOEFL تاثير داره؟اين منبع بيراهه نيست براي اين ازمونها؟
    سلام
    فکر نمی کنم کتابی که تدریس میشه روی سطح زبان تاثیر خاصی بذاره. مهم تلاش و کوشش شما برای یادگیریه. هر کتابی که در آموزشگاه تدریس اگه روی گرامر، listening & speaking کار کنه، و به طور کلی سطح دانش زبان شما را بالا ببره مناسبه. شما وقتی حس کردید که زبانتون اونقدر خوب هست که وقتی فیلمی به انگلیسی می بینید یا متنی را می خونید حدود 70% را به راحتی متوجه می شید و بقیه ای هم که متوجه نمیشید به خاطر کمی دایره لغاتتون هست. با خوندن کتابهایی کمکی مثل اونهایی که در پست پیش نوشتم می تونید نمره تافل یا آیلتس بالایی بیارید.

سلام بچه ها
    چند تا سوال داشتم:
    1-من الان intermediate تو سفیر میخونم،چقدر طول میکشه تا تافل ibt رو بگیرم؟
    2-چقدر طول میکشه جی آر ای بگیرم؟
    3-قیمت آزمون های جی آر ای ،تافل ibt ، تافل کاغذی و آیلتس رو میخوام؟(فقط میخوام مقایسه کنم،من میخوام تا آخر تابستون سال بعد جی آر ای رو با تافل یا آیلتس بگیرم حالا موندم کدوم رو انتخاب کنم(بین تافل و آیلتس)،میخوام برای آمریکا اپلای کنم)
    4-اگه بخوام هم تافل و هم امتحان جی آر ای بدم به نظرتون رو کدوم اول وقتم رو بذارم؟
    5-آزمون تافل تو تهران کجا برگزار میشه؟از چند وقت قبل از زمان مورد نظر باید ثبت نام کرد؟
    6-آزمون جی آر ای تو تهران کجا برگزار میشه؟از چند وقت قبل از زمان مورد نظر باید ثبت نام کرد؟

7-دوستان آموزشگاه خوبی رو در منطقه 1 تهران(طرف های تجریش،نیاوران) برای تافل ibt سراغ دارید؟

ممنونم
    1- ایشالا اینترمیدیت را که تموم کردین و وارد upper intermediate شدین برای کلاسهای تافل و یادگیری تکنیک های تافل اقدام کنید. البته کلاستون را هم در کنارش ادامه بدین. چون کلاس زبان هیچ ربطی به تکنیک های تافل نداره
    2- همونطور که گفتن GRE خیلی خیلی با تافل فرق می کنه. آزمونهای ریاضی، هوش و لغت و writing داره. آزمون ریاضی که خیلی سطح زبان بالایی نمیخواد. ریاضی در سطح اول دبیرستان داره فقط باید اصطلاحات ریاضی را به انگلیسی یاد بیگیرد. در مورد لغت همه که . فقط می تونم اینو بگم که لغات تافل و کتاب 504 در مورد لغات GRE آب خوردن هستند. لغاتی را می بینید که قبلا نه هیچ جا دیدید نه هیچ جا شنیدین و نه هیچ جا خواهید دید یا شنید . وقتی لغت را به کسی می گید طرف شک می کنه که این کلمه انگلیسی هست یا نه. خلاصه اینکه بسیار بسیار سخته و تمرین خیلی زیادی می خواد.کتاب لغت GRE به طور جداگانه هست که می تونید مطالعه کنید. من جایی که کلاس میرفتم لغات را از طریق synonym antonym یاد میداد. خیلی خوب بود ولی واقعا سخت بود. بنابراین وقتی تافل را امتحان دادین برای GRE اقدام کنید تا همونایی که خوندید هم یادتون نره

3- تافل 199 دلار. فرق زیادی بین تافل و آیلتس از نظر اعتبار وجود نداره. ولی اگه به طور مشخص می خواید آمریکا برید حتما تافل امتحان بدید و برای انگلیس و استرالیا حتما آیلتس. برای بقیه جاها هم هیچ فرقی نمیکنه. به نظر من تافل آسونتر میاد

4- کاملا با شهاب موافقم

5- در تهران جاهای زیادی برگزار میشه.(بهترین جا برای امتحان دادن سازمان سنجشه) و همینطور در شهرهای آمل، اصفهان، شیراز، ارومیه، تبریز و زنجان. همین الان چک کردم برای امتحان تا 18 دسامبر جا باز شده حدود 4 ماه دیگه. و خب هر روز ممکنه تاریخهای جدید باز بشه. ولی شلوغ ترین وقت برای امتحان دادن همین 3-4 ماهه هست که همه میخوان امتحان بدن. به نظرم یه زمانی امتحان بده که خیلی شلوغ نباشه و حوزه امتحانی خلوت باشه که می خوای امتحان speaking بدی حرف زدن بقیه حواست را پرت نکنه.

6- این آزمون توسط سازمان سنجش اعلام میشه تو سایتش زمان مشخصی برای ثبت نام داره و تو دانشگاه های تهران امتحان برگزار میشه (من دانشکده مدیریت دانشگاه تهران امتحان دادم). فکر میکنم زمان ثبت نام آذر ماه بود و امتحان اسفند که نتیجه اش اردیبهشت اعلام شد.

7- این مورد هم گشتیم نبود.. نگردید نیست . البته آموزشگاه سفیر هست که کلا سیستم زبانش خوبه کلاسهای تافل را نمی دونم پسرانش شریعتی بالاتر از پل رومی هست و دخترانش تجریش و قلهک

با سلام
    بنده در نظر دارم با یک برنامه ریزی سه ساله مدرک IELTS را بگیرم. توقع زیادی ندارم و دنبال 6 ماهه و 9 ماهه گرفتن مدرک هم نیستم. واقع بینانه برای خودم 3 سال را در نظر گرفتم. با توجه به اینکه در حال حاضر مشکلی از نظر صحبت کردن ندارم به نظرم این مدت برای یادگیری گرامر اصولی و کلمات مورد نیاز و تکمیل فرآیند لیسنینگ کافی باشد. بنده میخوام به طور خودآموز و در منزل فرآیند آموزش را طی کنم. لطفا کتاب های مورد نیاز از 0 تا 100 را (حداقل برای شروع) معرفی کنید. فقط همون طور که عرض کردم من کلمات معمول رو میدونم و میتونم حرف بزنم. مثلا کتاب 504 کلمه رو هم کامل از حفظ هستم و با 200 لغت اضافه اش اون 700 کلمه رو کلا بلدم. گرامر یکم مشکل دارم.با تشکر
    من فکر می کنم با این دانش زبان شما همین الان هم بتونید مدرک آیلتس را بگیرید. فقط باید چند ماه روی تکنیک های آیلتس کار کنید. در مورد منابع ایلتس متاسفانه اطلاعاتی ندارم ولی همین کتابهای بارونز باید آیلتس هم داشته باشه. گرامر خیلی مشکل نیست. فقط باید تو writing , listening حواستون به نکات گرامری باشه. که اشتباه نکنید که اون را هم با کمی تمرین یاد میگیرد. پیشنهاد می کنم برای writing حتما کلاس برید تا کسی باشه که نوشته هاتون را تصحیح کنه و چه جوری نوشتن را یادتون بده.

موفق باشید

6. 8 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ARCHI-Girl ممنون از پاسختون.
    من الان کتاب Longman همون Prepration Course For Toefle PBT و کتاب Tactics For Listening (Developing) و کتاب های 504 لغت و Essetial Word Toefle را تهیه کردم و تو فایل های PDF هم 3 کتاب Grammer &Reading&Writing در 15 دقیقه رو دارم،پادکست های ELSPOD رو گوش میدم و با برنامه Rosseta Stoneهم کار میکنم!!!!!!!
    آیا اینا ترکیب خوبی برای آمادگی آزمون تافل تو 3 ماهه آتی رو داره؟سطح زبانم طبق تشخیص موسسه ملی زبان Pre Intermediate هست!!اما مدت 3 ماه بیکارم و تقریبا ً روزی 4-5 ساعت دارم زبان کار میکنم،تو اجبار قرار گرفتم چون کارهای پذیرش دانشگاه مالزیم در حال انجامه و انشالله بهمن ماه میرم مالزی،باید قبل از رفتن آزمون تافل PBT رو بدم.با نمره بالای 560 هم کارم راه میفته ولی هر چه بالاتر پذیرش راحتتر و مطمئن تر!حالا نظرتون در مورد این کتابها و تنوعشون چیه؟بازم ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

با سلام و عرش ادب
    ان شالله ببخشید اگر وقتتون میگیرم

من میخاستم برا سال دیگه ارشد که امتحان میدم زبان درصد خیلی بالایی و کسب کنم

کارشناسی ارشد هم که بیشتر vocab هست و درک مطلب و استراتژیهای درک مطلب

برای یه پروسه 6-7 ماهه که وقت دارم به نظرتون چه کلاسی بیشتر میتونه مفید باشه ؟

آیلتس یا تافل یا gre ?

یا اگر هم میدونید کتاب مفیدتره من ارادم قوی هست بهم کتاب معرفی کنید میخونم فقط ترجمه فارسی هم داشته باشه
    فعلا کتاب 504 با ترجمه رضا دانشوری هم خوندم

لطفا حتما وقت داشتید حتما مطالعه بفرمایید

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من خودم آزمون آزمایشی ندادم. در این مورد اطلاعی ندارم ولی فکر می کنم اگه زمان آزمون آزمایشی و اصلی نزدیک به هم باشه مسلما نتایج هم نزدیک به هم خواهد بود.

کارت شناسایی دقیقا یادم نیست (من 3 سال پیش امتحان دادم) فکر کنم کارت ملی کافی باشه
    دست شما درد نکنه. اما یه یک ماهی میشه تافلم رو دادم! و بله کارت ملی کافیه. آزمایشی هم من 109 شدم و خود تافل (3هفته بعدش) 108. یکی از دوستان ولی آزمایشی 97 و اصلی رو 87 شد، بنابراین مثه اینکه خیلی حساب کتاب نداره

10. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

دوست عزیز ARCHI-Girl ممنون از پاسختون.
    من الان کتاب Longman همون Prepration Course For Toefle PBT و کتاب Tactics For Listening (Developing) و کتاب های 504 لغت و Essetial Word Toefle را تهیه کردم و تو فایل های PDF هم 3 کتاب Grammer &Reading&Writing در 15 دقیقه رو دارم،پادکست های ELSPOD رو گوش میدم و با برنامه Rosseta Stoneهم کار میکنم!!!!!!!
    آیا اینا ترکیب خوبی برای آمادگی آزمون تافل تو 3 ماهه آتی رو داره؟سطح زبانم طبق تشخیص موسسه ملی زبان Pre Intermediate هست!!اما مدت 3 ماه بیکارم و تقریبا ً روزی 4-5 ساعت دارم زبان کار میکنم،تو اجبار قرار گرفتم چون کارهای پذیرش دانشگاه مالزیم در حال انجامه و انشالله بهمن ماه میرم مالزی،باید قبل از رفتن آزمون تافل PBT رو بدم.با نمره بالای 560 هم کارم راه میفته ولی هر چه بالاتر پذیرش راحتتر و مطمئن تر!حالا نظرتون در مورد این کتابها و تنوعشون چیه؟بازم ممنون.
    سلام
    کتابهایی که تهیه کردین خوبه فقط مشابه کتاب لانگ من کم دارید. خود ets و یا بارونز را برای PBT تهیه کنید (اگه موجود باشه )... حالا چه اصراریه که PBT امتحان بدین IBT به نظرم راحت تره
    ایشالا میرسید، سطح زبانتون اینطور که گفتید یه مقدار احتیاج به کار دارید. نمره بالای 560 خیلی سخت نیست. با کمی تلاش و پشتکار حتما موفق میشید

با سلام و عرش ادب
    ان شالله ببخشید اگر وقتتون میگیرم

من میخاستم برا سال دیگه ارشد که امتحان میدم زبان درصد خیلی بالایی و کسب کنم

کارشناسی ارشد هم که بیشتر vocab هست و درک مطلب و استراتژیهای درک مطلب

برای یه پروسه 6-7 ماهه که وقت دارم به نظرتون چه کلاسی بیشتر میتونه مفید باشه ؟

آیلتس یا تافل یا gre ?

یا اگر هم میدونید کتاب مفیدتره من ارادم قوی هست بهم کتاب معرفی کنید میخونم فقط ترجمه فارسی هم داشته باشه
    فعلا کتاب 504 با ترجمه رضا دانشوری هم خوندم

لطفا حتما وقت داشتید حتما مطالعه بفرمایید
    سلام
    زبان در امتحان کارشناسی ارشد به شدت رتبه را بالا پایین می کنه، اگه شما وقت بذارید و یک کم روی زبانتون کار کنید با حدود زبان 20-30 درصد رتبه تون نسبت به کسی که زبان را 0 زده 300-400 نفر جا به جا میشه و از اونجایی که بیشتر دانشجو ها زبانشون ضعیفه، اکثرا زبان را بی خیال میشن و 0 می زنن. و زبان 30 درصد یعنی فقط 10 تست درست. و 20 نزده
    نکته مهم : نمونه سوالات سالهای گذشته را مرور کنید و لغاتش را در بیارید. مطمئن باشید اگه تمام سوالات و لغات 10 سال گذشته را بخوانید و کاملا لغات را یاد بگیرید ، لغات تکراری با امتحان امسال به وفور پیدا می کنید. مطمئنا 50 درصدش که اینجوریه.

برای لغت اول کتاب 504 و بعد کتاب لغات GRE.. چون در این 2 سال اخیر سطح لغات از کتاب 504 بالاتر رفته.

Barron's Essential words for GRE

برای زبان ارشد هیچ کدوم از کلاسهای تافل و آیلتس به درد شما نمیخوره. فقط ممکنه کلاس reading تافل به درد بخور باشه که سطح reading های تافل به نظر من نسبت به ارشد یه مقدار پایین تره با توجه به اینکه در آزمون ارشد متن ها تخصصی هست.
    در مورد لغات تخصصی رشتتون هم، همون لغات تخصصی موجود در نمونه سوالات سالهای گذشته کافیه . چون تعداد لغات تخصصی خیلی زیاده ارزش نداره وقت روشون بگذارید. شاید 5 سوال لغت باشه که مستقیما معنی یک لغت تخصصی را می پرسن..جواب ندین هم اتفاق خاصی نمیفته

یک توصیه دوستانه : من حدود 4 ساله که برای آزمون ارشد رشته خودم درس میدم. خواستم این نکته را بگم که خوندن نمونه سوالات 10 سال گذشته را به هیچ عنوان شوخی نگیرید. نه فقط برای زبان بلکه برای همه درسها. خوندنشون را هم برای آخر سر نذارید. از همین اول شروع کنید و حدود 7-8 بار در طول این 6 ماه (ماهی یکبار، و ماه آخر چند بار) این سوالات را جواب بدین تا جایی که کاملا بهشون مسلط بشید. مطمئن باشید فقط با همین کار رتبتون جزء 50% بالای مجاز ها میشه

موفق باشید

12. 4 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    کتابهایی که تهیه کردین خوبه فقط مشابه کتاب لانگ من کم دارید. خود ets و یا بارونز را برای PBT تهیه کنید (اگه موجود باشه )... حالا چه اصراریه که PBT امتحان بدین IBT به نظرم راحت تره
    ایشالا میرسید، سطح زبانتون اینطور که گفتید یه مقدار احتیاج به کار دارید. نمره بالای 560 خیلی سخت نیست. با کمی تلاش و پشتکار حتما موفق میشید

موفق باشید
    [/RIGHT]
    [/LEFT]
    سلام مرسی از پاسختون.
    از چه نظر میگین IBT راحتتره؟من از بارونز همین کتاب Essential Words For The Toefl رو دارم.منظورتون همین بود؟راستش همینا رم که دارم
    نمیدونم بتونم برسم تا امتحان همشونو بخونم!!خیلی زیاد شدن!!!ولی اگه فکر میکنید کتابایی که شما فرمودین باید بگیرم،کتابای خیلی موثری هستن،بفرمائید تا برم تهیشون کنم.عنوان و اسم مولف رو کامل محبت بفرمائید ممنون میشم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام

سلام
    زبان در امتحان کارشناسی ارشد به شدت رتبه را بالا پایین می کنه، اگه شما وقت بذارید و یک کم روی زبانتون کار کنید با حدود زبان 20-30 درصد رتبه تون نسبت به کسی که زبان را 0 زده 300-400 نفر جا به جا میشه و از اونجایی که بیشتر دانشجو ها زبانشون ضعیفه، اکثرا زبان را بی خیال میشن و 0 می زنن. و زبان 30 درصد یعنی فقط 10 تست درست. و 20 نزده
    نکته مهم : نمونه سوالات سالهای گذشته را مرور کنید و لغاتش را در بیارید. مطمئن باشید اگه تمام سوالات و لغات 10 سال گذشته را بخوانید و کاملا لغات را یاد بگیرید ، لغات تکراری با امتحان امسال به وفور پیدا می کنید. مطمئنا 50 درصدش که اینجوریه.

برای لغت اول کتاب 504 و بعد کتاب لغات GRE.. چون در این 2 سال اخیر سطح لغات از کتاب 504 بالاتر رفته.

Barron's Essential words for GRE

برای زبان ارشد هیچ کدوم از کلاسهای تافل و آیلتس به درد شما نمیخوره. فقط ممکنه کلاس reading تافل به درد بخور باشه که سطح reading های تافل به نظر من نسبت به ارشد یه مقدار پایین تره با توجه به اینکه در آزمون ارشد متن ها تخصصی هست.

در مورد لغات تخصصی رشتتون هم، همون لغات تخصصی موجود در نمونه سوالات سالهای گذشته کافیه . چون تعداد لغات تخصصی خیلی زیاده ارزش نداره وقت روشون بگذارید. شاید 5 سوال لغت باشه که مستقیما معنی یک لغت تخصصی را می پرسن..جواب ندین هم اتفاق خاصی نمیفته

یک توصیه دوستانه : من حدود 4 ساله که برای آزمون ارشد رشته خودم درس میدم. خواستم این نکته را بگم که خوندن نمونه سوالات 10 سال گذشته را به هیچ عنوان شوخی نگیرید. نه فقط برای زبان بلکه برای همه درسها. خوندنشون را هم برای آخر سر نذارید. از همین اول شروع کنید و حدود 7-8 بار در طول این 6 ماه (ماهی یکبار، و ماه آخر چند بار) این سوالات را جواب بدین تا جایی که کاملا بهشون مسلط بشید. مطمئن باشید فقط با همین کار رتبتون جزء 50% بالای مجاز ها میشه

موفق باشید

ممنون از شما بابت راهنماییتون
    خیلی ممنون

جسارتا من یک سوال دیگه بپرسم ؟

من الان کتاب زبان عمومی ناصرزاده و دارم میخونم و 504 هم خوندم
    میخوام زبان خیلی خیلی بالا بزنم در حد 85-90 درصد

پس به نظرتون essential words for gre بگیرم بهتره تا essential world تافل ؟
    منظورتون 3500 word s for gre هست ؟

سپاسگزارم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

Hi.Could anybody tell me about the score levels based on a range or something in GRE??

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •