تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 376 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال SK8ER BOi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سرعت دانلود من 10 تا 12 هست در حالت عادی
    آیا تو تورنت میشه این سرعتو زیاد کرد؟
    سلام
    اين 10 تا 12 كه ميگي سرعت دانلودت با تورنته يا http ؟
    در دانلود با استفاده از تورنت سرعت دانلود در بهترين شرايط مي تونه به سرعت http برسه.
    يعني اگه adsl 128 داري اگه با تورنت همين 10 12 سرعتت باشه خوبه

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون sk8er boi
    ------------------
    دوستان یه سوال دیگه هم هست من یه فایل قبلا دانلود کردم الان status من در حالت Seeding هست. این تو سرعت دانلود تاثیر منفی داره یا مثبت یا هیچی؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه هم هست من یه فایل قبلا دانلود کردم الان status من در حالت Seeding هست. این تو سرعت دانلود تاثیر منفی داره یا مثبت یا هیچی؟
    seeding خوبه همیشه بعد از اینکه یه فایل رو کامل دانلود کردی بزاری چند ساعت سید کنه اینجوری share ratio شما زیاد میشه و واسه دفعات بعدی مشکلی با اون ترکر نخواهین داشت ولی اګه به محض تمام شدن دانلود فایل رو stop کنین و سید نداشته باشین بعد از مدتی ممکنه بن ای پي بشین
    اګه share ratio شما از 0.600 زیاد تر شد می تونین متوقف کنین
    موقع دانلود فایل ها اګه seeding فایل های دیګه که share ratio به اندازه کافی دارن رو متوقف کنین بهتره
    موفق باشین

در آغاز فعالیت alimali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به خاطر راهنامیی تون ممنونم. یه سوال دیگه. این نسبت آپلود به دانلود چقدر باید باشه؟ الان این نسبت برای من یه چیزی حول وحوش 0.8 است.
    یه چیزی تو پاسخ شما من رو نگران کرده. "احتمالا مشکلتون حل می‌شه "یعنی این مشکل ممکنه حل‌شدنی نباشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

همونطور که قلا هم ګفتم share ratio بالای 0.600 باشه خوبه
    خوب ای پي هایی که هیچ وقت share ratio خوبی ندارن رو بعد از مدتی ترکر ها شناسایی و اون رو به لیست سیاهشون اضافه میکنن و این لیست به برنامه ی دانلود تورنتی که کاربرا استفاده میکنن اضافه میشه و به این ترتیب اګه ای پي شما از نوع ای پي های ثابیت باشه براتون مشکل ایجاد میشه ولی خیلی کم پيشمیاد که یه ای بره بلک لیست جوری که دیګه نتونه از تورنت دانلود کنه ولی سرعتتون خیلی کم میشه
    ترکر های مختلف با هم فرق میکنن بعضی ها شاید اصلا بلک لیست نداشته باشن وفقط بر اساس سرعت ا پلود شما سرعت دانلود شما رو کم یا زیاد کنن

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان خوبم لطفا کمکم کنید من یه مشکل جدی دارم:
    من برای دانلود چند فیلم از اینترنت یک سایت ÷یدا کردم که لینکهای فیلما رو بصورت یک toorent file داده و من انها رو که حجم چند کیلو بایتی بیشتر ندارند دانلود میکنم و در ضمن طبق گفته خود اون سایت یک bitcomet :(a bit torrent clinet) دانلود کردم ولی وقتی بازش میکنم و اون torrent file رو توش open میکنم اصلا جلو نمیره و در واقع دانلود نمیمنه !!!!!!
    چرا؟ باید چه کار کنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

دوستان خوبم لطفا کمکم کنید من یه مشکل جدی دارم:
    من برای دانلود چند فیلم از اینترنت یک سایت ÷یدا کردم که لینکهای فیلما رو بصورت یک toorent file داده و من انها رو که حجم چند کیلو بایتی بیشتر ندارند دانلود میکنم و در ضمن طبق گفته خود اون سایت یک bitcomet :(a bit torrent clinet) دانلود کردم ولی وقتی بازش میکنم و اون torrent file رو توش open میکنم اصلا جلو نمیره و در واقع دانلود نمیمنه !!!!!!
    چرا؟ باید چه کار کنم؟؟؟
    سلام
    دوست عزیز واسه دانلود هر تورنتی باید سیدر وجود داشته باشه ایا فایل تورنت شما سیدر داره؟ ( تو صفحه ی اول تایپیک توضییح داده شده )
    شما یه اطلاعاتی از فایل تورنتی کهدارین دانلود میکنین بزارین چه تعداد سیدر داره چه تعدا پيرز ، چه تعداد از اونا به شما کانکت شدن ، شما به ترکر وصل شدین یا خیر، چک کنین ببینین torrent client شما با فایروال بلاک نشده باشه
    اګه خود فایل تورنتی که دانلود کردین رو اینجا بزارین کار راحت تر میشه
    موفق باشی

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز واسه دانلود هر تورنتی باید سیدر وجود داشته باشه ایا فایل تورنت شما سیدر داره؟ ( تو صفحه ی اول تایپیک توضییح داده شده )
    شما یه اطلاعاتی از فایل تورنتی کهدارین دانلود میکنین بزارین چه تعداد سیدر داره چه تعدا پيرز ، چه تعداد از اونا به شما کانکت شدن ، شما به ترکر وصل شدین یا خیر، چک کنین ببینین torrent client شما با فایروال بلاک نشده باشه
    اګه خود فایل تورنتی که دانلود کردین رو اینجا بزارین کار راحت تر میشه
    موفق باشی
    من برای نمونه یکی از لینکهای فیلمهائی که گرفتم رو میذارم شما لطفا با utorrent یا bitcomet امتحانش کن ببین چرا دانلود نمشه؟1!!
    اگه دانلود شد بگو اشکال کاره من کجا بوده ؟ آخه زیاد از نورنت سر در نمیارم ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا مثلا این یکی:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

من برای نمونه یکی از لینکهای فیلمهائی که گرفتم رو میذارم شما لطفا با utorrent یا bitcomet امتحانش کن ببین چرا دانلود نمشه؟1!!
    اگه دانلود شد بگو اشکال کاره من کجا بوده ؟ آخه زیاد از نورنت سر در نمیارم ممنون
    کد:
    یا مثلا این یکی:
    کد:
    این فایل هایی که ګذاشتی اولی یه دونه سیدر و سه تا دانلودر داشت و برا همین هم سرعتش خیلی کم هست
    دومی نه سیدر داشت نه دانلودر که این باعث اصلا نتونی دانلدش کنی
    همون که ګفتم بهتر هر فیلم و فایلی خواستی تو سایتها ی مخصوص تورنت سرچ کنی و موقع دانلود فایل ببن هر کدوم سیدر بیشتری داره اون رو انتخاب کنه
    تورنتی هایی که سیدر ندارن رو دانلود نکن
    نظرات افرادی که اون فایل ها رو دانلود کردن رو هم تو قسمت کامنت سایتهای دانلود بخون تا بدونی چی رو داری دانلود میکنی
    واسه دانلود فیلم CARS با حجم 350 کیفیت DVDRIP از لینک زیر میتونی اسفتاده کنی تعد سیدر 7 تعداد دانلودر 8 هست متاسفانه من با ترکرش مشکل دارن و نمی تونم خودم تورنت رو تست کنم ولی وضیعت این تورنت از تورنتی که خودت ګذاشتی بهتره
    کد:
    این هم یه ورژن دیګه از این فیلم که 256 سیدر و 370 دانلودر داره این تورنت از لحاظ سرعت و کیفیت مطمعن تر هست ولی حجم فیلم 700 مګ هست
    کد:

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

seeding خوبه همیشه بعد از اینکه یه فایل رو کامل دانلود کردی بزاری چند ساعت سید کنه اینجوری share ratio شما زیاد میشه و واسه دفعات بعدی مشکلی با اون ترکر نخواهین داشت ولی اګه به محض تمام شدن دانلود فایل رو stop کنین و سید نداشته باشین بعد از مدتی ممکنه بن ای پي بشین
    اګه share ratio شما از 0.600 زیاد تر شد می تونین متوقف کنین
    موقع دانلود فایل ها اګه seeding فایل های دیګه که share ratio به اندازه کافی دارن رو متوقف کنین بهتره
    موفق باشین
    ممنون پیمان جان
    =======
    دوستان یه مشکلی یکی دو روزه من پیدا کردم اینه که سرعت میانگین من از 6.2 بالا تر نمیره...
    درصورتی قبلا خیلی کم اتفاق می افتاد زیر 8.5 بیاد...دلیلش چیه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •