سلام من درایور وبکم zenith رو میخام
سلام من درایور وبکم zenith رو میخام
سلام
روي جعبه فقط نوشته corecess 3112 UG
(مودم USB هست براي ADSL)
و وقتي نصب كامل ميشه زير آيكونش مي نويسه: GlobeSpanVirata USB LAN modem
هر چي گشتم درايور اين مودم براي ويستا رو پيدا نكردم.
ممنون ميشم اگه كمك كنيد![]()
سلام
برای نصب مودم تان در ویندوز ویستا این روش را امتحان کنید :
1. بر روی رایانه ی خود نسخه ی جدیدی از ویندوز ویستا را نصب کنید و پس از پایان نصب ویندوز
هیچ درایوری را نصب نکنید ( پیشنهاد من خرید ویستا از p30world هستش که به نظرم سالمتر و
جدیدتره )
2. کابل USB مودم تان را به رایانه وصل کنید و اگر ویندوز پیغامی مبنی بر شناخت یک سخت افزار جدید
داد ، آن را Cancel کنید
3. سپس در پوشه ی حاوی درایورهای مودم ، بر روی فایل SETUP.EXE کلیک کرده و آن را اجرا کنید
و همانند ویندوز XP به نصب مودم و تنظیم سرویس دهنده ( Provider ) بپردازید
4. حالا ویندوز مودم شما را تشخیص داده و پس از کسب اجازه از شما شروع به نصب آن می کند . حالا
کلیدهای Ctrl+Alt+Delete را بطور همزمان فشار داده و پس از ظاهر شدن Task Manager به برگه ی
Processes رفته و فایلی را که در حال نصب مودم است انتخاب کرده و بر روی End Process و سپس بر روی Yes
کلیک کنید
5. حالا اقدام به ساخت کانکشن کرده و به اینترنت متصل شوید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي دوست عزيز
امتحان مي كنم ببينم چي ميشه.
راستي كسي از دوستان اين روش رو امتحان كرده؟؟
جواب ميده آيا؟
اگر كسي اين مودم را داره و الان ميخواد ويستا نصب كنه بي زحمت اينجا هم نتيجه استفاده از اين روش رو بگه من فعلا گير كارت گرافيكم.
بايد اونو عوض كنم تا بتونم ويستا نصب كنم
ممنونم
درود
من ویندوز لپ تاپم رو عوض کردم و بعد از نصب ویستا متوجه شدم صدا نداره هر کاریش کردم نصب نشد از اونجایی که cd راه انداز لپ تاپ رو هم ندارم کلی تو سایت HP دنبال درایو صداش گشتم ولی چیزی پیدا نکردم ، مدل لپ تاپم HP Pavilion 5200tx هست ممنون میشم اگه درایوش رو برام بزارین...
سلام دوست من
شما هنگام درخواست درایور بایستی اسم و نوع ویندوز خود را بنویسید ؛ به عنوان مثال شما نگفته بودی از
نسخه ی 32 بیتی ویستا استفاده می کنی یا نسخه ی 64 بیتی ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سالم
من یه مودم ایسوس گرمتم نمی تونم با یو اس بی به گامپیوتر وصلش کنم درایور میخواد ولی هر چی تو سی دیش میگم بگرده چیزی پیدا نمی کنه
لطفا کمکم کنید
من از نسخه 32 بیتی استفاده میکنم و کلی تو سایت HP هم دنبال درایوها گشتم ولی هیچ چیزی برای دانلود پیدا نمیکنم ، توضیحاتشم راه به جایی نمیبره >>> لینکی که دادین هم درایوی برای دانلود به همراه نداشت...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)