تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 58 اولاول ... 38444546474849505152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من میتونیم بپرسم دقیقا تفاوت بین سرعت 8 مگ با 16 مگ چیه وقتی مثلا طبق تعرفه های قبلی ماهی 8-10 گیگ حجم داشته باشیم ؟! (البته جدا از دانلود شبانه )
    وبگردی ؟! استریم ویدیو ؟! خب تو استریم ویدیو درسته با 16 مگ میشه با کیفیت 1080 استریم کرد ولی اون حجم که 3-4 روزه تموم میشه !

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من میتونیم بپرسم دقیقا تفاوت بین سرعت 8 مگ با 16 مگ چیه وقتی مثلا طبق تعرفه های قبلی ماهی 8-10 گیگ حجم داشته باشیم ؟! (البته جدا از دانلود شبانه )
    وبگردی ؟! استریم ویدیو ؟! خب تو استریم ویدیو درسته با 16 مگ میشه با کیفیت 1080 استریم کرد ولی اون حجم که 3-4 روزه تموم میشه !
    دقیقا!!!
    به نظر من اصلا منطقی نیست یه کاربر کم مصرف سرعت بالا داشته باشه !!! ربطیم به این طرح نداره کلا یه کاربر کم مصرف نباید سرعت بالا داشته باشه چون حجمش خیلی زود تموم میشه !!! کاملا به ضرر خودش هست ...
    10 گیگ با سرعت 8 به بالا فقط مال 5 روزه شما دوبار یوتیوب برو ببین چقدر سریع 300 مگ کم میشه ازت ...
    نمیشه شما کاربر کم مصرف باشی بعد روزی چندتا هم ویدیو با کیفیت 720 از یوتیوب ببینی !!! این دو باهم جور در نمیاد !!!
    سال ها کاربرانی مثل من که مصرف منطقی و البته بالا دارند به پای کم مصرفا سوختن حالا کمی هم نوبت اون هاست اگرچه من هنوزم اعتقاد دارم حقوق اون ها هم باید لحاظ بشه ولی کمی هم حق رو به ما پرمصرف ها بدین ...

3. 3 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دقیقا!!!
    به نظر من اصلا منطقی نیست یه کاربر کم مصرف سرعت بالا داشته باشه !!! ربطیم به این طرح نداره کلا یه کاربر کم مصرف نباید سرعت بالا داشته باشه چون حجمش خیلی زود تموم میشه !!! کاملا به ضرر خودش هست ...
    10 گیگ با سرعت 8 به بالا فقط مال 5 روزه شما دوبار یوتیوب برو ببین چقدر سریع 300 مگ کم میشه ازت ...
    نمیشه شما کاربر کم مصرف باشی بعد روزی چندتا هم ویدیو با کیفیت 720 از یوتیوب ببینی !!! این دو باهم جور در نمیاد !!!
    سال ها کاربرانی مثل من که مصرف منطقی و البته بالا دارند به پای کم مصرفا سوختن حالا کمی هم نوبت اون هاست اگرچه من هنوزم اعتقاد دارم حقوق اون ها هم باید لحاظ بشه ولی کمی هم حق رو به ما پرمصرف ها بدین ...
    خیلی ببخشیدا اصلا با نظرتون موافق نیستم
    یعنی بی منطق ترین نظری بوده که خوندم یکی دیگه گرون حساب میکرده پای شما پای کم مصرف کننده ها مینوسی چه ربطی داره مگه پولش توی جیب کم مصرف کننده ها میرفته

داداش من از خدامه اینترنت بشه 1000 تومن همه اسفاده کنن

در مورد سوال شما شاید یک نفر مصرفش کمه سرعت بالا به خاطر این میخواد وقتی توی اینترنت هستش نخواد منتظر لود شدن صفحات اینترنتی باشه و.... هیچ دلیلی نیست که بگیم وقتی کم مصرف میکنه پس باید سرعتشم پایین باشه

لطفا کمی بیاندیشید
    Last edited by QSEVEN; 11-12-2017 at 14:06.

5. 4 کاربر از QSEVEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی ببخشیدا اصلا با نظرتون موافق نیستم
    یعنی بی منطق ترین نظری بوده که خوندم یکی دیگه گرون حساب میکرده پای شما پای کم مصرف کننده ها مینوسی چه ربطی داره مگه پولش توی جیب کم مصرف کننده ها میرفته

داداش من از خدامه اینترنت بشه 1000 تومن همه اسفاده کنن

در مورد سوال شما شاید یک نفر مصرفش کمه سرعت بالا به خاطر این میخواد وقتی توی اینترنت هستش نخواد منتظر لود شدن صفحات اینترنتی باشه و.... هیچ دلیلی نیست که بگیم وقتی کم مصرف میکنه پس باید سرعتشم پایین باشه

لطفا کمی بیاندیشید
    منظورم گرون حساب کردن isp نبود منظورم این بود که چون اکثرا بیشتر مردم به دلیل شرایط مالی و کار کم مصرف هستن به صورت اتومات حق ماهم این وسط ضایع میشد
    و من مجبور بودم بیشتر بپردازم واسه چیزی که واقعا بهش نیاز دارم ...
    به عبارت دیگه کم مصرف ها باعث میشدن که ماها مصرف و نوع نیازمون به چشم نیاد
    و شرکت ها فکر کنن که بیشتر کاربرا کم مصرف هستن ...
    الان باز بهتر شده به نظر من و من قبلا ماهی 80 تومن میدادم به های وب
    و یه سرویس پایه میخریدم 12 تومن + روزی 4 گیگ هم حجم روزانه 2180 تومن که ماهش میشد همون 80 تومن با مالیات الان 225 گیگ می گیرم + شبانه رایگان و محاسبه یک دوم ترافیک داخلی
    خوب الان این بهتر شده اما به ضرر اونایی شده که سالی 100 گیگ می گرفتن ...
    نکته اینه که ما قبلا کلی هزینه میکردیم واسه خرید حجم اما هیچ وقت نمی اومدیم اینجوری شکایت کنیم تو سایت ها اما حالا که این طرح به ضرر شما کم مصرفا شده همه تون صبح تا شب در حال اعتراض هستید ...
    من نمی تونم مصرف نکنم چون شما مصرفت کمه و مثلا بازی نمی کنی یا مثلا فیلم نمی بینی و یا کنسول نداری که آپدیتش کنی و ....
    طرف اومده میگه به ضرر من شده چون من ساعت 8 شب میام خونه 12 میخوابم سرعتم کمه انتظار داره 3 گیگ حجم ماهیانه بخره سرعتشم 16 باشه ...
    من نمیگم کم مصرفا رو باید نادیده گرفت ولی الان بهتر شده من خودم اگر کم مصرف باشم صددرصد میرم سراغ موبایل چون dsl اتلاف وقت و انرژی هست واسه کم مصرفا .....

طرح قبلی من از های وب : سرویس پایه با مالیات 13600 + روزی 4 گیگ حجم با مالیات 2180 : 79000 تومن . ( بگذریم از اینکه مجبور بودم 4 گیگ رو در یه روز استفاده کنم چون 24 ساعته بود و اینکه مجبور بودم هر روز تراکنش انجام بدم تو سایت های وب ) .

طرح فعلی من از فن آوا : 450 گیگ ( 225 گیگ خارجی + ترافیک داخلی یک دوم ) + ترافیک رایگان شبانه از 2 تا 8 ( شبی بین 20 تا 30 گیگ دانلود رایگان که البته من خیلی فایل واسه دانلود ندارم و بی جهت چیزی دانلود نمی کنم ) : 80000 تومن

کدوم بهتره ؟

اینم تو پرانتز بگم : من میدونم هدف این سیستم هر چه بیشتر محدود کردن نت ولو از طریق طرحای جذاب هست اما اگر شما نظر من رو می خواین در مورد سرویس خودم میگم که این جدیده برای من حداقل بهتره اما میدونم واسه خیلیا بد شده و امیدوارم مشکل اونا هم حل شه .

7. 4 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا!!!
    به نظر شماها سرعت بالا فقط واسه وب گردی و دیدن فیلم از یوتوب و سرگرمیه؟ یا شماها واقعا فک میکنید اینترنت یعنی سرگرمی و فیلم دیدن و دانلود کردن؟متاسفم واقعا
    من کلی برنامه دارم که نیاز به سرعت بالا داره با اینکه مصرفشون بسیار پایینه.نمونش برنامه TEAM VIE
    نمونه دیگش اپدیت انتی ویروس
    نمونه دیگش بروزرسانی برنامه های گوشی
    و خیلی نمونه های دیگه که همه اینا حجمشون به یک گیگ نمیرسه
    من وبگردی نمیکنم وقت هم ندارم بشینم زندگیمو پای نت بزارم و 24ساعت توی یوتوب باشم که نیاز به حجم بالا داشته باشم
    این روزا برنامه های ارتباطی زیاد شده دوس ندارم کسی که یه فایل یک مگابایتی میفرسته بشینم که اون فایل یه زمانی باز بشه
    دوما من وقتی میخواستم برم یوتوب یا هرجای دیگه که نیاز به حجم زیاد داشت 1500 تومن میدادم 10 گیگ اینترنت میخریدم دو روزه .به نظر شما 10 گیگ کمه واسه فیلم دیدن و این چیزا دو روزه؟یا 1500 تومن زیاد بود؟
    سوما شما که زیاد مصرف میکردی دلیلشو بگو ببینم چرا تقصیر کم مصرفا بوده که به پاشون بسوزی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظر شماها سرعت بالا فقط واسه وب گردی و دیدن فیلم از یوتوب و سرگرمیه؟ یا شماها واقعا فک میکنید اینترنت یعنی سرگرمی و فیلم دیدن و دانلود کردن؟متاسفم واقعا
    من کلی برنامه دارم که نیاز به سرعت بالا داره با اینکه مصرفشون بسیار پایینه.نمونش برنامه TEAM VIE
    نمونه دیگش اپدیت انتی ویروس
    نمونه دیگش بروزرسانی برنامه های گوشی
    و خیلی نمونه های دیگه که همه اینا حجمشون به یک گیگ نمیرسه
    من وبگردی نمیکنم وقت هم ندارم بشینم زندگیمو پای نت بزارم و 24ساعت توی یوتوب باشم که نیاز به حجم بالا داشته باشم
    این روزا برنامه های ارتباطی زیاد شده دوس ندارم کسی که یه فایل یک مگابایتی میفرسته بشینم که اون فایل یه زمانی باز بشه
    دوما من وقتی میخواستم برم یوتوب یا هرجای دیگه که نیاز به حجم زیاد داشت 1500 تومن میدادم 10 گیگ اینترنت میخریدم دو روزه .به نظر شما 10 گیگ کمه واسه فیلم دیدن و این چیزا دو روزه؟یا 1500 تومن زیاد بود؟
    سوما شما که زیاد مصرف میکردی دلیلشو بگو ببینم چرا تقصیر کم مصرفا بوده که به پاشون بسوزی؟
    اولا یعنی شما فقط اینترنت میخری که فقط اپدیت انتی ویروس و برنامه گوشی رو باهاش انجام بدی ؟!
    ثانیا کجا با 1500 تومن 10 گیگ اینترنت دو روزه میدادن ؟! یعنی با 22.5 هزارتومن می شد 150 گیگ اینترنت هر ماه خرید ؟!

10. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا!!!
    اولا یعنی شما فقط اینترنت میخری که فقط اپدیت انتی ویروس و برنامه گوشی رو باهاش انجام بدی ؟!
    ثانیا کجا با 1500 تومن 10 گیگ اینترنت دو روزه میدادن ؟! یعنی با 22.5 هزارتومن می شد 150 گیگ اینترنت هر ماه خرید ؟!
    جواب سوال اولت .خیلی مثالهای دیگه زدم برات به غیر اپدیت انتی ویروس واپدیت برنامه های گوشی.و اینکه اره نیازهای من همینه چون بیکار نیستم بشینم پای نت فیلم ببینم .و اینکه گفتم همه جوره از نت استفاده میکردیم بیکارم که بودم حجم اروزن میخریدم فیلم میدیدم.پس انتخابهای زیادی داشتیم با طرحهای قبلی
    جواب سوال دومت مخابرات میداد همین بسته ها رو عکسشم پستهای قبلی گذاشتم.اسم طرحهاشم فوتون بود برو ثایپک مخابرات همین انجمن متوجه میشی
    جواب سوال سوم منم ندادی

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مشکل ما اینه که به جای اینکه به شرکت ها و مسئولان ایرانی گیر بدیم میایم به همدیگه گیر میدیم. هر کسی هر چی بخواد باید دانلود کنه چون اینترنت که ته نمیکشه و لازم نیست برای آیندگان ذخیره کنیم. کسی که سرعت بالا میخواد با حجم کم فکر میکنه تقصیر دو نفر آدمه که دانلود میکنن در صورتی که اگه شما مصرف متوسط هر ایرانی رو حساب کنید در برابر کاربر خارجی عددی نیست. تقصیر مسئولانه که با پول زوری که از این مردم گرفتن نیومدن دستگاه های بهتر و همینطور پهنای باند بیشتری رو وارد کنن و آخرش همه ما بخاطر دزدی این چند نفر داریم اذیت میشیم.

13. 5 کاربر از crazyrobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا!!!
    مشکل ما اینه که به جای اینکه به شرکت ها و مسئولان ایرانی گیر بدیم میایم به همدیگه گیر میدیم. هر کسی هر چی بخواد باید دانلود کنه چون اینترنت که ته نمیکشه و لازم نیست برای آیندگان ذخیره کنیم. کسی که سرعت بالا میخواد با حجم کم فکر میکنه تقصیر دو نفر آدمه که دانلود میکنن در صورتی که اگه شما مصرف متوسط هر ایرانی رو حساب کنید در برابر کاربر خارجی عددی نیست. تقصیر مسئولانه که با پول زوری که از این مردم گرفتن نیومدن دستگاه های بهتر و همینطور پهنای باند بیشتری رو وارد کنن و آخرش همه ما بخاطر دزدی این چند نفر داریم اذیت میشیم.
    منظور ما کم مصرفها هم همینه ولی تا اعتراض میکنیم اقایون پر مصرف فک میکنن داریم به اونا اعتراض میکنیم.
    حرف ما اینه چرا طرحهای قبلی رو حذف کردن اگه واقعا به فکر مردم بودن خوب کنار همون بسته های قدیم این جدیدا رو هم میزاشتن خوب هرکی بسته به نیازش طرحشو انتخاب میکرد

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جواب سوال اولت .خیلی مثالهای دیگه زدم برات به غیر اپدیت انتی ویروس واپدیت برنامه های گوشی.و اینکه اره نیازهای من همینه چون بیکار نیستم بشینم پای نت فیلم ببینم .و اینکه گفتم همه جوره از نت استفاده میکردیم بیکارم که بودم حجم اروزن میخریدم فیلم میدیدم.پس انتخابهای زیادی داشتیم با طرحهای قبلی
    جواب سوال دومت مخابرات میداد همین بسته ها رو عکسشم پستهای قبلی گذاشتم.اسم طرحهاشم فوتون بود برو ثایپک مخابرات همین انجمن متوجه میشی
    جواب سوال سوم منم ندادی
    به جرات میتونم بگم که 95 درصد افراد اصلا همچین اپشنی نداشتن که با 22.5 هزار تومن ماهانه 150 گیگ حجم بخرن ! بله اگه مخابرات استان ما یا هر کدوم از شرکت هایی مثل شاتل و اسیا تک و های وب و ... همچین اپشنی داشتن اون وقت طرح های قبلی برای من هم بهتر بود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •