منم شکایت کردم زنگ زدن گفتن داریم زیرساخت رو اماده میکنیم و به محض اینکه بشه راه میندازیم منم اعتراض زدم که قانع کننده نبود و فقط کارت تموم کردید و باید نصب کنید و یه زمان مشخص کنید
منم شکایت کردم زنگ زدن گفتن داریم زیرساخت رو اماده میکنیم و به محض اینکه بشه راه میندازیم منم اعتراض زدم که قانع کننده نبود و فقط کارت تموم کردید و باید نصب کنید و یه زمان مشخص کنید
Last edited by Gamexland; 19-09-2019 at 01:25.
صفحه اصلي > اخبار > آرشیو اخبار
اخبار > واگذاری طرح سرینو در مخابرات منطقه تهران
چاپ ارسال به دوست
واگذاری طرح سرینو در مخابرات منطقه تهران
پس از شناسایی مشترکین فعال اینترنت پرسرعت در مخابرات منطقه تهران، واگذاری طرح سرینو به منظور تبدیل اینترنت پرسرعت ADSL به VDSL در استان تهران اجرایی شد.
به گزارش مخابرات منطقه تهران، در راستای افزایش رضایتمندی مشتریان اینترنت پرسرعت، جایگزینی VDSL با تعرفه ADSL قبلی جهت مشتریان فعال شرکت مخابرات با نام طرح سرینو برای داشتن سرعت بالاتر و کیفیت بهتر اینترنت پرسرعت آغاز شده است.
بر اساس همین گزارش در این طرح مشتریان بدون پرداخت هزینه، مودم VDSL دریافت می کنند و در قبال آن مودم ADSL خود را تحویل می دهند.
من شکایت کردم به نتیجه ای نرسیدم
این خبری که بالا گذاشتم رو بخونید ، امروز مخابرات اعلام کرده
من تهران نیستم، چون تاپیک vdsl فقط برای تهران بود مجبورم اینجا بنویسم
ما تو قم vdsl فقط یک سرعت 50mbs داریم با حجمهای 40گیگ تا حداکثر 183گیگ ماهانه, قیمتها مثل adsl
تهرانی ها ظاهرا سرعتهای 2 تا 50مگ و حجمهایی 40 تا 500گیگ ماهانه دارند
Last edited by dadash42; 29-09-2019 at 20:25.
سلام
به این صورت هست که شما 16 مگ میخرید اما مثلا تا 50 مگ باز میزارند ؟
هر سرویس تا 2برابر سرعت اسمی باز میباشد.
هم برای سرویس های ADSL هم VDSL
سلام خدمت دوستان و اساتيد
يك سرويس vdsl از مخابرات گرفتم و تا الان با يك مودم adsl تيپي لينك ازش استفاده ميكردم. ديروز يك مودم VDSL دي لينك DSL-224 خريدم تا از اون استفاده كنم. متاسفانه هر كاري ميكنم چراغ اينترنت سبز نميشه و قرمز ميمونه. هم در حالت PTM و ATM تنظيمات را وارد كردم اما متاسفانه ارتباط برقرار نميشه. چراغ DSL سبز هست ولي چراغ اينترنت قرمزه. در صورتيكه مودم تي لينك قديميم به راحتي از طريق تنظيمات پيش فرض ويزارد ست آپ نصب ميشه.
اگر امكان داره دوستان راهنمايي بفرمايند تا مشكل من رفع بشه. آيا نياز به تنظيمات خاص ديگه هست؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)