تلویزیون جای خشاب داره داخل خشاب کارت میخوره
تلویزیون جای خشاب داره داخل خشاب کارت میخوره
همانطور که در پستهای بالاتر گفتم واسه ورود به منو مخفی این مدل یا باید کنترل سرویس ال جی رو داشته باشین یا با گوشیهای داری اینفراد مادون قرمز با نصب نرم افزار ریموت کنترل با انتخاب کنترل سرویس ال جی میتونید به منو مخفی این مدل و سایر مدلها دسترسی پیدا کنید
دوستانیکه بهترین تنظیمات تصویر این مدل رو برای کالیبره کردن تصویر رو دارن لطفا یک عکس از تنظیمات یا به صورت نوشتاری اینجا قرار دهند تا بنده و دیگر دوستان بتونن استفاده کنند.
طبق قولی که داده بودم تنظیمات شخصی تصویر و صدای تلویزیونم رو قرار میدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته لازمه بگم که تنظیمات تصویر یه مسئله کاملا سلیقه ایه ، ولی من با این تنظیمات به بهترین وضعیت تصویر و صدا رسیدم .
از چند جایی تو سایتها خوندم این تلوزیون فقط شبکه های 4k با 30 فریم در ثانیه رو ساپورت میکنه مثل شبکه TRT ترکیه که پخش آن 30 فریم بود که البته چند وقتیه میگن قطع شده آیا دوستان غیر از این شبکه شبکه های دیگه ای رو که با فریم 50 60 هست رو دریافت کردن ؟اگه اینطوره و امکانش هست لطفا نام ماهواره و فرکانسشو لطف کنن اینجا بزارن تا ما هم از نگرانی در بیایم
ممنونم
سلام.ممنون دوست عزیز بابت عکسها شما واسه تنظیمات دلخواه تنظیم اولیه رو رو کدوم گزینه گذاشته بودید منظورم استاندارد و... هستش و گزینه شارپنس رو ۳۵ گذاشتین فکر نمیکنید زیاد باشه و رو تصویر زیادی شارپ میکنه؟ منکه هر طور تنظیم میکنم بازم نتیجه دلخواهم رو پیدا نمیکنم و در کل از کیفیت تصویرش به جز در ۴ کی ازش راضی نیستم و یواش یواش دارم تو فکر تلویزیون سونی ۴ کی میفتم ولی تو امکانات دیگه صدا و غیره از همه سرتره اخه چرا با این امکانات و کیفیت ال جی در کیفیت تصویرش پسرفت داشته و کثیفی پنل هم تو تماشای فوتبال واقعا رو مخه.
دوست عزیز trt4k رو الانم داره میگیره و از هاتبیرد هم ۳ تا کانال رو میگیره که یک هفته پیش یکیش کارتی شد و ۲ تای دیگه رایگان هستش و مشکلی از این بابت نداره و در کل ر س ی و ر داخلیش حرف نداره هم از لحاظ گیرندگی و هم کیفیت تصویر نگران این مورد نباشین.
خوب خداروشکر ،از پاسختون ممنونم. میشه بگین فرکانسی که تو هاتبرد شبکه 4k میگیرید رو اینجا بزارید .البته یه فرکانس رو خودم تست کردم ولی متاسفانه اصلا سیگنال نمیده 10727 h 30000 .
دوست عزیز همین فرکانسی که خودتون فرمودید رو بنده با قدرت بالا گرفتم حتما د ی ش تون تنظیم نیست یک فرکانس دیگه رو هم داره که واسه من سیگنال نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)