سلام
لطفا لينك كرك شده برنامه ultra mp3 رو برام بذاريد
ممنون ميشم/مرسي
سلام
لطفا لينك كرك شده برنامه ultra mp3 رو برام بذاريد
ممنون ميشم/مرسي
محمدامین جان سلاممحمدامین :
سلام مسعود جان خوبي؟ از اين طرفا!
توي اين صفحه يه تقويم جاوا بچه ها معرفي كرده بودن كه يكي از دوستان نوشته بود. البته لينكش خراب شده كه من برات آپلود كردم.
لينك صفحه
تقويم فارسي با جاوا
در ضمن مسعود جان حالا كه گوشي رو گرفتي ديگه خيلي به فكر نرم افزار و اين چيزا نباش چون از جاوا توقع زيادي نميشه داشت و بيشتر بازي باهاش مينويسن البته يك سري سايت هم هستكه پر از برنامه هاي جاواست ولي خيلي برنامه هاي جالبي نيست يعني مثل سيمباين نيست.
يه چندتايي برات آدرس ميدم:
خوبی عزیز ؟
دیگه بر حسب نیاز این شد که مزاحم شما شدیم
آقا بابت تقویم ممنون در مورد اون سایتها هم دستت درد نکنه چیز بدرد بخوری نتونستم پیدا کنم
البته من قبل از خرید گوشی در موردش تحقیق کرده بودم و میدونستم جاوا هست و برنامه هاش به این راحتی گیر نمیاد
راستی نگفتی گوشی شما چیه ؟ توی انجمن که سرچ میکردم دیدم که بین خریدن گوشی های سیمبیان و جاوا دودل بودی؟
ولی بنظر میاد که شما هم گوشی جاوا دار خریدی؟
چون حقیقتا امکاناتی که شرکت سونی اریکسون روشون گذاشته تا 80 الی 85 درصد نیاز کاربر رو برآورده میکنه بقیه اش هم
اگه گیر بیاد که چه بهتر اگه هم نه که گمان نمیکنم مسئله حادی بوجود بیاد
مسئله اصلی اینه که نمیشه براحتی از کنار این جور گوشیها بی تفاوت رد شد من که عاشقش شدم و بالاخره گرفتمش
آقا بازم تشکر میکنم و اگه یه وقت برنامه توپی برا این جور گوشیها گیرت اومد یه طوری به ما هم برسونش
با تشکـــــــــر
محمد امين جان
خيلی ممنون، لطف کردی
سلام كسي فارسي ساز 6630 را داره ؟
سلام برنامه vert3gp con 3 دقيقه را تبديل مي كنه نسخه كامل را اگه كسي داره ممنون ميشم بده
اگه يه خورده ديگه بيشتر جستجو ميكردي متوجه ميشدي گوشي من 6630 هست. الان حدود 6 ماهه كه دارمش و خدا رو شكر كه مشكلي ندارهنوشته شده توسط Masoud.ebi
![]()
من خودم اگه بخوام بين كمپانيها انتخاب كنم ميگم اول نوكيا و بعد سوني-اريكسون هر چند كه خودم شخصا علاقه زيادي به گوشيهاي اريكسون دارم(مخصوصا p990 كه ميخواد بياد كه يه گوشي كامليه) ولي چون اكثرا سيستم عامل ندارن آدم با محدوديت مواجه ميشه و من از اين حالت خوشم نمياد.![]()
البته اون p990 كه گفتم هم سيستم عامل داره و هم دوربين عالي و ديگه همه چيز![]()
سلامنوشته شده توسط shayan23
فارسي ساز كلي من نديدم و پيشنهاد هم نميكنم ولي يه برنامه اي هست به نام psiolc localization كه متن فارسي رو ميتوني باهاش وارد گوشي كني(براي فرستادن پيام كوتاه و اسمهاي دفترچه تلفن و از اين كارا) ولي روي بعضي گوشيها يه مشكلي داره و اون اينكه بار اول حروف گ-چ-پ-ژ (همون گچپژ خودمون) رو درست وارد ميكنه و از اون به بعد به جاي اين حروف يك مربع نشون ميده و فكر ميكنم اين مساله به اين دليل باشه كه اين برنامه مخصوص زبان عربي تهيه شده و با فارسي اين مشكل رو داره![]()
![]()
يك مشكل ديگه اينكه بعد از هر بار تغيير زبان ازت ميخواد كه گوشي رو ريست كني و بعضي مواقع كه ميگي نه يك دفعه خودش ريست ميكنه![]()
![]()
![]()
مشكل ديگه اينه كه توي منوي options در هر صفحه و بعد از فعال كردن برنامه به زبان مورد نظر سه گزينه enable arabic و enable farsi و enable urdu اضافه ميشه كه يه كم آزاردهندست
اگر گوشيتون از دبي اومده و حروف عربي روش داره پيشنهاد ميكنم اگر ابن برنامه مشكلات بالا رو براتون بوجود مياره از همون زبان عربي گوشي استفاده كنين(در هر كادر وارد كردن متن دكمه pen رو بزنيد سپس writing language و سپس arabic رو انتخاب كنين و براي بازگشت همين مسير و english رو بزنيد)
حالا اگه با تمام تفاسير فوق گيج نشدين و ميخواين از اين برنامه استفاده كنين ايناهاش برش دارين:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم درخاست دوستمون ببخشيد كه ي كم دير شد چونكه نديده بودمنوشته شده توسط hossein1364
سلام دوست عزيز من فارسي ساز ها رو دارم ولي كار نميكنه چرا چونكه كد ريجسترشو بايد بخري هميننوشته شده توسط shayan23
سلام
من نرم افزاري مي خواستم
تا به سادگي با زدن کليدي از صفحه مانيتور عکس بگيره
و ذخيره کنه
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)