بچه ها من فیلم های اصلی و بدون سانــسور جنایات داعش رو از کجا باید گیر بیارم ؟
چون اکثر فیلمهاشون ویرایش شده هستند .
اگه کانال و ... تو یوتیوپ و جای دیگه دارند آدرسشو بدید
بچه ها من فیلم های اصلی و بدون سانــسور جنایات داعش رو از کجا باید گیر بیارم ؟
چون اکثر فیلمهاشون ویرایش شده هستند .
اگه کانال و ... تو یوتیوپ و جای دیگه دارند آدرسشو بدید
حال به هم زن و ترسناکه برای چی میخواهی؟
فکر نمیکنم پیدا کنی چون سریع حذف میکنن لینک هاش رو چون خلاف قوانین بین المللی هست و نشر این فیلم ها غیر قانونیه مثلا تو یوتیوب فکر کنم میزارن معمولا که یوتیوب هم به محض خبر دار شدن حذفش میکنه با ریپورت هایی که میشه فیلمه) من یه تبلیغ میخواستم ازشون که توش میگفتن از تکنیک های هالیودی استفاده کردن میخواستم ببینم چیه نتونستم پیداش کنم
از نظر روان شناسی احساس رو از بین میبره(البته من خودمم شنیدم نمیدونم درسته یا نه فکر میکنم تا حدی باشه و گرنه پخش فیلم ترسناک هم همینه من میگم احساس رو از بین نمیبره ولی خوب قطعا تاثیر روانی مخرب داره نگاه کردن به این که مثلا یه ادم زنده رو میسوزونن یا سر یکی رو میبرن)
نمی دونم ملت مثلا ترکیدن یه نفرو ببینن چه حالی داره؟! اونام یه سری ادم مضخرف و بیکارن که....
الان طرف حسابتون منم دیگه ؟ ( آیــینه )
Last edited by befermatooo; 15-03-2015 at 09:07.
الودگی هوا زده به مردم ..شیکماشون هم گرسنس ..کارهم نیست ..تلویزیون هم درباره فقر مردم در ژاپن ...امریکا مستند میذاره
ایناروهم نگاه میکنن .....دیگه هیچ فاتحهامروزه مردم بالا خونشونو اجاره دادن وحشیه وحشی ..قبلا که اجاره بود ..الان تخریبش کردن تاخیر خورده
بچه 5ساله داره توگوشیش سربریدن داعش یا فوتبال بازی کردن داعش با کله هایه بریدرو ....نگاه میکنه اخه چی بگم
به اون دوستمون توهین نشه .....کککککککککککلللللیییییی گفتم
Last edited by امید رض; 15-03-2015 at 12:12.
اگر فرمانده یه نیروی خصوصی بودم یه حالی به این داعشیا و امثالهم می دادم که عرب لنگ می انداخت!(البته رویا بر جوانان عیب نیست!)
البته همشون با هم یه پ...خ...ن. ولی سیاست تا چه حد اخه دیگه کثیف بشه...
عكس زير خواهرزاده هام هستن . دوقلو جفت پسرهر وقت ميبينمشون كلي انرژي مثبت ميگيرم
اسمشون رادين (راست) و رهام هست (چپي)
حيف كه نميتونم بقلشون كنم (شهرستان هستن) .
![]()
اقا این ایران کم حسابشون رو نرسیده میدونی چند تا جت فرستادن و چند بار فرستادن میدونی اگر ایران دخالت نکرده بود تا الان داعش نصف ایران رو هم گرفته بود حجی
حالا میخواهی بدونی چرا از بیخ ورشون نداشتن از رو زمین؟ چون هزینه خیلی زیادی داره خودت حساب کن ببین چقدر میشه هر موشک ۱ میلیاردی اب میخوره حداقل
Last edited by 1376MAXIMUM; 16-03-2015 at 19:14.
چی شد الانآفرین بر این محاسبات
خیلی پیچی شد ولی کلا منظورم شکار دانه به دانه بود نه حملات موشکی چون حملات موشکی شما تلفات اجتماعی اقتصادی و اجتماعی هم داره. نفرت و نوجوونی که خانوادش رو در جنگ از دست داده بهانه ای برای همچین گروههایی تا نیروشون مثل سوسکا بیشتر کنند...
حمله زمینی که خیلی بد تره هزینه خیلی بیشتری داره از مردم خودمون هم هزینه کنیم از خودمون باید بریم
اقو من اون محاسبات رو دوباره انجام میدم احتمالا خیلی غلط داره چون هر چی فکر میکنم میبینم باید اون ظریبه کوچیکتر باشه
Last edited by 1376MAXIMUM; 15-03-2015 at 15:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)