می شه شما مدل گوشیتونو بگین
می شه شما مدل گوشیتونو بگین
دوست عزيز سلام من تازه اين تاپيك رو پيدا كردم . جالبه ، ولي يه برنامه براي قفل گذاري روي فايلها بنام fhle-protect در صفحه 3 گذاشتي دانلود كردم روي گوشي نصب هم كردم روي محتويات پوشه كه پسورد ميذارم بعدا كه پوشه را مي خوام باز كنم بدون پسورد باز مي شود لطفا كمكم كنيد حياتيه .ضمنا گوشي من w810 هست .
Last edited by shno; 05-01-2007 at 13:49.
دوست عزيز علت چيست كه اين برنامه كامل دانلود نميشه . اين پيغام رو بهنگام دانلود ميده : cannot create class hn system package
شرمنده دوست عزیز
ببخشید من اینقدر سوال می پرسم
sony ericsson k510![]()
دوستان برنامه رمز گذار file protect نمي تواند يك پوشه را رمزگذاري كند فقط محتويات پوشه را دونه به دونه رمزگذاري مي كند آنهم خيلي زمان بر است آيا برنامه اي هست كه پوشه را رمزگذاري كند و تحت جاوا باشد ؟ اگه هست در صورت امكان در سايت بگذاريد .
راس میگه ...
سلام
کسی میتونه یه برنامه جاوا برای Hidden کردن فایلها به من بده؟ یا یه برنامه واسه باز کردن فایلهای زیپ و rar?
سلام
کسی میتونه یه برنامه جاوا برای Hidden کردن فایلها به من بده؟ یا یه برنامه واسه باز کردن فایلهای زیپ و rar?
منم خيلي وقته تو نت و سي دي ها بدنبال چنين برنامه اي هستم
ولي متاسفانه تا بحال كه برنامه اي كه به درد گوشيهاي سوني اريكسون بخوره و بتونه يه پوشه رو رمز گزاري كنه پيدا نكردم
از دوستان خوبم ممنون ميشم اگر اين برنامه رو پيدا كردند لينكش رو اينجا بذارند و توضيحاتي پيرامونش بدن![]()
شما با فشردن joystick مي توانيد برنامه را اجرا نماييد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)