هنمایی در باره چگونگی انلاین یازی کردن با PES 2015 و بازی Football Manger 2015 چطور باید به اینترنت وصل بشم تا بتونم انلاین بازی کنم؟
هنمایی در باره چگونگی انلاین یازی کردن با PES 2015 و بازی Football Manger 2015 چطور باید به اینترنت وصل بشم تا بتونم انلاین بازی کنم؟
جون هرچی مرده یکی به من کمک کنه.
کلی منتظر بودم تا بیاد ولی .............![]()
فولدر crush dump رو از قسمت مای داکیومنت دیلت کن، بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن، قبل از اینکه وارد بازی بشی دایرکت اکس رو هم آپدیت کن. واسه اطمینان استیم رو هم رو سیستمت نصب داشته باش. رو همون اف ام اِگزِ کلیک کنی وارد بازی میشی. اگه نمیدونی چی هستن یه سرچ تو نت بزن کلی لینک واسه دانلودشون پیدا می کنی.
ویندوزت اورجیناله ؟ آپدیت کن ... منم مشکل شما رو داشتم ... ویندوزم رو آپدیت کردم مشکلم حل شد
اگر آنتی ویروس داری فولدر بازی رو هم محدود کن
ابنو دانلود کن اگ مشکلت حل نشد بهم پ.خ بده
در ضمن با فونت بزرگ ننویس چشم در اومد
درود ، اون فایل ـه لیگ ایران که قرار داده بودند رو چطور به بازی اضافه کنیم ؟.
چی رد دانلود کنم؟
فایل دانلودی پیدا نکردم که.
خدا وکیلی اگه میتونه کمکم کنی دریغ نکن دوست عزیز من معتاد این بازیم ولی الان که این بازی 2015 اومده دیگه دست ودلم به بقیه بازیای منیجر نمیره.
ممکنه از فایل دانلودی باشه؟
لینک دانلود معتبر سراغ دارید؟؟؟؟؟؟
Last edited by kia9372; 21-01-2015 at 19:23.
یه تجربه خیلی مفید:
من یک سیو مشترک با برادرم داریم که من مربی فولهام هستم و برادرم مربی بولتون
برادرم در کمال تعجب تیمشو که ازش انتظار داشتن میانه جدول رو حفظ کنه خیلی سریع به 3 تیم اول رسوند ولی من که ازم انتظار داشتن به مرحله حذفی برسم تا رده بیستم رفتم پایین
تا جایی که تو رسانه ها گفتن اگه بازی بعدی رو ببازم احتمالا اخراج میشم
یه تغییر تاکتیکی دادم و از سیستم نامتقارن استفاده کردم
4 دفاعه، یه هافبک دفاعی، یه هافبک مرکزی، یه هافبک راست یه هافبک هجومی مرکزی، یه وینگر چپ و یه مهاجم نوک
تا چند هفته غیر از یه مساوی همه را بردم ولی خیلی از بازیها را حتی جلو تیمهای ته جدولی به زور میبردم
تا اینکه به یه تجربه تازه رسیدم
مهاجم نوک را نقش 9 کاذب بهش دادم و وینگر چپ رو نقشش رو raumdeuter گذاشتم
وینگر چپم هم بازیکن خاصی نیست، finishing 13، acceleration 15، و off the ball 14
وینگر راستم هم بهش گفتم بیشتر پاسهای بلند بفرسته
الان قشنگ همه بازیکنا میان سمت راست و مرکز رو شلوغ میکنن و مدافعان میان سمتشون، یهو یکی یه پاس تودر میندازه سمت چپ و وینگر چپم میره تک به تک میشه یا گل میزنه یا گل میسازه
الان دیگه هم بازیها رو دارم 3 گل و یا 4 گل میزنم، تیمم هم به رده سوم لیگ رسیده (تو مدت 2 ماه از رده 20 اومدم رده 3)
نقش raumdeuter رو حتما روش کار کنید (خصوصا اگه به جای مهاجم نوک گلزن وینگر سرعتی با شم گلزنی خوب دارید
فولدر crush dump رو حذف کردم ولی فایده نداشت . استیم رو نصب کردم .دایرکت ایکس رو هم نصب کردم ولی جواب نداد که نداد .
Last edited by kia9372; 21-01-2015 at 19:53.
انتی ویروس ندارم ویندوزم هم اورجینال نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)