خوب پس ماژول های نصب شده 4G هم ساپورت میکنن ولی زمان عرضه اون در آینده خواهد بود.
آیا برای آپگرید به 3G فقط RRU به سکتورهای فعلی GSM اضافه میشه یا سکتورها هم عوض میشه؟
خوب پس ماژول های نصب شده 4G هم ساپورت میکنن ولی زمان عرضه اون در آینده خواهد بود.
آیا برای آپگرید به 3G فقط RRU به سکتورهای فعلی GSM اضافه میشه یا سکتورها هم عوض میشه؟
داستان 4G چیه؟
مگه داره 4G هم راه اندازی می کنه؟؟؟؟؟؟
جالبه الان که رایتل داره همین 3G رو میده نیاز به تصویب پیوست فرهنگی نداره؟!
باجی که رایتل داد ایرانسل هم باید بده اگه نده چپ و راست فتوا میاد 3g از نوع ایرانسل حرام هست و کلید جهنم هست
اراک یک هفته هست 3G پوشش داده شده .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه دیگه چون حق و حساب آقایون رسیده... مشکل فرهنگی نداره...
وزیر ارتباطات میهمان این هفته برنامه پایش
مدیر روابط عمومی برنامه پایش گفت: محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات میهمان این هفته برنامه پایش است.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هادی شریفی در این ارتباط افزود: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در برنامه پایش این هفته به بررسی عملکرد این وزارتخانه در طی یک سال گذشته و تشریح اقدامات آتی این وزارتخانه میپردازد . علاوه بر این دکتر واعظی به سوالات بینندگان برنامه پایش نیز پاسخ می دهد.وی گفت : بینندگان محترم می توانند سوالات، پیشنهادات، عکس و سوژههای خود را از طریق سامانه 5000117 و یا شبکه اجتماعی برنامه پایش ارسال کنند. برنامه پایش یکشنبه شبها ساعت 23 از شبکه اول سیما پخش میشود.انتهای پیام/آ- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من امروز توی تهران، مرزداران، نزدیکای اطاعتی، نسل سوم ایرانسلو گرفتم، می خواستم نرم افزار اسپید تست رو دانلود کنم حدوداً کم تر از یک دقیقه 6 مگابایت ( نصف برنامه ) رو دانلود کرد که بعدش از محدوده خارج شدم.توی همین مدت کم هم حدود 5000 تومن از شارژمو خورد. دوستان حواستون باشه به سرنوشت من دچار نشید
5000 تومن برای یه دانلود نصفه 6 مگی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)