تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 138 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بهترین نتیجه بازی فرانسه -صربستان برای ما برد 3-2صربستانه .هم فرانسه رو تا روز اخر مضطرب میکنه و هم امید ما را در صورتی که امشب زبونم لال نتونیم سه امتیاز کامل را بگیریم.( اگه امشب نتونیم ازلهستان امتیاز بگیریم حذف میشیم. )

2. این کاربر از farhangian-1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

باید قبول کنیم شانس صعودمون پایینه و امشب به شخصه فقط انتظار یه بازی زیبا و پایاپای رو از بچه ها دارم ..
    از طرفی ما مثل امریکا اونقدر حرفه ای و خوش شانس نیستیم که بتونیم در بازیهای مهم و سرونشت ساز 3 امتیاز کامل بگیریم چرا گفتم خوش شانس چون اینکه در بازی اولش به لهستان خورد درست زمانی که تیمها هنوز نیاز به آب و آتیش زدن نداشتند اما امشب لهستان میدونه اگر امتیاز بده ممکنه حذف بشه و با حضور تماشاگراش بیشترین فشار رو به تیم ما میاره . اعتقاد دارم 2 امتیاز هم امشب بگیریم مانع صعودمون میشه و باید امشب 3 امتیاز کامل رو بگیریم تا امید به صعود داشته باشیم که خداوکیلی انصافا خیلی سخته و رویایی ... نباید به بازیکنامون خورده گرفت اگر خدای نکرده ببازند. این تجربه ای شد برای والیبالیستامون که وقتی از امریکا 2 ست جلو هستند و تیمشون کاملا پاشیده اجازه ندند انقدر راحت به بازی برگشته و 3 امتیاز رو از دست بدیم که تو این مرحله به دردمون میخورد . باختمون مقابل فرانسه رو ایرادی نمیگیرم چون ناشناخته بود و تونست همه رو شگفت زده کنه .پس طبیعی بود .

بهرحال ورزش همیشه پر از سورپرایزهاست و ممکنه امشب هم یکی از اون سورپرایزها رخ بده و روز خوب بازیکنا باشه .. حیفه این تیم رویاییست که در این مرحله حذف بشه و ازامشب اگر نتیجه به نفعمون نباشه آسیب روحی بدی میخورم و تا مدتها اذیت خواهم شد ... چون میدونم حق بچه ها رو سکو رفتنه

4. 8 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

باید قبول کنیم شانس صعودمون پایینه و امشب به شخصه فقط انتظار یه بازی زیبا و پایاپای رو از بچه ها دارم ..
    از طرفی ما مثل امریکا اونقدر حرفه ای و خوش شانس نیستیم که بتونیم در بازیهای مهم و سرونشت ساز 3 امتیاز کامل بگیریم چرا گفتم خوش شانس چون اینکه در بازی اولش به لهستان خورد درست زمانی که تیمها هنوز نیاز به آب و آتیش زدن نداشتند اما امشب لهستان میدونه اگر امتیاز بده ممکنه حذف بشه و با حضور تماشاگراش بیشترین فشار رو به تیم ما میاره . اعتقاد دارم 2 امتیاز هم امشب بگیریم مانع صعودمون میشه و باید امشب 3 امتیاز کامل رو بگیریم تا امید به صعود داشته باشیم که خداوکیلی انصافا خیلی سخته و رویایی ... نباید به بازیکنامون خورده گرفت اگر خدای نکرده ببازند. این تجربه ای شد برای والیبالیستامون که وقتی از امریکا 2 ست جلو هستند و تیمشون کاملا پاشیده اجازه ندند انقدر راحت به بازی برگشته و 3 امتیاز رو از دست بدیم که تو این مرحله به دردمون میخورد . باختمون مقابل فرانسه رو ایرادی نمیگیرم چون ناشناخته بود و تونست همه رو شگفت زده کنه .پس طبیعی بود .

بهرحال ورزش همیشه پر از سورپرایزهاست و ممکنه امشب هم یکی از اون سورپرایزها رخ بده و روز خوب بازیکنا باشه .. حیفه این تیم رویاییست که در این مرحله حذف بشه و ازامشب اگر نتیجه به نفعمون نباشه آسیب روحی بدی میخورم و تا مدتها اذیت خواهم شد ... چون میدونم حق بچه ها رو سکو رفتنه
    چرا اینقدر ناامید؟ اونم قبل از تمامی بازی های امشب؟

چرا توقع نداشته باشیم که می تونیم صعود کنیم؟ شاید مثل آمریکا اونقدر خوش شانس و حرفه ای نباشیم ولی قطعا تواناییش رو داریم. نمیشه تیم رو بی تجربه دونست که بخاطر اینکه لهستان میزبان هست بازی رو کلا از دست بدن، الان دیگه میشه گفت به اندازه کافی میدان بزرگ دیدن، به اندازه کافی تجربه کسب کردن که بتونن مقابل این لهستان امشب امتیاز کامل رو بگیرن، فقط کافی از نظر روحی و روانی آماده باشیم.
    سخت چرا ولی بر خلاف شما من اصلا فکر نمی کنم رویایی باشه، رویا حضور در لیگ جهانی بود، رویا شکست دادن تیم هایی مثل آمریکا و ایتالیا بود که همگی محقق شدن، حتی اگه بگیم رویا هم باشه چرا مثل بقیه رویاها این رو به واقعیت بدل نکنیم؟

نا امید نباشیم و خودمون رو دست کم نگیریم. باور کنیم الان جهان والیبال مقهور قدرت ماست، لهستان که ذره ای از این جهان هست.

حتی اگه امشب ببازیم هم هیچ اتفاقی نمیافته، منظور اینکه قرار نیست دنیا رویه سرمون خراب بشه یا به آخر برسه، بلکه باید درسی بشه برای بعدا ولی خودمون رو از پیش بازنده ندونیم و تا لحظه آخر برای تحقق رویاهامون بجنگیم. همینطور که والیبالمون داره رشد می کنه قطعا این فرهنگ و تفکرات هم همراه اون رشد می کنه، چه در زمان باخت و چه در زمان برد.

6. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ایران ثابت کرده همیشه در برابر تیم های قوی تر بهتر و بهتر بازی میکنه! البته انصافا اینجا همه تیم های خوب و قوی هستند
    اما من مطمنم که از بازی با استرالیا و ارژانتین بهتر بازی خواهیم کرد.
    نشون به اون نشون که تیم فوتبالمون هم جام جهانی با ارژانتین عالی بازی کرد اما با بوسنی!...
    کلا روحیمون حریف قوی میطلبه
    به سبک درس خوندن های شب امتحانی همت میکنیم ایشالله که میرسیم

8. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من یه چی بگم
    این میزبانی لهستان اون قدرها هم بزرگ نیست
    تو این والیبالی که من دیدم همه چی اول در دو زمین 9 در 9 متر (به سبک محتشمیان) رخ میده
    اول یه تیم روون بازی میکنه بعد اون یکی دیگه به مشکل بر میخوره
    حالا اگه این روند به وجود اومد تماشاگرها هم در تقویت یا تضعیفش کمک میکنن

گاهی وقتها برعکس جو سالن بازیکن های تیم میهمان همه عزمش رو جزم میکنن تا برای خوابوندن کل تماشاگرها هم که شده یه سرویس، دفاع یا اسپک همه چی تموم داشته باشن تا با تموم وجود دااااد بزنن و تماشاگرها رو بکشونن به سکوت!

اینه که بچه های ما اگه خودشون بخوان، امشب برنده هستن

کلا ما با دو برد 3-2 میریم بالا
    دلم روشنه

10. 7 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ست اول رو صربستان برده

ست دوم هم 16 15 به نفع فرانسه هست

12. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

تیم ملی نوجوانانمون با اقتدار کامل بدون واگذاری حتی یک ست به حریفانش امروز ژاپن رو شکست داد و قهرمان آسیا شد . خیلی باید خوشحال باشیم که سرمایه های خوبی برای آینده خواهیم داشت

+

دوستان من نا امید نیستم بلکه منظورم اینه جلوی میزبان قدرتمند از پیش بدونیم که ممکنه هر اتفاقی بیفته

14. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

بیش از 20 سال فوتبال میبینم شاید 25 سال شاید از زمانی که نشستم جلوی تلویزیون ! ولی هیچی به اندازه این دو سه سال پیشرفت والیبال اون لذت فوتبال رو برام نداشته !
    دلیلش هم مشخص است مثل مرد بازی میکنند ! مثل مرد میجنگند، غیرت دارند، شل نیستند پولی که میگیرن حلالشان باد !
    توی مباحث انرژی درمانی و مثبت درمانی و .... چیزی به اسم امواج دعا داریم
    همه دعا کنیم مثبت هم دعا کنیم که ایشالا ما امشب با هر نتیجه ای برنده باشیم.
    همین.

16. 12 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

فرانسه صربستان 1-1

18. 2 کاربر از maziyarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چقد این سایت رسمی مسابقات ضعیف عمل میکنه....

20. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •