تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 65 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

در ادامه بازیهای ضعیف این چند وقت، جلوی برنلی هم خیلی بد بازی کرد چلسی و امتیازم که از دست داد. بعد از بازی با سوانسی که 5-0 بردیم، من بازی خوبی از چلسی ندیدم. اوضاع داره کم کم خطرناک میشه، چند بازی سخت تو لیگ مونده و تو CL هم که خیلی اوضاع خطریه. تو فینال جام اتحادیه هم که تاتنهام خیلی تیم خوبی شده و بازی فوق العاده سختی داریم. مورینیو هم حتما بعد این بازی به جای اینکه فکر راه چاره باشه، حتما میاد دوباره به داوری گیر میده که ماتیچو اخراج کرده. ماتیچ هم که سه بازی محرومه، هافبک دفاعی ذخیره هم که میکل داغونه!!!!! اوضاع خیلی خرابه متاسفانه، داور اشتباه زیاد داشت این بازی مخصوصا نیمه اول که باید حداقل یک پنالتی میگرفت ولی این دلیل نمیشه که جلوی تیم داغون برنلی، انقدر ضعیف بازی کنن. ضمنا من نمیفهمم چرا جان تری داره همه بازیها بازی میکنه؟ کدوم بازیکن 35 ساله هر سه روز یکبار میتونه فیکس بازی کنه و خوب هم باشه؟!! همینه که جلوی PSG افتضاح بود، بدبخت بیچاره استراحت لازم داره تو این سن.
    Last edited by Sepehr SS; 21-02-2015 at 20:38.

2. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راحت دو امتیاز رو توی خونه مقابل برنلی از دست دادیم!
    تا حدود دقیقه 80 چلسی با یه گل جلو بودش که یه گل خورد و بازی هم مساوی تموم شد
    البته ماتیچ هم از دقیقه 70 اخراج شده بود که فک کنم مستقیم هم اخراج شده و طبق قوانین سه بازی محرومه و این خبر خیلی بدیه
    این فصل فک کنم فقط با من سیتی توی خونه مساوی کرده بودیم و بقیه بازی ها رو برده بودیم و عجیب بود مقابل تیم ته جدولی امتیاز از دست بدیم
    ولی اصلا لیگ انگلیس قابل پیش بینی نیست و بعضی وقتا ممکنه تیمای ته جدولی بیشتر اذیت کنن

حالا امیدوارم حداقل من سیتی امشب بازیشو نبره وگرنه دوباره استرس وارد میشه
    12 هفته تحمل کنیم تمومه
    فک کنم از این به بعد بازی های سختی داریم

4. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

صرفا جهت اطلاع
    دوستان سایت ورزش 3 بازی هارو با انلاین پخش میکنه با گذارش انگلیسی
    با 128 هم راحت میشه کیفیت بالا دید
    در مورد بازی هم خوب بودیم و اخراج متیچ خیلی به ضررمون شد
    امیدواریم به باخت یا تساوی سیتی

6. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من که بازی رو ندیدم، یعنی فقط تونستم 20 ثانیشو ببینم توی همون 20 ثانیه شنیدم مجری داشت درباره 2 تا پنالتی گرفته نشده واسه چلسی صحبت می کرد... اگه درست باشه پس کارگروهی که مورینیو میگفت علیه چلسی تشکیل دادن حقیقت داره

همه بازیا رو؟

8. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

جامو بدن سیتی این مسخره بازیا چیه دیگه !!

11 تا پنالتی این فصل برامون نگرفتن !!! از اینور واسه سیتی هر هفته پنالتی آخریش همین امشب جلو نیوکسل ثانیه 30

ماتیچ پاشو تقریبآ شکوندن ولی اوت میگیره داور :|

ما خوب بازی نمیکنیم در حال حاضر ولی داور هم مانع دیگه ای شده واسه نتیجه گیریمون

با این وضع امسالم خبری از جام نیست

10. 3 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

صرفا جهت اطلاع
    با 128 هم راحت میشه کیفیت بالا دید
    در مورد بازی هم خوب بودیم و اخراج متیچ خیلی به ضررمون شد
    امیدواریم به باخت یا تساوی سیتی
    کجای بازی چلسی خوب بود؟!!!!!!!! ضمنا ماتیچ درسته نه متیچ، خدا سه بازی بعدی رو به خیر بگذرونه چون جای ماتیچ، میکل داغون باید بازی کنه. نیمکت افتضاحی که مورینیو بسته اینجا ها خودش رو نشون میده که نه ذخیره ای برای ماتیچ داره نه برای فابرگاس، دفاع وسط ذخیره هم که نداره و تری فسیل همیشه فیکسه! کلا هر سال یه جای تیم باید بلنگه، پارسال مهاجم و هافبک خلاق نداشتیم، امسال اونا رفع شده ولی مدافع و هافبک ذخیره خوب نداریم.

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جامو بدن سیتی این مسخره بازیا چیه دیگه !!

11 تا پنالتی این فصل برامون نگرفتن !!! از اینور واسه سیتی هر هفته پنالتی آخریش همین امشب جلو نیوکسل ثانیه 30

ماتیچ پاشو تقریبآ شکوندن ولی اوت میگیره داور :|

ما خوب بازی نمیکنیم در حال حاضر ولی داور هم مانع دیگه ای شده واسه نتیجه گیریمون

با این وضع امسالم خبری از جام نیست
    تیمی که نتونه به زور پنالتی، تیم داغون برنلی رو ببره به هیچ وجه لیاقت قهرمانی نداره. همون بهتر که قهرمان نشیم اگه نمیتونن برنلی داغون رو راحت شکست بدن. سیتی هم تا دقیقه 30، سه گل زده.

13. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

من که بازی رو ندیدم، یعنی فقط تونستم 20 ثانیشو ببینم توی همون 20 ثانیه شنیدم مجری داشت درباره 2 تا پنالتی گرفته نشده واسه چلسی صحبت می کرد... اگه درست باشه پس کارگروهی که مورینیو میگفت علیه چلسی تشکیل دادن حقیقت داره

همه بازیا رو؟
    اکثر بازیارو میذاره
    مخصوصا اونایی که پخش نمیشه
    دیروز فکر کنم ناپولی و فیورنتینا رو گذاشته بود

15. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

برنلی سیتی رو هم متوقف کرده بود جلو ما هم خیلی خوب بودند میتونستیم راحت این تیمو ببریم اما متاسفانه مساوی شدیم

تیم خسته به نظر میومد از طرفی 10 نفره شدن هم روی بازی تاثیر گذاشت

سیتی گویا نیوکاسل را له کرده و نیوکاسل فقط جلو ما شاخ میشه

خشم آقاي خاص از تصميمات داور
    مورینیو: فرجام خواهی؟ با من شوخی نکنید!

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، پس از تساوي 1-1 تيمش مقابل برنلي، مارتين اتکينسون، داور بازي را ‏به شدت مورد انتقاد قرار داد.‏

به گزارش "ورزش سه"، در این دیدار چلسی در نیمه اول با گل برانیسلاو ایوانوویچ پیش افتاد اما در ‏نیمه دوم با اخراج نمانیا ماتیچ به دلیل درگیری با بارنز، آبی ها 10 نفره شدند و برنلی در دقایق پایانی ‏توانست به گل تساوی برسد.‏
    مورینیو که مدتی پیش از یک کمپین علیه تیمش صحبت کرده بود، این بار هم تصمیمات داور بازی را به ‏شدت مورد انتقاد قرار داد.‏
    او در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا برای کارت قرمز ماتیچ، فرجام خواهی ‏خواهند کرد، گفت:"با من شوخی نکنید چون حال و حوصله اش را ندارم. آیا تا به حال دیده اید فرجام خواهی چلسی پذیرفته شود؟
    چند هفته قبل، وقتی من در کنفرانس مطبوعاتی بازی مقابل لیورپول در جام اتحادیه بودم، متوجه شدم که ‏تلویزیون بارها و بارها تصاویر مربوط به حرکت دیگو کاستا را نشان داد. حالا حرکت کاستا را با اتفاقات ‏امروز مقایسه کنید. ‏
    فکر می کنم چهار لحظه در بازی بود که سرنوشت بازی را رقم زد. دقیقه 30 (تکل بارنز)، دقیقه 33، ‏دقیقه 43 (پنالتی اعلام نشده برای چلسی) و دقیقه 69 (خطای دیگر از بارنز). این دیدار 4 لحظه تعیین ‏کننده داشت و سوال دیگری از من نپرسید زیرا پاسخ نمی دهم.‏
    نمی توانم جواب بدهم. من به خاطر صحبت در این مورد قبلا تنبیه شدم و نمی خواهم بار دیگر مجازات ‏شوم. نمی توانم عملکرد داور را توصیف کنم زیرا برای توصیف کردن باید از کلماتی که نمی توانم ‏استفاده کنم. بار دیگر تکرار می کنم. دقایق 30، 33، 43 و 69 تکلیف بازی را مشخص کرد."‏

نمانیا ماتیچ فینال جام اتحادیه را از دست داد

نمانيا ماتيچ، هافبک صرب چلسي، با دريافت کارت قرمز مستقيم در ديدار مقابل برنلي، ديدار فينال جام ‏اتحاديه انگليس مقابل تاتنهام را از دست داد.‏

به گزارش "ورزش سه"، ماتیچ که یکی از ستاره های ثابت آبی های لندن در این فصل است، بعد از اینکه ‏با تکل خشن بازیکن حریف روبرو شد، او را روی زمین هل داد و به این ترتیب، با کارت قرمز مستقیم ‏مارتین اتکینسون روبرو شد.‏
    این کارت قرمز مستقیم، محرومیتی سه جلسه ای برای ماتیچ به همراه خواهد داشت و او دیدار هفته آینده ‏مقابل تاتنهام در فینال جام اتحادیه و همین طور دو دیدار لیگ برتر مقابل وستهام و ساوتهمپتون را از ‏دست می دهد. ‏

varzesh3
    Last edited by 30vil; 21-02-2015 at 22:44.

17. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به هر حال می خوایم قهرمان بشیم باید تیم داوری رو هم شکست بدیم
    الان برنامه بازی ها رو نگاه کنیم تقریبا بازی هامون شبیه من سیتیه ولی کلا لیگ انگلیس معلوم نمی کنه و همین من سیتی هم با تیمای معمولی توی خونه خودش مساوی می کنه

این 4 تا بازی که پیشرو داریم سختن یعنی به ترتیب با تاتنهام ، وستهام ، PSG و ساتهمپتون بازی داریم که البته فقط بازی وستهام خارج از خونه ست
    بازی با تاتنهام هم همین یکشنبه هفته بعد توی فینال جام اتحادیه ست و با اینکه جام خیلی خاصی نیست ولی قهرمانی توی اون می تونه توی روحیه تیم تاثیر داشته باشه به خصوص اینکه با تاتنهام بازی داریم و می تونیم انتقام هم بگیریم

کجای بازی چلسی خوب بود؟!!!!!!!! ضمنا ماتیچ درسته نه متیچ، خدا سه بازی بعدی رو به خیر بگذرونه چون جای ماتیچ، میکل داغون باید بازی کنه. نیمکت افتضاحی که مورینیو بسته اینجا ها خودش رو نشون میده که نه ذخیره ای برای ماتیچ داره نه برای فابرگاس، دفاع وسط ذخیره هم که نداره و تری فسیل همیشه فیکسه! کلا هر سال یه جای تیم باید بلنگه، پارسال مهاجم و هافبک خلاق نداشتیم، امسال اونا رفع شده ولی مدافع و هافبک ذخیره خوب نداریم.
    تیمی که نتونه به زور پنالتی، تیم داغون برنلی رو ببره به هیچ وجه لیاقت قهرمانی نداره. همون بهتر که قهرمان نشیم اگه نمیتونن برنلی داغون رو راحت شکست بدن. سیتی هم تا دقیقه 30، سه گل زده.
    به جای ماتیچ می تونه از رمیرز استفاده کنه
    نیمکت هم اتفاقا بد نیست و مورینیو تا جایی که تونسته بازیکنای خوبی رو جذب کرده و جذب بازیکنا هم خیلی راحت مثل بازی های کامپیوتری نیست که هر بازیکنی راحت به تیم بیاد!
    در ضمن تیمی توی لیگ انگلیس به قول شما داغون نیست چون همین من سیتی هم مقابل همین تیمای به قول شما داغون چند بار توی خونه به سختی مساوی کرده پس نتیجه باید بگیریم که من سیتی هم به قول شما لیاقت قهرمانی نداره و این وسط باید جام رو بدن به یه تیم دیگه به جز چلسی و من سیتی!

نکته جالب اینه که هر موقع تیم یکمی به مشکل می خوره شما هم یه دفعه میاید و موقع هایی که تیم توی اوجه دیده نمیشین!
    فصل قبل هم این بحث ها رو با شما داشتیم و به نظر من طرفدارای که دائم می خواد یه جوری از مورینیو ایراد بگیره و از اون مهمتر در مورد کاپیتان تیم از این لفظ استفاده می کنه و حتی قبلا به اسطوره هایی مثل لمپارد هم توهین کرده بود بهتره اصلا طرفدار تیم نباشه! این همه تیم دیگه هستن که می تونید توی همین لیگ برتر طرفدارشون باشین!

19. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •