مهران مدیری پشت صحنه خنده دار میسازد...[emoji52]
بعد هر جاش که خنده دار درنمیاد به عنوان سریال میده بیرون ...[emoji38]
Sent from My HUAWEI G7
مهران مدیری پشت صحنه خنده دار میسازد...[emoji52]
بعد هر جاش که خنده دار درنمیاد به عنوان سریال میده بیرون ...[emoji38]
Sent from My HUAWEI G7
کاری کاملا در جهت توهین به مخاطب توسط مهران مدیری! از دو شخصیت (غفوریان و رضویان) سابقا هم هیچ کار خوب و به یاد ماندنی طنز هم در خاطر ندارم.
مدیری بعد از پروژه ی قهوه ی تلخ ، هرچه بیشتر که گذشت و کار های جدید تر داد،سیر نزولی رو به سرعتِ هرچه تمام تر طی کرد!!
دلیل اصلی این قضیه هم جدایی پیمان قاسم خانی بزرگ و تیمش از جمع یاران مهران مدیری بودن!! بدون هیچ شک و شبهه ای !!
امیدوارم این آخرین کاری از مدیری باشه که قراره بدون پیمان قاسم خانی و تیمش ساخته بشه ...!
دوستان؟!
یه سوال... لطفا یکی جواب بده دیگه!!
یکی از اون زندانی های پول دار ، مثلا قراره بابک زنجانی باشه؟! درسته؟!
اون یکی زندانی پولداره که فوتبالی هم هست،اون مثلا کیه؟!!![]()
Last edited by S0R3N4; 19-01-2016 at 21:46.
اصلا قرار نبود بخش دوم این سریال پخش بشه؛ فقط به این خاطر بود که دکتر های از خود راضی و احمق اعتصاب بیهوده کردند و الکی زحمت مهران مدیری رو به فنا دادن.
محتوای مخفی: WANTED:DOCTORS
امروز این تیکش که جواد رضویان چشماشو تیز میکرد خیلی خنده دار بود .![]()
هر وقت این سریال شروع میشه مادرم به من و مهران مدیری فحش میده میزنه کانال دیگه . حالا به مهران مدیری فحش میدی به من دیگه چرا . مگه من ساختم![]()
مگه مجبورت کردن سریال بسازی؟ بزار عطاران بسازه
اخه قبل از شروع سریال در حاشیه (از اول) مهران مدیری برای 90 قسمت با صدا و سیما قرار داد بسته .
هر چی میسازه اعتراض میکنن . پس حداقل کاری که میتونست بکنه همین بود .
حتی رضا عطاران و ... هم بود با خط قرمز های صدا و سیما باز هم دستشون بسته بود .
Last edited by استاد شیفو; 17-01-2016 at 12:40.
دقیقا منم موافقم
دوستان مجموعه ماهواره مهران مدیری رو با سریال هایی که تو صدا و سیما ساخته مقایسه کنن البته به غیر از ساعت خوش
در مجموعه ماهواره بدلیل اینکه دستش بازتر بود و خط قرمزهاش کمتر بود یه اثر طنز و کمدی زیبا و دیدنی ساخته بود
برای ساخت مجموعه های در حاشیه 1 و 2 باید واقعا درکش کرد من که همش منتظرم صدای زندانیان هم دربیاد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)