تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 168 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا من تو 48 ساعت گدشته با رفیقام نزدیک 20 ساعت با ps4 بازی کردیم..... بازم میگم بازی از نظر گرافیک و نورپردازی و ریزه کاریا فوق العاده شده.... واقعا فوق العاده....

ولی..... ولی بازم میگم... من خودم فن فیفا هستمو از رو خراب کردن اینارو نمیگم.... بازی 2 3 تا مشکل داره... یکی دریبل کردن با جهت گرفتنو سرعت خیلی خیلی خیلی اسون شده توش نقطه قوت فیفا که ما همیشه بهش مینازیدیم شده نقطه ضعفش.... بچه 7 8 ساله ام مسی و برداره دستشو بزاره رو سرعت نصف یه تیمو میتونه دریبل کنه.....

مشکل دیگه شوتاس.... نزدیکه 10 تا گل فقط از فاصله 30 40 متری رد و بدل شد... شوتایی که ما اصطلاحا میگیم ول بلا استسنا دروازه بان از خط خیلی جلو تره و توپ قوس میگیره میره تو گل... دقت کنید 1 2 بار این اتفاق نیوفتادا... میگم 10 15 بار....

ایراد دیگه ای واقعا به گیم پلی نمیشه گرفت.... دوستان دقت کنید روونی گیم پلی نیست این اسمش این مورد که با جهت و سرعت میشه دریبل کرد چند نفرو ادمو یاد بازیه مسخره PES میندازه
    Last edited by Amir Sepehr; 21-09-2014 at 13:06.

2. 3 کاربر از Amir Sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا من تو 48 ساعت گدشته با رفیقام نزدیک 20 ساعت با ps4 بازی کردیم..... بازم میگم بازی از نظر گرافیک و نورپردازی و ریزه کاریا فوق العاده شده.... واقعا فوق العاده....

ولی..... ولی بازم میگم... من خودم فن فیفا هستمو از رو خراب کردن اینارو نمیگم.... بازی 2 3 تا مشکل داره... یکی دریبل کردن با جهت گرفتنو سرعت خیلی خیلی خیلی اسون شده توش نقطه قوت فیفا که ما همیشه بهش مینازیدیم شده نقطه ضعفش.... بچه 7 8 ساله ام مسی و برداره دستشو بزاره رو سرعت نصف یه تیمو میتونه دریبل کنه.....

مشکل دیگه شوتاس.... نزدیکه 10 تا گل فقط از فاصله 30 40 متری رد و بدل شد... شوتایی که ما اصطلاحا میگیم ول بلا استسنا دروازه بان از خط خیلی جلو تره و توپ قوس میگیره میره تو گل... دقت کنید 1 2 بار این اتفاق نیوفتادا... میگم 10 15 بار....

ایراد دیگه ای واقعا به گیم پلی نمیشه گرفت.... دوستان دقت کنید روونی گیم پلی نیست این اسمش این مورد که با جهت و سرعت میشه دریبل کرد چند نفرو ادمو یاد بازیه مسخره PES میندازه
    صدر در صد موافقم.... با مسی سرعت و جلو رو بگیرید هر چند وقت یک بار هم یک چپ و راست بدین راحت دریبل میخورن....

5. این کاربر از emad_rowan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

الان کدوم لینک دانلود کنیم ؟ بازی کرک نداره ؟
    دانلود کنیم خوب اجرا میشه بدون کرک ؟
    در ضمن این دوستی که میگه با سرعت میشه دریبل زد اره اگر بلد نباشی دفاع کنی یا با اماتور بازی کنی تو فیفا14 هم این کارو میتونی بکنی . من خودم با رفیقام بازی کردم نمیذاریم بیش از چند متر بازیکن پابه توپ شه سریع با دفاع و پرس توپ میگیریم . بازی بلد نبودن خودتونو به مشکل گیم پلی بازی ربط ندید

7. این کاربر از payam.n5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور ضربه فنی ه؟ چون شوت محکم رو پا رو که هرجا می زنی دروازبان می گیره! دیگه زیادی افراط شده تو اینش. دروازبانا مثل PES 2014 مثل ماهی شیرجه می زنن هرجا توپ باشه می رسن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در ضمن این دوستی که میگه با سرعت میشه دریبل زد اره اگر بلد نباشی دفاع کنی یا با اماتور بازی کنی تو فیفا14 هم این کارو میتونی بکنی . من خودم با رفیقام بازی کردم نمیذاریم بیش از چند متر بازیکن پابه توپ شه سریع با دفاع و پرس توپ میگیریم . بازی بلد نبودن خودتونو به مشکل گیم پلی بازی ربط ندید
    آقای فیفا بلد آقای همه فان حریف

چه شما پروفشنال باشی چه آماتور هرجوز دفاع بلد باشی اینا رو هممون بلدیم ولی تو 15 خیلی راحت با سرعت و دریبل ساده میشه حریف رو رد کرد اصلا و ابدا تو 14 نمی تونستی بیش از 2-3 نفر رو تو سرعت با دریبل رد کنی باید دستت رو از سرعت برمی داشتی بعد دریبل نرم میزدی اونم کار هر بازیکنی نبود با رونالدو مسی و اینیستا و نیمار و بیل به مراتب راحت تر بود
    ولی تو این ورژن کرده شبیه پیس میتونی سرعت رو بگیری با دروگبا35 ساله هم دریبل بزنی در حد مارادونا

بزرگترین عیب فیفا 15 همینه( یعنی خیلی رو مخه آدم رو یاد پیس مسخره میندازه که میشد گلای انفرادی زد ) وگرنه بقیه ایراداتش جزئیه وپیشرفتش فراتر از تصور تو زمینه انیمشن - افکت ها چمن و کل المان های گرافیکی و صدا

11. 2 کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

استاد.... گرند مستر!
    از لجندری سخت تر داریم؟

13. 2 کاربر از emad_rowan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

استاد.... گرند مستر!
    از لجندری سخت تر داریم؟
    شما سعی کن هیچ وقت بازی با سی پی یو رو هر حالتی رو با بازی با Human مقایسه نکنی
    اصلا قابل مقایسه نیستن و جلو هر کدوم یه جور باید بازی کرد
    در شرایط مساوی هوش سی پی یو چه در دفاع و چه در حمله پایین تر از انسانه

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما سعی کن هیچ وقت بازی با سی پی یو رو هر حالتی رو با بازی با Human مقایسه نکنی
    اصلا قابل مقایسه نیستن و جلو هر کدوم یه جور باید بازی کرد
    در شرایط مساوی هوش سی پی یو چه در دفاع و چه در حمله پایین تر از انسانه
    واقعا تشکر من تا همین 1 دقیقه پیش فکر میکردم هوش انسان و cpu یکیه!!! ممنون از راهنماییتون
    ایشون گفتن رو پرفشیونال راحت دریبل زده میشه من میگم رو لجندری هم راحته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •