تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 53 اولاول ... 38444546474849505152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 523

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی ایران | افتخار پارس

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کسی خبر نداره این مجید جلالی چی از جون فوتبال این مملکت میخواد ؟؟

قبول دارید داره چرت و پرت میگه ؟؟؟

بعد بازی با بوسنی زد تیم ملی و کیروش رو کوبید الان دید که همه موافق موندنش هستن حرفش رو عوض کرده !!!
    Last edited by albertxx; 04-07-2014 at 01:40.

2. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بعد بازی با بوسنی زد تیم ملی و کیروش رو کوبید الان دید که همه موافق موندنش هستن حرفش رو عوض کرده !!!
    زمانیکه پاس رو قهرمان کرد مربی باهوشی بود... الان به علت کهولت سن مغزش پکیده...

4. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

وقتی که خداداد در موردش میگفت این اقا اینقدر خرافاتی بود که رمال میاورد رو نیمکت تیم دیگه تا تهش رو بخون .

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کیروش دیشب دلیل خط زدن خلعتبری رو فصل ناموفقش در پرسپولیس اعلام کرده.یعنی پولادی و داوری و حقیقی و شجاعی فصل موفقی داشتن؟!!!!ملت رو چی فرض می کنن

8. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

داوری و حقیقی و شجاعی هر چی باشه لژیونر هستن، داوری بهترین بازیکن تیمش بوده، شجاعی هم همینطور؛ بهترین هم نباشن یکی از بهترین ها بودن ! به حقیقی و پولادی اعتماد کرد و دیدیم که جواب هم داد.
    به فرض اینکه خلعتبری رو هم برده بعید بود بازی بهش برسه، حتی تعویض های تیم هم تقریبا مشخص شده بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

کیروش دیشب دلیل خط زدن خلعتبری رو فصل ناموفقش در پرسپولیس اعلام کرده.یعنی پولادی و داوری و حقیقی و شجاعی فصل موفقی داشتن؟!!!!ملت رو چی فرض می کنن
    اتفاقا همین سوالو دیشب ازش پرسیدن و جواب خوبی هم داد ولی یکم مفصل بود امیدوارم دیده باشینش

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

توی به نیم فصل هفت تا گل زد.
    سه یا چهار تا پاس گل دیگه چی کار کنه؟
    اونم با تیمی که اولین بارشه بازی می کنه، با بازیکنا و تاکتیک تیم هنوز مچ نشده و ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض تاپیک هواداران تیم ملی ایران | افتخار پارس

همين مونده كه جلالي و پرويز مظلومي بيان كروش رو نقد كنن.كل اگر طبيب بودي سر خود دوا نمودي.
    شخصيت يعني حسين فركي.

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

گفت احساس کردم در اون زمان افراد دیگه آماده تر هستن و بیشتر به درد تیم میخورن. البته من هم با شما موافقم حداقل از شجاعی که کارش لو دادن توپ بود خیلی بهتر بود

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض با عباس‌ آقا هم چهارم می‌شدیم!/ قرار بود یوزپلنگ ایرانی شویم، اما موش شدیم!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• به عقیده من این تیم اگر دست عباس‌آقا هم بود همان تدارکاتچی زحمتکشی که کارلوس کی‌روش در مورد امید نمازی اسم او را به میان آورد باز هم تیم او چهارم می‌شد و پنجم نمی‌شد.

• ما در مقابل آرژانتین در دقیقه 92 گل خوردیم یعنی در زمانی که کی‌روش تعویض‌هایش را انجام داده بود اما هیچ کس به این مسئله نپرداخت که گل آرژانتین بعد از تعویض‌های کی‌روش زده شد اما اگر مربی ایرانی بود همه می‌گفتند تعویض او اشتباه بوده و ما گل خوردیم. همین فردوسی‌پور چنین حرفی را می‌زد. البته از دید من تعویض کی‌روش درست انجام شد اما اگر مربی ایرانی بود برای آنکه او را بکوبند، از تعویض‌هایش ایراد می‌گرفتند.

• کی‌روش می‌گوید زمین کمپ تیم ملی کیفیتش خوب نیست همین زمین که ایشان از آن ایراد می‌گیرند در دوره سرمربیگری من یک رویا بود. ضمن اینکه فیلم اردوی تیم ملی در آفریقای جنوبی را ملاحظه کنید. زمینی که در آنجا ملی‌پوشان ما تمرین کردند بسیار بدتر از زمین کمپ تیم‌های ملی بود. پس چرا هیچ صحبتی در این زمینه نشد؟ پس شاید بده بستانی وجود داشته است.
    • وقتی نمازی از تیم ملی رفت کی‌روش او را با عباس‌آقای زحمتکش تدارکات تیم ملی مقایسه کرد. این توهین به مربی ایرانی بود.

• كيروش وقتی همراه تیم ملی به اردوهای خارجی می‌رفت به ایران برنمی‌گشت. حتی وقتی فاصله اردو با پرتغال هم زیاد بود به ایران برنمی‌گشت و به کشورش می‌رفت اما اکنون چگونه با اینکه قراردادش تمام شده و پرتغال و برزیل خیلی با هم فاصله ندارند، به ایران برگشت. مگر قراردادش تا پایان جام جهانی نبود؟ کی‌روش و عواملش دو سه ماه قبل از شروع جام جهانی مدام فشار می‌آوردند و می‌گفتند که همه کشورها و باشگاه‌ها او را می‌خواهند از آفریقای جنوبی گرفته تا باشگاه‌هایی مثل منچستر یونایتد و تاتنهام و اگر با او قرارداد امضا نشود وامصیبتا خواهد شد. همه عواملش می‌خواستند زور کنند تا کی‌روش بماند. آیا این جریان‌سازی‌ها طبیعی است؟ روزنامه منتسب به دولت مربیان ایرانی را موتور گازی می‌نامد پس شاید سایر مسئولان کشور هم باید از خارج کشور بیاوریم و لابد ما آدم لایق در این مملکت نداریم.

• تریبون به طور یکطرفه در اختیار فردوسی‌پور و عواملش است و عوام‌فریبی می‌کند. کجای دنیا بر اساس نظرسنجی مربی انتخاب می‌کنند؟ نظر سنجی زمانی قابل اعتماد و اتکا است که ابتدا نظرات مخالف و موافق شنیده شود و سپس به رای گیری گذاشته شود، نه اینکه از 25 روز قبل خوراک یک طرفه داده شود و بعد نظرسنجی انجام شود.

• من با آن مربی (قلعه‌نویی) اختلاف سلیقه دارم اما وقتی او در جام ملت‌ها در ضربات پنالتی به کره جنوبی باخت، فردوسی‌پور در برنامه‌اش دادگاه تشکیل داد که همین آقای حاج رضایی هم حضور داشت و آن مربی را محاکمه کردند. اما شب گذشته سه ساعت وقت به کی‌روش داده شد و پس از آن وقتی جلالی آمد سه به یک و غیرمنصفانه با او صحبت کردند، این مناظره نبود.

• کی‌روش می‌گوید امید ابراهیمی را به خاطر سپاهان خط زده است، اما مگر رحمان احمدی و احسان حاج صفی عضو تیم سپاهان نبودند و جالب است وقتی این حرف‌ها را کی‌روش می‌زد فردوسی‌پور محو تماشای جمالش بود، اما اگر مربی ایرانی بود فردوسی‌پور چه چیزهایی که نمی‌گفت. من عادل را دوست دارم زیرا او هم ایرانی است.

• باید از صدا و سیما و شخص ضرغامی و همچنین فردوسی‌پور، رضا جاودانی و همه عوامل برنامه‌ای که جام جهانی را پخش می‌کنند، تشکر کنم. زیرا زحمات زیادی می‌کشند و در هیچ جای دنیا مسابقات جام جهانی به این خوبی پوشش داده نمی‌شود و وظیفه دارم به عنوان یک ایرانی از آنها تشکر کنم، اما ما در برزیل به جای پوزپلنگ موش ایرانی شدیم ولی فردوسی پور گفت که باید به احترام این تیم کلاه از سر برداریم در حالی که سه گل از بوسنی خورده بودیم.در جام جهانی 2006 در بازی آخر که مقابل آنگولا یک بر یک مساوی کردیم و مقابل پرتغال و مکزیک با همه ستاره های‌ آنها بازی کردیم، همین مجری گفت: خداحافظ اقای برانکو. و به شدت از تیم ملی انتقاد کرد اما در جام جهانی برزیل به شدت جوسازی مثبت انجام داد.
    Last edited by نادر1368; 04-07-2014 at 19:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •