كارتهاي M2 از نظر حجم يك چهارم مموريهاي Memory Stick Duo هستن فكر ميكنم كه از نظر سرعت هم بالاتر از نوع قبلي هستن و در حال حاظر هم در اندازه هاي 256 و 512 تو بازار موجود هستنوشته شده توسط shno
![]()
كارتهاي M2 از نظر حجم يك چهارم مموريهاي Memory Stick Duo هستن فكر ميكنم كه از نظر سرعت هم بالاتر از نوع قبلي هستن و در حال حاظر هم در اندازه هاي 256 و 512 تو بازار موجود هستنوشته شده توسط shno
![]()
با سلام خدمت Mehdi_MaX عزيز.
آيا ميشه علامت IR-MCI را پاك كرد . گوشي من دبليو 700 هستش .
با تشكر
کدوم گوشی سونی اریکسون قشنگتره باحالتره بهتره![]()
نه دوست من نميشه مگه اينكه آقا سياوش براش بتونه با هك كردن يه كاري بكنه تو تاپيكش مطرح كننوشته شده توسط boob
![]()
سعيد جان اينطوري نميشه بگي چه گوشي قشنگتر و بهتره بايد بگي چقدر ميخواي هزينه كني تا بشه راهنمايي كردنوشته شده توسط saeed_cpu_full
![]()
ولي شخصا از نظر قيافه (فقط از نظر قشنگي) تو گوشيهاي موجود , K610 - W850 - W300 رو ميپسندم![]()
آقا من رم m2 512 خريدم 40 هزار بعد 454 مگا بايت هستش 60 مگا بايت كمه رفتم گفتم نشون داد گفت رم ها همه همينن اينجورين چه مسخره بازيهنوشته شده توسط Mehdi_MaX
سلام به همگي من توي خيلي از سايتها بدنبال چنند سوال خودم گشتم ولي كمتر يافتم ميگن اينجا ديگه اخرشه ميرم سر اصل مطلب
1 ن750 برنامه جاوا است وانتي ويروس ندارد همه هم ميگن ويروس نميگيره وبا تحقيقاتي كه كردم اين مطلب غلطه مثلا يك ويروس هست روي جاوا كه ميتونه به مرور فرمت فايلها را به sysكنه وموجب كندي گوشي وهنگ ان بشه كه اينجور مشكلات نتيجه اخرش فلشكردن كه گوشي فلش شده به مفت هم نمي ارزه ايا انتي ويروس مطمئن وجود داره براي 750 كه سازگار باشه ومشكل ايجاد نكنه چون انتي ويروس هاي قوي روي نوكيا هم اگر روي 750 جاوا بزاري بعضي از ويروس ها را شناساي نميكنه ايا انتي ويروس هاي كامپيوتر ميتونه قبل از ريختن مثلا تم موزيك برنامه انها را اسكن كنه يا با انتي وبروس هاي گوشي فرق داره يك پكيج سراغ دارم براي گوشي هاي سوني اريكسون كه از سيستم سيمبين پشتيباني ميكنند ايا ميشه روي كامپيوتر اينستال كرد وبعد هر برنامه اي زا اسكن وبعد رو گوشي ريخت![]()
2 رم 64 من خاليش كردم ولي حافظه را حالا 60 نشون ميده چرا؟![]()
Last edited by k750; 08-10-2006 at 12:29.
سلام آيا ميشه از گوشي
k700
به عنوان كنترل تي وي استفاده كرد؟
يه توضيح مختصر لطفا بدين...
مرسي
نه خير نميشهسلام آيا ميشه از گوشي
k700
به عنوان كنترل تي وي استفاده كرد؟
يه توضيح مختصر لطفا بدين...
مرسي![]()
سلام من یه گوشی k500iدارم بهش يه رمزي دادم كه يادم رفته نمي تونم بازش كنم دنبال كد مادرشماگه مي توني كمكم كن اگه برام ميل كنيد ممنون ميشمsamaneh_0711@yahoo.com
Last edited by سعیده67; 08-10-2006 at 17:08. دليل: mail
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)