تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 67 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 667

نام تاپيک: بحث در مورد تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند- W800B, W600B, W850B , ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دیروز رفتم جمهوری مدل W600 رو با سایز 48 گرفتم.

در ظاهر کیفیت تصویر W800 واقعا کمتر از W600 هست. خیلی اختلاف کیفیت وجود داره.
    امکان نداره داداش حتما داری شوخی میکنی
    تو تمام ریویو هایی که در مورد w800b وجود داره کیفیت تصویر دو بعدی این تلویزیون را فوق العاده عنوان کردن
    w800b جر 10 تا tv برتر سال 2014 است
    من تا حالا ندیدم کسی بگه کیفیت w800 خوب نیست
    شک نکنید کیفیت تصویر و کنتراست w800 از w600 به فرض بالاتر هم نباشه مطلقا پایین تر نیست
    Last edited by peyman_2012; 16-03-2015 at 05:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز یعنی اگه فلش کمتر از 32 گیگ باشه ضبط نمیکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز باید حتما یک عدد فلش یا هارد با حجم 32 گیگ بالا تهیه کنی
    وقتی که وصل کردی پیغام می ده که باید فرمت بشه .
    وقتی که فرمت شد می تونی برنامه هاتو رو رکورد کنی
    دوست عزیز فلش باید حتما بالای 32 باشه تا گزینه فرمت بیاد.آخه من 16 وصل کردم اصلا گزینه فرمت نیومد.واصلا گزینه ای به نام ضبط فیلم تو منوهاش نداره.

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

امکان نداره داداش حتما داری شوخی میکنی
    تو تمام ریویو هایی که در مورد w800b وجود داره کیفیت تصویر دو بعدی این تلویزیون را فوق العاده عنوان کردن
    w800b جر 10 تا tv برتر سال 2014 است
    من تا حالا ندیدم کسی بگه کیفیت w800 خوب نیست
    شک نکنید کیفیت تصویر و کنتراست w800 از w600 به فرض بالاتر هم نباشه مطلقا پایین تر نیست
    سلام
    این دو مدل بین مدل های موجود و بحث رقابتی که هست بهترینه. همونطور که خودتون گفتید بین همه تلویزیون های مطرح سال 2014 بهترین هست.
    کیفیت w600 اصلا قابل مقایسه با 800 نیست و 600 خیلی از 800 بهتره و خودم به عینه در همه نمایندگی های سونی در خیابان جمهوری با تصاویر یکسان و کنار هم دیدم ( کیفیت منظور شفافیت رنگها و واقعی بودن تصاویر در رنگ ها هست )

به طور کل نمیشه گفت پایین تره. بهتره بگم که W600 فقط تصاویر با کیفیت بالا رو خوب نشون میده همونطور که تلویزیون قبلی هم خوب نشون میداد.
    ولی تصاویر مثلا شبکه دیجیتال کشور رو تلویزیون قبلی عالی نشون میداد همون طور که تصاویر کیفیت بالا رو عالی نشون میداد ولی تلویزیون جدید تصاویر شبکه دیجیتال رو خوب نشون نمیده.
    الان هر دو تلویزیون ها رو من کناره هم دارم ( تا بعدا یکیشون رو منتقل کنم ) و تفاوت رو با کالیبره و تنظیمات کاملا یکسان دارم میبینم.
    همینطور من نور پس زمینه تلویزیون جدید کم کردم تا یک مقدار دیدن تصاویر دیجیتال برام قابل تحمل شده.

در ضمن تلویزیون قدیمی ضخامتش 2 سانتی متر هست از بالا تا پایین و سنگین!
    ولی تلویزیون جدید انگار نه انگار LED هست! پلاسما ازین باریکتره!!

در کل هر کس الان بخواد تلویزیون خریداری کنه W600 بهترین گزینه هست و کلا سونی بهترین هست و بی شک در بین تلویزیون های موجود در بازار این تلویزیون عالی هست.
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 17-03-2015 at 22:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 روزه sonyw600 گرفتم.48 اینچ.اصل مالزی
    متاسفانه اصلا از کیفیت تصویر راضی نیستم.فیلمهای 1080 که از اینترنت گرفتم رو خوب و عالی پخش میکنه.ولی تصاویر تلویزیون راضی کننده نیست
    از طریق گیرنده دیجیتال فوتبال رو که واقعا بد نشون میده ولی تصاویر معمولی خوبه
    تثاویر م ا ه و ا ره هم که فوقالعاده شطرنجی.مثلا کانالهای gem . manto.بطوری که وضح خیلی پایین و نوشته ها و شماره تلفن شطرنجی
    خیلی فکرمو خراب کرده.اون انتظاری که از Sony داشتم ..................

ممنون میشم راهنماییم کنین مشکل از چیه؟تنظیماتم .........

واقعا ممنون میشم چون بد فکرمو مشغول کرده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    متاسفانه اصلا از کیفیت تصویر راضی نیستم.فیلمهای 1080 که از اینترنت گرفتم رو خوب و عالی پخش میکنه.ولی تصاویر تلویزیون راضی کننده نیست
    تثاویر م ا ه و ا ره هم که فوقالعاده شطرنجی.مثلا کانالهای gem . manto.بطوری که وضح خیلی پایین و نوشته ها و شماره تلفن شطرنجی

کلا دیگه سونی اون سونی 20 سال پیش نیست و شما بهتر بود سری 6 سامسونگ میخریدین که بنظر خودم کیفیت تصویرش از سونی یک پله بالاتره

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    این دو مدل بین مدل های موجود و بحث رقابتی که هست بهترینه. همونطور که خودتون گفتید بین همه تلویزیون های مطرح سال 2014 بهترین هست.
    کیفیت w600 اصلا قابل مقایسه با 800 نیست و 600 خیلی از 800 بهتره و خودم به عینه در همه نمایندگی های سونی در خیابان جمهوری با تصاویر یکسان و کنار هم دیدم ( کیفیت منظور شفافیت رنگها و واقعی بودن تصاویر در رنگ ها هست )

به طور کل نمیشه گفت پایین تره. بهتره بگم که W600 فقط تصاویر با کیفیت بالا رو خوب نشون میده همونطور که تلویزیون قبلی هم خوب نشون میداد.
    ولی تصاویر مثلا شبکه دیجیتال کشور رو تلویزیون قبلی عالی نشون میداد همون طور که تصاویر کیفیت بالا رو عالی نشون میداد ولی تلویزیون جدید تصاویر شبکه دیجیتال رو خوب نشون نمیده.
    الان هر دو تلویزیون ها رو من کناره هم دارم ( تا بعدا یکیشون رو منتقل کنم ) و تفاوت رو با کالیبره و تنظیمات کاملا یکسان دارم میبینم.
    همینطور من نور پس زمینه تلویزیون جدید کم کردم تا یک مقدار دیدن تصاویر دیجیتال برام قابل تحمل شده.

در ضمن تلویزیون قدیمی ضخامتش 2 سانتی متر هست از بالا تا پایین و سنگین!
    ولی تلویزیون جدید انگار نه انگار LED هست! پلاسما ازین باریکتره!!

در کل هر کس الان بخواد تلویزیون خریداری کنه W600 بهترین گزینه هست و کلا سونی بهترین هست و بی شک در بین تلویزیون های موجود در بازار این تلویزیون عالی هست.
    من الان Sony EX520 دارم که برای 2.5 سال پیشه .

اگر بخواید رتبه بدید به کیفیت تصویر EX520 و W600 به هر کدوم از 10 چه نمره ای میدید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

کلا دیگه سونی اون سونی 20 سال پیش نیست و شما بهتر بود سری 6 سامسونگ میخریدین که بنظر خودم کیفیت تصویرش از سونی یک پله بالاتره
    ولی دوستان همه میگن سونی!!!!!
    از عزیزان خواهش میکنم کسی کالیبره خوبی برای مدل w600b داره لطف کنه بذاره
    اینقد فکرم خرابه اصلا tv نگاه نمیکنم
    ممنون میشم واقعا

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام دوستان

ولی دوستان همه میگن سونی!!!!!
    از عزیزان خواهش میکنم کسی کالیبره خوبی برای مدل w600b داره لطف کنه بذاره
    اینقد فکرم خرابه اصلا tv نگاه نمیکنم
    ممنون میشم واقعا
    اصل مالزی پس حتما قاچاق گرفتی.
    سونی بهترینه.
    الکی نمیگم، مقایسه کردم. بی تحقیق خرید نمیکنم.
    شما با کم کردن نور پس زمینه تا نصف روی ورودی گیرنده دیجیتال و یا ری+سیور اون حالت شطرنجی رو تقریبا نخواهید داشت و خیلی خیلی تاثیر داره و بهتر میشه.
    هیمنطور دمای رنگ رو خنثی قرار بدید.
    و یا حالت تصویر رو استاندارد قرار بدید و نوز زمینه رو یک مقدار کم کنید .
    هر کدوم ازین دو حالت که برای شما راحت ترن مناسبن رو انتخاب کنید تفاوت چشم گیر هست.

بله سونی دیگه مثل قدیم نیست و بیشتر روی فناوری های جدید کاره میکنه و کمتر به بهبود محصولات موجودش فکر میکنه.

سامسونگ رو با سونی مقایسه نکنیم بهتره.
    سامسونگ سری 6 به خاطر امکاناتش و کنترل هوشمندش داره اون همه پول میگیره که تازه بازم اینقدری که سونی قیمت داره اون نداره سونی حداقلش کیفیت ساختش عالیه.

من الان Sony EX520 دارم که برای 2.5 سال پیشه .

اگر بخواید رتبه بدید به کیفیت تصویر EX520 و W600 به هر کدوم از 10 چه نمره ای میدید ؟
    در تصاویر 576i ارسالی توسط صدا و سیما:
    520 = 9
    600 = 8 به دلیل شطرنجی بودن تصاویر

در تصاویر Full HD 1080P و 4K :
    520 = 8.5 به دلیل تفکیک کم بین رنگها و روشنایی کم
    600 = 10 به دلیل اینکه جای انتقاد نمیزاره

10. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

AMIR MOHAMMAD غزیز بابت پاسخگوییتون ممنونم.هر چی گشتم دکمه تشکر از پست پیدا نکردم

میشه محبت کنی تنظیمات خودت رو برای دو حالت گیرنده دیجیتال و شبکه های ما+هو+اره برام بذاری
    تو پخش فیلمهای 1080 که از اینترنت گرفتم واقعا کیفیت فوق العاده اس.ولی شبکه های ایران دریافتی از گیرنده دیجیتال و ما+هو+اره غیر قابل تحمل.مخصوصا نوشته ها و فوتبال

اگه لطف کنی محبت کنی تنظیمات خودت رو برای این دو مورد بذاری ممنونت میشم واقعااااااااااااااااااااا اااااااا

یک دنیا سپااااااااااااااااااااااا اااااااس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •