تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 100 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 996

نام تاپيک: [معرفی] سايت و برنامه براي Subtitle : زيرنويس فيلم‌ها

در آغاز فعالیت SIN CITY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در برنامه TMPGENc که برای چسباندن زیرنویس به فیلم استفاده می شه
    چند مشکل برام وجود داره :
    1) فقط در صورتی زیرنویس را به فیلم می چسبونه که فیلم در شاخه :cباشد.
    2) در فیلم تولید شده صدا مجزا می شود .

کسی می دونه اینا راه حلی داره یا نه

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امين جان سلام!
    شما اجازه مي دي زيرنويس هاي فارسيتون رو در Subcene آپ كنم؟! ( براي استفاده همگاني؟)
    امین جان اگه امکان داره زیرنویس هاتون رو در subscene آپلود کنید که همه استفاده کنن
    به نظر من p30time عزیز فکر خوبی کردن
    سلام
    من اینا رو از سایت farsisubtitle.com دانلود کردم
    چند روز دیگه یه جا آپلود میکنم و قرار میدم که برای همه قابل استفاده باشه

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

سلام
    من اینا رو از سایت farsisubtitle.com دانلود کردم
    چند روز دیگه یه جا آپلود میکنم و قرار میدم که برای همه قابل استفاده باشه
    خيلي ممنون!
    كارت درسته...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منم تازه اینجا را پیدا کردم. من هم تو کار زیر نویس هستم. یک نگاهی له این سایت تو امضام بیندازید
    ممنون

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امين جان
    تو اين سايت ها ما شب و روز هر چي بگرديم به چيزي نميرسيم
    داداش كاره خودته

Banshee
    Bloodlines
    Cars
    Click
    Chicago Massacre Richard Speck
    Crank
    Firewall
    The Grudge 2
    Haunted Forest
    Hostel Part II
    Next
    The Train (India)
    Titanic
    TMNT
    X-man The last stand
    Monster House

يا حق (:
    سلام
    برای شما

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

دستت طلا
    خيلي لطف كردي به خدا
    يا حق (:

داره خودمونی میشه dada_shi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام عليكم دوستان
    چون خودم خيلي مشكل با اين برنامه هايي كه براي تبديل فيلم و زيرنويس به يك فايل فيلم هستش داشتم اين مطلبو مي نويسم شايد به درد دوستان بخوره
    من قبلا با jet audio تبديل مي كردم ولي مشكلش اينه كه فيلمرو يه مقدار كوچيك مي كنه و ميده بالاي صفحه و زير نويس رو ميده پايين صفحه و اصلا قشنگ نيست چون سياهي زياد داره و اون برنامه هم كه دوستان آموزش رو گذاشته بودن من كه باهاش مشكل زياد داشم از جمله مشكل فونت
    ولي يه راه پيدا كردم اونم اينه
    2 برنامه نياز داريم
    ffdshow
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Ultra AVI Converter يا Speed Video Converter
    Speed Video Converter سرعت بيشتري داره ولي حتما چك كنيد كه تا آخره فيلم تبديل شده باشه
    لينك اين برنامرو فرصت نشد پيدا كنم اگر دوستان تونستن پيدا كنن بزارن وگر نه بعدا خودم ميزارم
    حالا
    بعد از نصب اين 2 تا برنامه شما هر وقت فيلم رو بخوايد تماشا كنيد اين برنامه ffdshow اجرا ميشه و مي تونيد يه سري كارهارو حين ديدن فيلم انجام بديد مثل گذاشتن زيرنويس و .... /حالا جالب اينه كه وقتي با اون برنامه Speed Video Converter-Ultra AVI Converter مي خوايد فيلم رو تبديل كنيد اين ffdshow اجرا ميشه و خيلي راحت زيرنويس رو به فيلم مي چسبونه و به نظر خودم كار رو خيلي راحت ميكنه/البته اين برنامه ffdshow يه قسمت داره به به اسم Video decoder configuration كه تو قسمت subtitle مي تونيد تنظيمات مربوط به زيرنويس رو انجام بديد مثل رنگ /اندازه فونت/نوع فونت و .... البته يادتون باشه كه برنامه VobSub نبايد اجرا باشه .يعني ديگه نيازي به اين برنامه نيست/ يه چيزه ديگه اينكه به هر مدلي بخوايد ميشه تبديل كرد فقط يادتون نره كه به قسمت Video decoder configuration بريد و تيكه subtitle رو بزنيد
    البته از اونجا كه من ديم اكثر فيلمها avi هستن اين آموزش رو گذاشتم
    من نميدونم اين مطلب رو بايد اينجا مينوشتم يا جاي ديگه اگر جاش اشتباه مديران تصحيح كنن
    اگر به دردتون خورد كه يه صلوات براي سلامتي امام زمان بفرستيد اگرم نخورد بازم بفرستيد .ها ها ها
    Last edited by dada_shi; 10-07-2007 at 22:04.

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام.

من چندتا سوال دارم:
    - اول اینکه با چه برنامه ای میتونم فایلهای زیرنویس رو روی یک فیلم بندازم؟ (یعنی یک فایل ویدیویی درست بشه که زیرنویس هم داشته باشه)
    - دوم اینکه من یک مشکل با Subtitle Workshop دارم: مثلا من زیرنویس یک جا رو Set میکنم، بعد میام به یک قسمت دیگه از همون کیلپ ویدیویی و میبینم زیرنویس Set نیست! (زیرنویس رو از سایت Subscene دانلود کردم) آیا این مشکل قابل حله؟ آیا برنامه دیگه ای به غیر از Subtitle Workshop هست که خوب باشه؟
    - و در آخر هم یک مشکل دیگه با این برنامه دارم: دور زیرنویسها یک Border با رنگ صورتی کشیده میشه، درصورتیکه توی تنظیمات تیک مربوطه رو برداشتم. جالبه وقتی توی تنظیمات Border میذارم، باز دور اون Border جدیده صورتی میشه!!!

لطفا من را برای حل سوالات و مشکلاتم راهنمایی کنید.

با تشکر.

داره خودمونی میشه dada_shi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.

من چندتا سوال دارم:
    - اول اینکه با چه برنامه ای میتونم فایلهای زیرنویس رو روی یک فیلم بندازم؟ (یعنی یک فایل ویدیویی درست بشه که زیرنویس هم داشته باشه)
    - دوم اینکه من یک مشکل با Subtitle Workshop دارم: مثلا من زیرنویس یک جا رو Set میکنم، بعد میام به یک قسمت دیگه از همون کیلپ ویدیویی و میبینم زیرنویس Set نیست! (زیرنویس رو از سایت Subscene دانلود کردم) آیا این مشکل قابل حله؟ آیا برنامه دیگه ای به غیر از Subtitle Workshop هست که خوب باشه؟
    - و در آخر هم یک مشکل دیگه با این برنامه دارم: دور زیرنویسها یک Border با رنگ صورتی کشیده میشه، درصورتیکه توی تنظیمات تیک مربوطه رو برداشتم. جالبه وقتی توی تنظیمات Border میذارم، باز دور اون Border جدیده صورتی میشه!!!

لطفا من را برای حل سوالات و مشکلاتم راهنمایی کنید.

با تشکر.
    عزيزم تو پست 658 يه توضيحاتي داده شده براي فايل فيلم و زيرنويس رو با هم يكي كني
    در مورد سوال دوم هم بايد بگم كه كاريش نميشه كرد چون بعضي از زيرنويس ها مثلا براي dvdrip هست ولي فيلم شما مدل ديگه اي هستش و اگر اول و آخر فيلم رو هماهنگ مي كني ولي وسط فيلم نا هماهنگي وجود داره كاريش نميشه كرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosein0251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مي خواستم بدونم چجوري ميشه فونت هاي فارسي خودمون (titr و badr و ...) رو براي متن انتخا كرد طوري كه مشكل خط خرچنگ غورباغه هم نداشته باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •