با چه برنامه ای رو seem ها کار میکنی ؟ بعد از اینکه این seem رو تغییر دادی و reset کردی گوشی رو ... دوباره seem رو لود کن ببین تغییری که دادی هنوز هست یا برگشته به حالت اول....
با چه برنامه ای رو seem ها کار میکنی ؟ بعد از اینکه این seem رو تغییر دادی و reset کردی گوشی رو ... دوباره seem رو لود کن ببین تغییری که دادی هنوز هست یا برگشته به حالت اول....
با leader GL ولی هیچ تغیری نکرد
همه کارا هم درست انجام دادم
تو خودت انجام دادی؟ کار کرد؟
ببین اصلا نیازی به seem نداره یه راه دیگه بهت میگم الان باید برم فردا حتما برات توضیح میدم باشه ؟
سلام دوستان امتحانات داره شروع میشه و کمتر میشه وقت اضافه گیر اورد ولی اینترنت شیطون قطع!!!!!!!! که بچه های تاپیک خستگی ناپذیرند![]()
در مورد عیب v3x باید بگم که
1:نداشتن نمایندگی تو ایران (من الان یه ماه دنبال یه شیشه برا لنزش می گردم)
2:نداشت منشی تلفن
3:عدم امکان زوم بر روی عکس(که امیدوارم به زودی حل خواهد شد)![]()
4:هر روز مجبوری برا یه عده یه ساعت توضیح بدی که باباجون موتورولا گوشی معروفی و تو ایرانه که همه عقده ی نوکیا دارند و این یکی از گوشی های موفق![]()
![]()
مزیت ها
1:کوچیک
2:صفحه نمایش با کیفیت عالی
3:دوربین قوی
4:صدای بلند
.
.
.
.
.
.
.
.
997:امکان قفل گذاری بر روی هر قسمت
998:قابلیت مانور با flex گوشی
999:داشتن دو انجمن حرفه ای
1000:این گوشی را اونایی میخرند که گوشی ها رو می شناسند پس با یه عده سر و کار دارین که تونستن به باورهای کورکورانه ی مردم نه بگند(مخصوصا نوکیا وسونی اریکسون)![]()
1001:این گوشی را دست هر کسی نمیبینی بنابراین برا یه مدت طولانی تازگی خودش رو حفظ میکنه
دیگه فکر نمیکنم بیشتر 1001 تا مزیت داشته باشه![]()
![]()
سلام
کسی از دوستان میتونه یه بازی شطرنج درست و درمون برای V3x بزاره؟
مرسی
با تشکر از زحمات شما دوست خوبمان سعی کنید ادامه بدید![]()
در مورد دفتر تلفن هنگام فلش کردن باید بگم که من گوشی خودم را که فلش میکنم فقط sms هام پاک میشه و به دفتر تلفن یا کلی تر بگم به حافظه ی خود گوشی اصلا کاری نداره حتی مشخصاتی هم که برای هر فرد تعیین کردم مثل عکس دستنخورده باقی میمونه طبیعی هم هست چون فلش تو ROM گوشی میشینه
در ضمن باید اینهم بگم که با فرمت کردن تلفن دفتر تلفن شما پاک میشه
در هر حالت عقل سلیم حکم میکنه که همیشه از اطلاعات خود یک back up داشته باشین![]()
راستی اگه در مورد ODM serisal اطلاعاتی دارین یه توضیحی بدین باتشکر![]()
یه دونه باحالشو تو سیستمم دارم خونه رفتم آپلود میکنم برات .... بعد از مدتها یه سر به hello moto زدم یه اسکین به اسم symbian داشت خیلی حال کردم باهاش لینکشو براتون میزارم...
حتما از phone book گوشی back up بگیرید چون درسته بعد از فلش کردن پاک نمیشه اما دیگه edit contact رو از دست میدید.
salam bacheha chandta soal va khahesh dashtam
aval soal mo miporsam
1-mogheye flash kardan bayad sim kar roham dar avord
2-toye ghesmate tools activation list chie va chi kar mikone
3-to ghesmate picture camera off image ke toye apply as haste chie
4-toye java setting java app loader ke hamishe peghame inser cable now ro mide chie
5-toye security-certificate Mgmt-root certificate-male man interopera tarikhe enghezash fara reside va kenaresh zarbdar khorde
aslan chi hast va yani chi
ounaei ke kenareshon ghofl darand chi
hala khahesha
1-barnameye RSD Lite 3.2 ya 2.7 ro bezarid
2-file flashe goshimo az koja begiram lotfan linkesho bezarid
age amozeshe koli ya chizi to in mayeha darid dar zamine flash bezarid
vaghan sharmande kheili ziad shod ba tashakor az hamaye bacheha
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)