version 18 :fire fox
HP Protect tools
farghi dare ba ham?
dobare nasb kardam mige ba version firefoxet nasazegare.bayad fire foxo update konam
version 18 :fire fox
HP Protect tools
farghi dare ba ham?
dobare nasb kardam mige ba version firefoxet nasazegare.bayad fire foxo update konam
Last edited by Last Night; 23-04-2014 at 14:19.
duste aziz laptapetun mobarak bashe .chand vastun darumad?
من اول HP Protect Tools نصبیده بودم بعدش پاکش کردم Client Security Manager نصب کردم
از نظر کارایی هیچ فرقی با هم ندارن یکی هستن
فایرفاکس من ورژنش 28 هست ، شاید با ورژن فایرفاکست سازگار نباشه فینگر پرینت
آخه من کسی رو ندیدم که با این لپ تاپ ویندوز 7 ریخته باشه ، واسه همین میگم که 8.1 بریز چون من و همه کاربرای اینجا ویندوز 8.1 یا 8 ریختیم و همه درایور ها رو راحت و بی دردسر نصب کردیم و هیچ مشکلی هم باهاش نداریم
شاید با 7 یه چیزهایی ناسازگار باشه که باید تست کنید
اکثر درایور ها هم با ویندوز 8 سازگاره هم با 7
درضمن یکی از دوستان اشاره کرد که 8 32 بیت ریخته . توجه کنید که hp کلا برای ویندوز های8 8.1 درایور 32 بیت ارائه نداده
حالا منم یه سوال درمورد درایور ها دارم و اون اینه که بین این درایور هایی که تو بخش نت ورک وجود داره شما کدوم ها رو برای نصب پیشنهاد می کنید؟؟؟؟
![]()
داداش برای مدل G1 که بری برای 8 و 8.1 فقط 64 بیتی رو ارائه کرده ، برای مدل G0 که بری برای 8 و 8.1 هم 32 بیتی هست هم 64 بیتی
البته درایور های G0 و G1 اکثرشون یکی هست به غیر از درایور گرافیک اینتل
در مورد اون عکسی هم که گذاشتی هم من یادمه که ویندوز رو نصب کردم هم وای فایم کار میکرد باهاش وصل شدم اینترنت و هم کابل LAN وصل کردن رفتم باهاش اینترنت اما همه اون درایور ها رو دانلود و نصب کردم
سلام جناب.شب بخیر.بنده هفته گذشته خریدم باگارانتی 1 ساله به قیمت 2100000
خصوصیاتش:
cpu 4200m
ram 6gig
graphic 2 amd
hdd 750 gig
سلام
ورژن جدید 14.4 کارت گرافیک AMD هم اومد
میتونید از سایت خود AMD و یا سایت های دانلود ایرانی دانلود کنید
داداش مبارکت باشه
مطمئنی هاردت 750 هست ؟ جون اونطور که من دیدم سری های G1 همشون هاردشون 1 ترا هست ها![]()
داش امید من وقتی خواستم بخرم روش هارد 500 بود، رمش هم 4،
فروشنده گفت میخوای هارد و رمش رو ارتقا بدم صد تومن ؟
منم گفتم آره،
ی حرکتی کرد که فکم افتاد،
ی 450 دیگه رو باز کرد ی رم 2 از روش برداشت و هارد 750 بعد هم گذاشت روی لپتاپم،
لپ تاپ رو بهم 1730 قیمت داده بود که با این حرکت 1830 ازم گرفت، البته واسه من گارانتی نداشت راحت پشتشو باز کرد، ولی ماله این دوستون گارانتی داره، مطمئنا فابریک کارخونه هست،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)