تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 70 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 692

نام تاپيک: کلوپ Asus Fonepad 7 ME372CG

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مدل تك سيم كارته و دو سيمكارته چدر تفاوت قيمت دارن ؟ اين مشكل واي فاي كه فرمودن رو چطور بايد حل كرد ؟ امكاناتش و سي پي يوش واسه من كافيه كاري به جز نت گردي انجام نخواهم داد. راستي OTG همون mini USB هست ؟ اين كيف هاي داراي كيبورد از كدومش هستن ؟ درضمن چندساعت ميشه باهاش وبگردي از طريق GPRS داشت ؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان یه مشکل بزرگ برام تو fonepad7 بوجود اومده.
    وقتی سیم کارت رایتل با سرعت اینترنت ۱mb/s رو روی فون پد استفاده می کنم سرعت دانلودم خیلی پایینه و بین ۱۵ kb/s الی ۳۰ kb/s هستش.
    در صورتیکه با همون سیم کارت و در همون اتاقی که با فون پد تست سرعت گرفتم وقتی سیم کارتو روی تبلت قبلیم ( samsung p1000) استفاده میکنم سرعت دانلودم بیم ۱۰۰kb/s الی ۱۲۰kb/s هستش.
    یعنی فون پد در مقایسه با سامسونگ سرعت اینترنتو یک سوم میکنه.
    گارانتی فون پد رو شرکت ویستا انجام داده. به پشتیبانی شرکت ویستا هم مراجعه کردم و گفتن که مودم تبلت به اندازه سامسونگ سرعت نداره و کاریش نمیشه کرد.
    البته این رو هم بگم که رام من همون ۴.۲.۲ هستش و از روش آنلاین Dr psycho تبلت رو root کردم. البته مشکل سرعت پایین اینترنت رو قبل از روت هم داشتم. فقط نمیدونم که آیا تو رام جدید۴.۳ هم این مشکل افت سرعت وجود داره یا نه. من رو این رام تست نکردم( بخاطر عدم امکان روت و مشکل هات اسپات در رام ۴.۳)
    از دوستان عزیز که اطلاعی تو‌این زمینه دارن ممنون میشم راهنماییم کنن. واقعا سرعت پایین اینترنت رو این تبلت اعصابمو ریخته به هم

Sent from my K00E using Tapatalk
    گارانتي دروغ گفته به نظر من. ممكن نيست با سرعت 15 كيلوبايت اين تبلت بتونه فروش بره در كشورهاي خارج. مخصوصا كه اين تبلت محصول تايوان هست و تايوان و كره و ژاپن بالاترين سرعت هاي اينترنت دنيا رو دارن اينطوري اگه باشه يعني اين تبلت فقط به درد ايران و عراق و افغانستان و .... ميخوره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

مدل تك سيم كارته و دو سيمكارته چدر تفاوت قيمت دارن ؟ اين مشكل واي فاي كه فرمودن رو چطور بايد حل كرد ؟ امكاناتش و سي پي يوش واسه من كافيه كاري به جز نت گردي انجام نخواهم داد. راستي OTG همون mini USB هست ؟ اين كيف هاي داراي كيبورد از كدومش هستن ؟ درضمن چندساعت ميشه باهاش وبگردي از طريق GPRS داشت ؟
    سلام مدل دوسیمش حدود دویست هزار تومن تفاوت قیمت داره مشکل وای فایو که براتون توضیح دادم شما که تبو خریدین خاستین راش بندازین سیمکارت داخلش نندازین برید تو تب چون با سیمکارت وای فایو نمشناسه خب روشن که کردید برید تو قسمت سیستم اپدیت و چک رو بزنین اودیتهایی پیدا میگنه که مشکل وای فایو حل میکنه ،، شما میتونی حدود 6 7 ساعت وب گردی کنی باهاش،، بله OTG همون USBmini

4. این کاربر از Nimus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

گارانتي دروغ گفته به نظر من. ممكن نيست با سرعت 15 كيلوبايت اين تبلت بتونه فروش بره در كشورهاي خارج. مخصوصا كه اين تبلت محصول تايوان هست و تايوان و كره و ژاپن بالاترين سرعت هاي اينترنت دنيا رو دارن اينطوري اگه باشه يعني اين تبلت فقط به درد ايران و عراق و افغانستان و .... ميخوره !
    سلام شما روتش رو بردا. و به کیت کت اپدیت کن مشکلت برطرف میشه اما اگه نه خواستی روتشو برداری و اپدیت به کیت‌کت کنی یه بار فکتوری ریست کن مشکلت رفع میشه

6. این کاربر از Nimus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم دقيقا همين مشکل رو دارم.
    با سيم رايتل در بهترين حالت سرعت از 30 بالاتر نميره-نميدونم چرا-در صورتيکه من براشون مدرک معتبر هم فرستادم و سرعت 1مگ الان براي من فعاله
    تبلتم روت نيست و ريست فکتوري هم کردم.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

منم دقيقا همين مشکل رو دارم.
    با سيم رايتل در بهترين حالت سرعت از 30 بالاتر نميره-نميدونم چرا-در صورتيکه من براشون مدرک معتبر هم فرستادم و سرعت 1مگ الان براي من فعاله
    تبلتم روت نيست و ريست فکتوري هم کردم.
    سلام این مشکل فکر نمیکنم از تبلت باشه چون من دیدم که یکی از دوستان باهمین تبلت رایتلش سرعت بالایی داشت حالا نمیدونم چرا واس شما اینجوریه

9. این کاربر از Nimus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام این مشکل فکر نمیکنم از تبلت باشه چون من دیدم که یکی از دوستان باهمین تبلت رایتلش سرعت بالایی داشت حالا نمیدونم چرا واس شما اینجوریه
    ميشه از مکاني باشه که من دارم ازش استفاده ميکنم؟ مثلا آنت دهي ضعيف باعت اين مشکل بشه؟
    راستي وقتي وصل ميشم به نت علامت H اون بالاي صفحه مياد. درسته يا چيز ديگه اي بايد بياد؟

11. این کاربر از Payam121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

ميشه از مکاني باشه که من دارم ازش استفاده ميکنم؟ مثلا آنت دهي ضعيف باعت اين مشکل بشه؟
    راستي وقتي وصل ميشم به نت علامت H اون بالاي صفحه مياد. درسته يا چيز ديگه اي بايد بياد؟
    بله ممکنه بخاطر همین موضوع باشه ولی شما مثلا جایی رفتی که انتن دهیش خوبه امحان کن ببین چی میشه
    در مورد سوال دومت اون بالا که بایدEبیاد شما مطمئنی که Hمیاد؟!

13. این کاربر از Nimus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله ممکنه بخاطر همین موضوع باشه ولی شما مثلا جایی رفتی که انتن دهیش خوبه امحان کن ببین چی میشه
    در مورد سوال دومت اون بالا که بایدEبیاد شما مطمئنی که Hمیاد؟!
    آره مطمئنم H مياد
    اين اطلاعات رو تو گوگل پيدا کردم:
    G = 1G (GPRS)
    E = EDGE (2.5G)
    3G =3G
    H (High Speed Downlink Packet Access) = 3.5G (HSPA+), HSPA 14.4 (really just a 3G standard, marketed as 4G)

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا این سیستم عامل جدید چه مرگشه وقتی تبلت رو خاموش میکنی یا اینکه ریستارت میکنم سیم کارت رو نمیشناسه
    برا شما هم این مشکل وجود داره؟ من چیکار باید بکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •