بچها سلا من هم همین مشگل دوستمونو دارم راهنمایی کنید
بچها سلا من هم همین مشگل دوستمونو دارم راهنمایی کنید
دوستان منم این مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید .
برای من ارور میده
the dynamic library rld.dll faild to load
چیکار کنم؟
کرکتون مشکل داره یه کرک دیگه دانلود کنین ...!
سلام
ببخشید من وقتی پچ ورژن 2 رو نصب میکنم موقعی نصب میشه و یک سلکتور میاد و 3 گزینه داره و باید آخرین گزینه رو انتخاب کرد که بازی اجرا بشه ارور میده و اصلا نمیزاره انتخاب کرد
دلیلش چیه؟
این ارور
![]()
Last edited by meha; 12-12-2013 at 14:43.
سلام من هم همین مشکل رو داشتم ولی حل شد.
شما برو توی nvidia control panel بعد از قسمت global settings روی کشو کلیک کن و بزارش روی high-performance nvidia processor و بعد روی apply کلیک کن.
سلام من هم همین مشکل رو داشتم ولی حل شد.
شما برو توی nvidia control panel بعد از قسمت global settings روی کشو کلیک کن و بزارش روی high-performance nvidia processor و بعد روی apply کلیک کن.
سلام دوستان من ویندوزم رو عوض کردم بخاطر همین pes اجرا نمیشه میگه not installed آیا راهی هست بتونم اجراش کنم؟ در ضمن سی دی شو ندارم که دوباره نصب کنم.![]()
for 64-bit windows: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
for 32-bit windows: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
for all windows: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....
open reg file
click on the run
click on the yes
click on the OK
open the game
سلام دوستان
لطفا هرکی میدونه راهنمایییی کنه
من بازی بدون مشکل برام نصب میشه و میتونم تو بازی برم اما تیم ها خودشون بازی میکنند تو پی اس 2013 هم نتونستم بازی کنم چون اینطوری بود خودشون بازی میکردند فکر کنم مربی بازی میکنه نه من
نمیدونم چطوری تو پی اس 14 درست کنم این کارو
کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه خیلی وقته گیر کردم :((![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)