سلام
منم ميخوام برم هدفون بخرم .
هدفون از اين مدلا كه يه چيزي ميره پشت گوش ، يه دونه TDK داشتم كه تركيد.
مثل:
قيمت تا 25 تومن، فقط براي موسيقي با mp3player ، و مهمترين چيز هم كيفيت صدا و راحتي در گوش.
اگر كسي ميدونه راهنمايي كنه ممنون ميشم.
سلام
منم ميخوام برم هدفون بخرم .
هدفون از اين مدلا كه يه چيزي ميره پشت گوش ، يه دونه TDK داشتم كه تركيد.
مثل:
قيمت تا 25 تومن، فقط براي موسيقي با mp3player ، و مهمترين چيز هم كيفيت صدا و راحتي در گوش.
اگر كسي ميدونه راهنمايي كنه ممنون ميشم.
prowler جان درست میگه.
البته ما که تو اینکار حرفه ای نیستیم و خیلی چیزا از دوستان تایپیک یاد گرفتیم اون چیزی هم که گفتم نظر شخصیم بود ولی الکی نگفتم خیلی اطلاعات دربارش خوندم و خوشم اومد ازش اینم عکسشه
حالا من یه پیشنهاد واست دارم شما که بودجت خوبه هدفون توپی که بخوای توی ایران گیر بیاری با مشکل رو به رو هستی همونجوری که دوستمون گفت من میگم با مشورت دوستان یه هدفون توپ و با توجه به قیمتش تو امازون انتخاب کن بگو واست بفرستن البته گرونتر از قیمت امازونش میشه با حساب همه هزینه هاش به نظر من که میارزه یه شرکتی هست که این کارو میکنه و از هر سایتی بخوای واست جنس میخره میفرسته در خونت من که مشتری قدیمی این شرکتم 30 الی 40 تومن نومن تخفیف بم میده و از قیمت تمام شده کم میکنه واسم
فکر میکنم همه بشناسن شرکته رو جون تو امازون هم تبلیغش هست.
خلاصه من میگم از اون ور اب بگیری بهتره در مقابل تنوع انتخاب قیمت بالاتر بدی به نظرم عادلانه میاد
خود دانی![]()
Last edited by mamad gonzo; 29-08-2009 at 02:19.
من میخوام px100 بگیرم لطفا ادرس نمایندگیشو بدید با شماره
قیمت هم بدید
مرسی
تو صفحه های قبل بگرد
Last edited by mamad gonzo; 29-08-2009 at 02:28.
کریتیو یکی دو مدل از سری HS داره که قیمتشون حدود 20 تومنه (مدل 350 مثلاً)... قطعاً توصیه میشه و به مدلهایی که دوستمون در همین رده قیمت گفت ارجحیت دارن از نظر من ... بعدش ولی فیلیپس ...
دوستان هرکی میخواد بره بخره تا ساعت 5 بره بخره زنگ زدک گفت تا 5 عصر بیشتر باز نیستیم ...
در ضمن px100 هم داشت ...
ادرس هم گفت خیابان جمهوری بین فخر رازی و دانشگاه روبه روی مسجد امام سجاد ... پلاک 11/68 ...
ما که میریم بخریم ...
اینم برای اطلاع دوستان گفتم ...
سلام
بالاخره تصمیم گرفتم یکی از محصولات سنهایزر از سری hd رو بگیرم.زنگ زدم نمایندگی گفت که برای گوش دادن به موسیقی hd215 از hd555 بهتره و در ضمن بالاتر از اینها چیزی نداشت.قیمت هاشون هم تقریبا یکی هست.بنظر شما کدوم رو بگیرم.
چند ؟؟ ...
پاساژ ایران سر بزن ، فکر کنم هم AKG و هم کریتیو یه مدل این تیپی دارن ...
HD215 محبوب تر بوده ... احتمالا بخاطر طراحی مناسب تر (Hd555 صدا رو درز میده و نیمه باز محسوب میشه) و عملکرد باس بهتر (555 اساساً واسه فیلم و سینما خانگی ساخته شده)
راستش من در مورد کریتیوهای فول سایز و قیمتشون اطلاع نداشتم.
HD215 هدفون خوبیه. ولی یه همچین وضعیتی داره:
HD215<HD280<HD515
در نظر داشته باش که Closed هست.
باس بهتر به خاطر closed بودنشه. درز صدا هم بهایی هست که برای رسیدن به کیفیت بالاتر آدم باید پرداخت کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)