این تاپیک یکی از کاملترین تاپیک های انجمن علمی هست تقریبا تمام شبهات مربوط به نظریه فرگشت بارها و بارها توضیح داده شده به همراه مقالات و کتاب های مختلف.
این تاپیک رو یه مرور کنید ببینید سوالات شما چندین بار دربارش بحث شده.
این تاپیک یکی از کاملترین تاپیک های انجمن علمی هست تقریبا تمام شبهات مربوط به نظریه فرگشت بارها و بارها توضیح داده شده به همراه مقالات و کتاب های مختلف.
این تاپیک رو یه مرور کنید ببینید سوالات شما چندین بار دربارش بحث شده.
اگر فقط 2صفحه قبل این انجمن رو مطالعه میکردید کاملا درباره این مورد توضیح داده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اردی به هیچ وجه یک انسان امروزی نیست و بسیار با انسان امروزی فاصله داشته و حتی با شامپانزه هم تفاوتهای اشکار داره
حالا یک تیتر مغلطه وار از یک نشریه فاقد وجاهت علمی کوچکترین ارزشی نداره و هیچ مرجع علمی در هیچ کجای جهان تیتر این مثلا خبر رو انتشار نداده
اردی نه تنها فرگشت رو رد نمیکنه بلکه مهر تایید و مدرکی هست در اثبات نظریه فرگشت درباره نسل انسان
درباره رشته تحصیلی داروین و مطالعات و تحقیقات اون هم یه سرچ خیلی ساده در گوگل و ویکیپیدا اصلاعات سرشاری میشه پیدا کرد و
تا اونجا که من میدونم داروین دانشجوی پزشکی بوده ولی تحصیلش رو نمیکه رها میکنه و شروع به مطالعه و تحقیق و اکتشاف در حوضه زیست شناسی میکنه
ولی اینکه از جایی مدرک پروفسوری! گرفته باشه تا حالا نشنیدم
ولی داشتن مدرک اکادمیک یا نداشتن هیچ ارتباطی به تحقیقات و اکتشافات یک فرد نداره
خوب دوست عزیز نزدیک 500 تا پست.ادم برای امتحان اینقدر صفحه نمیخونه .سرچ های انجمن ها هم که معمولا مشکل داره و مطلب درست سرچ نمیشه.
این جوک خبری رو قبلا خونده بودم، مشکلش اینه که مترجم فارس نیوز کوچکترین دانشی درباره موضوع مقاله نداشته و طبق برداشت خودش تیتر زده. به طور خلاصه گزارش داره میگه شامپانزه ها یه مسیر تکاملی جدا داشتن و جد انسان نبودن (درواقع، با انسان جد مشترک دارن). اینا هیچکدوم به این معنی نیست که نظریه تکامل رد شده.
نه اصلا لازم نیست 500 تا پست رو بخونید تاپیک با سوالات تکراری و بدون سرچ به 500 پست رسیده . من و سایر دوستان هم از همین سرچ انجمن برای ارجاع به پست های قبلی استفاده میکنیم
بالای تاپیک قسمت Search thread واژه کلیدی رو سرچ کنید مثل: اردی یا ژنوم یا باز نیتروژن دار یا انتخاب طبیعی و ..از طریق سرچ میتونید به تمام پست هایی که درباره این واژه ها توضیح داده شده دسترسی پیدا کنید
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
آخر ما متوجه نشدیم "تکامل و تصادف" یا "تکامل و شعور"؟
بگذریم.
سوالی ذهنم را مشغول کرده.
تکامل، بلوغ و تولید اسپرم (برای باروری) در مردان را چگونه توجیه میکند؟
میدانیم که اگر تولید اسپرم هرچه زودتر باشد احتمال بقای موجود بیشتر است چون سریعتر میتواند شروع به تولید مثل کردن کند(با زنان کاری ندارم مساله در مورد مردان است)
فرگشت چه جوابی برای این مساله دارد؟
موفق باشید.
این میدانیم رو شما دقیقا از کجا دانستین؟
یعنی شما یکسری موجودات رو میشناسین که خیلی زود تولید اسپرم میکنن و بقاشون هم بیشتر شده؟
یا صرفا حدس میزنین اگه اینطوری باشه نتیجه بهتری میده ؟
من هم میتونم بگم انسان اگر دوتا چشم پشت سرش داشت، خیلی بهتر بود.
اگر آبشش داشت تو آب غرق نمیشد.
اگر ستون فقراتش محکم تر طراحی میشد با یک ضربه فلج نمیشد و......
بحث پیرامون اما و اگرها و فرضیات، بحث پیرامون موهومات هست قربان.
حقیقت همینی هست که میبینین، در علم به جای بودن دنبال چرایی ها باید دنبال چگونگی ها گشت.
آخر ما متوجه نشدیم "تکامل و تصادف" یا "تکامل و شعور"؟)
"تکامل" و "تکامل"، یعنی تکامل و "جهش، رانش و شارش ژنی و انتخاب طبیعی" که نتیجه قوانین پایه ای فیزیک هست. شعور و تصادف واژه های گمراه کننده هستن. ساخت موجودات پیچیده کاهش ناپذیر (Irreducibly Complex) غالبا با تصادف حاصل نمی شه، اما به هوش هم احتیاج نداره. جالبه بدونید ساختار های پیچیده به شیوه تکاملی الآن در علوم مختلف تولید می شن. شما می تونید با الگوریتم ژنتیک مدارهای خیلی پیچیده ای بسازید که هر قطعهای ازش حذف بشه از کار می افته. یا برنامه ای بنویسید که هر خطی ازش حذف بشه ساختارش به هم بریزه. در صورتی که وجود شعور لازمه تشکیل این ساختار های پیچیده نیست.
میدانیم که اگر تولید اسپرم هرچه زودتر باشد احتمال بقای موجود بیشتر است چون سریعتر میتواند شروع به تولید مثل کردن کند(با زنان کاری ندارم مساله در مورد مردان است)
خیر، زایمان در سنین پایین موجب حفظ بقای بیشتر جانور نمی شه. چون انسان در سنین پایین قابلیت به دنیا آوردن فرزند سالم و مراقبت از فرزندان خود رو کمتر داره.
در کل موجودات به دو شیوه تولید مثل می کنن: فرزندان زیادی رو در طبیعت رها می کنن (استراتژی r، مثل قورباغه ها) یک یا چند فرزند به دنیا میارن و ازش مراقبت می کنن (استراتژی k، مثل وال ها) بلوغ زودرس مربوط به گروه اول هست. حداکثرسازی هر دو این قابلیت ها هم ممکن نیست.
Last edited by L͠øneWolf; 01-04-2014 at 02:56.
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
خوب اینایی که میگید از کجا میدونید که اگر بود این چنین میشد ؟! آیا من به جواب سوالم رسیدم؟
این ادعا چند وقت پیش در بحث تقارن کاملاً رد شده که اول اینکه آیا اصلاً فیزیک دارای فهم و شعور هست؟ و دوم اینکه اگر چیزی دارای فهم و شعور نباشد چگونه تولید میکند؟
همچنانکه که گفتیم که حیوانات ما قبل تاریخ مثلاً دایناسور ها هم دارای تقارن در بدن بودند.
همچنین وجود چند حیوان نا متقارن نشون میده که اگر حیوانات و انسان ها نامتقارن باشن میتونن به زندگیشون ادامه بدن پس تقارن آنقدر هم که دقیق باشه نمیتونه به حیات حیوانات زیاد ربط داشته باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که همه چیزش دستاشه چطور با یه دست پس از میلیون ها سال زنده مونده؟
مثلاً اگر انگشت کوچیکه دست سمت چپم با دست سمت راستم نامتقارن باشه چقدر توی زنده موندن من تاثیر گذار هست؟ تقریباً هیچ.
کسانی ادعا کردند که تقارن بر اثر تکامل بوجود اومده.پرسیدم تقارن نداشتن درختان رو چگونه توجیه می کنید؟ دقیقاً ساعت ها مونده بودن که جواب سوال منو چطور بدن و گفتن برای اینکه درختان حرکت نمیکنند نیازی به تقارن در شاخ و برگشون نبوده... اما وقتی گفتم تقارن در برگ درختان رو چگونه توجیه میکنید هنوز در حال فکر کردن برای پاسخ دادن به سوال بنده هستند!
میشه بپرسم این الگوریتم ها رو کجا استفاده میکنن و توی تولید چه چیزی از این الگوریتم نکامل استفاده میکنن؟
اتفاقاً برای راهنمایی کردن گفتم که فعلاً با زنان کاری ندارم.
میدونید که بلوغ در مردان دیرتر هست... بنابر این کلام شما کاملاً مردود هست که علت رو بدنیا اوردن فرزند سالم در سنین پایینتر میدونید... چون مردا که بچه بدنیا نمیارن این زنها هستند که بچه بدنیا میارند ولی در واقع بلوغشون زودتر انجام میشه...
البته من به تمامی جواب هایی که میدید قبل از مطرح کردن سوالم فکر کرده بودم.
موفق باشید.
در کدام مباحثه تقارن رد شد؟ در همان بحث که موهای انگشت انگشتری شما دقیقا مساوی هم بود؟ولی حتی موهای انگشت بغلی رو شمارش نکردین؟
استفاده از مجهولات و برپایه سوالهای بی پاسخ موضوعی رو مطرح کردن که هیچ اساس و بنیان علمی نداره چیزی نیست جز مغلطه توصل به جهل
شما با چه تعریفی تقارن رو دلیل بر وجود هوشمندی میدونید؟ بهتون جواب داده شد که چه دلایلی ممکنه برای تقارن وجود داشته باشه
شما ایا این دلیل که تقارن یعنی خلاصه کردن کدهای ژنتیکی رو چطور میخواید رد کنید؟
دلیل تقارن زیبایی هست برای جفت یابی رو رد کنید؟( البته رد کردن با دلیل و منطق علمی نه توسط مغلطه و توهم)
وقتی شما تقارن رو دلیل وجود هوشمندی میدونید پس طبیعتا باید عدم تقارن رو دلیل رد هوشمندی بپذیرید و نمیتونید دست به گزینش بزنید
دلیل وجود عدم تقارن در طراحی هوشمند چیست؟
شما دلیل وجود پستان در مردان رو زیبایی میدونید ولی دلیل اینکه طراحی هوشمند چه نازی به زیبایی داره رو مطرح نمیکنید؟
چرا با ساخت یک چیز عبث و بلااستفاده به دنبال زیبایی هست؟
شما تقارن در برگ رو چگونه توجیه میکنید؟ عدم تقارن در کل درخت رو چگونه توجیه میکنید؟کسانی ادعا کردند که تقارن بر اثر تکامل بوجود اومده.پرسیدم تقارن نداشتن درختان رو چگونه توجیه می کنید؟ دقیقاً ساعت ها مونده بودن که جواب سوال منو چطور بدن و گفتن برای اینکه درختان حرکت نمیکنند نیازی به تقارن در شاخ و برگشون نبوده... اما وقتی گفتم تقارن در برگ درختان رو چگونه توجیه میکنید هنوز در حال فکر کردن برای پاسخ دادن به سوال بنده هستند!
حتما با توصل به مغلطه توسل به جهل
میشه بپرسم در کدام مناظره حضوری و انلاین حضور داشتین که طرف مقابلتون ساعتها در سکوت برای جواب دادن به شما بسر برده؟ چون اینجا مباحثه افلاین هست و هرکسی ممکنه هرزمانی دسترسی داشت پست بزنه
شما هنوز به دهها سوالی که از ادعاهاتون پرسیده شده کوچکترین جوابی ندادین و حالا دوباره ادعاهای مجدد مطرح میکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرفرنس برای این دانستتون ارائه بدیدمیدونید که بلوغ در مردان دیرتر هست..
حتما میدونید اینجا انجمن علمی هست و رفرنس علمی منظور هست نه ادعاها و نظریات نامرتبط از مراجعه و کتابهای کاملا نامرتبط با مراجع علمی
ما همچین چیزی نمیدانیم که مطلقا مردان زودتر از زنان به بلوغ میرسن
این یعنی بی منطقی و عدم سلامت فکری در میاحثه و کسب علم که فرد احساس کنه از قبل همه چیز را میداند( البته اگر این رو توهین اسم نزارید و فقط یه حقیقت علمی و پزشکی هست)البته من به تمامی جواب هایی که میدید قبل از مطرح کردن سوالم فکر کرده بودم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)