تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 249 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

ماهینی رسید به بازی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

ماهینی رسید به بازی؟
    یه جا دیدم نوشته بود که میرسه به بازی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اسامی 20 بازیکن پرسپولیس برابر سایپا اعلام شد
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس فهرست 20 بازیکن را برای دیدار با سایپا در هفته چهارم لیگ برتر اعلام کرد.

علیرضا حقیقی، نیلسون، رضا نورمحمدی، سید جلال حسینی، محسن بنگر، میثم حسینی، حسین ماهینی، خانزاده، کنعانی، رضا حقیقی، محمد نوری، قاسم دهنوی، مهرداد کفشگری، پیام صادقیان، میلاد غریبی، هادی نوروزی، سید مهدی سیدصالحی، محمد عباس‌زاده، امید عالیشاه و حمیدرضا علی‌عسگر 20 بازیکنی هستند که علی دایی آن‌ها را انتخاب کرده است.
    بدیهی است دو بازیکن از این فهرست پیش از بازی فردا خط می خورند.
    غلامرضا رضایی از شب گذشته دچار مشکل گوارشی شده و با تشخیص پزشکان در این بازی به میدان نمی‌رود.پرسپولیسی‌ها از امشب در کردان کرج به اردو رفته‌اند.
    دیدار دو تیم در هفته چهارم، فردا یک‌شنبه ساعت 19:30 در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار می‌شود.

4. 4 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

تاریخچه بازیهای پرسپولیس سایپا از ابتدا تا کنون

6. 9 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عکسهای تمرین پرسپولیس

محتوای مخفی: ادامه عکسها 

8. 9 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

منم فکر میکنم به عالیشاه بازی برسه
    من ترجیح میدم تیم فعلا بیشتر روی ساختار دفاعیش تمرکز کنه
    ما به جز سید مهاجم فرصت طلب نداریم این یعنی اگر هجومی ترکیب بچینیم یعنی مثلا علیعسگر هجومی رو بزاریم دفاع چپ یا با یک هافبک دفاعی بازی کنیم میتونیم موقعیتهای بیشتری بسازیم اما کمتر میتونیم استفاده کنیم در کنار این مسئله تمرکز همیشگی در دفاع رو هم نداریم
    ولی اگر سعی کنیم مثل بازیهای قبل بازی کنیم فکر میکنم موفق تر باشیم

10. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اخبار کوتاه از بازی پرسپولیس در کرج ؛آغاز بلیت فروشی از ساعت ۱۴ / لیست پرسپولیس در ورزشگاه ۱۸ نفره می‌شود

پرسپولیس نیوز :با اعلام سرپرست باشگاه پرسپولیس بلیت فروشی بازی امشب این تیم مقابل سایپا از ساعت ۱۴ و در ورزشگاه انقلاب انجام می‌شود.

با تشخیص علی دایی 2 نفر از بازیکنان پرسپولیس برای بازی امشب با سایپا از فهرست 20 نفره این تیم خارج می‌شوند. قرار است 2 بازیکن مدنظر دایی در ورزشگاه و پیش از بازی از لیست نهایی سرخپوشان کنار بروند.

* اعضای تیم فوتبال پرسپولیس که برای اردوی پیش از بازی با سایپا در دهکده ورزشی چهارباغ حضور دارند از امکانات این اردوگاه ابراز رضایت کردند. این در حالی است که کرج برای اولین بار در یک دیدار رسمی میزبان یکی از تیم‌های پرطرفدار تهرانی است.

* هواداران پرسپولیس از زمان حضور این تیم در کرج، استقبال چشمگیری از شاگردان دایی داشته‌اند به طوری که تعداد زیادی از آنها پشت درهای دهکده ورزشی چهارباغ منتظر ملاقات با سرخپوشان بودند. در این بین علی دایی مثل همیشه بیشتر از سایرین مورد توجه هواداران قرار داشت.

* بازیکنان، مربیان و کادر همراه پرسپولیس ساعت 18 امروز از محل اردوی خود به سمت ورزشگاه انقلاب کرج حرکت می‌کنند.

* با اعلام سرپرست باشگاه پرسپولیس، بلیت فروشی این مسابقه از ساعت 14 امروز در ورزشگاه انقلاب صورت می‌پذیرد.

بازی سایپا و پرسپولیس در چارچوب هفته چهارم لیگ برتر از ساعت 19:25 در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار می‌‌شود.

12. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اسامي 20بازيکن پرسپوليس برابر سايپا
    عليرضا حقيقي، نيلسون، رضا نورمحمدي، سيدجلال حسيني، محسن بنگر، ميثم حسيني، حسين ماهيني، خانزاده، کنعاني، رضا حقيقي، محمد نوري، قاسم دهنوي، مهرداد کفشگري، پيام صادقيان، ميلاد غريبي، هادي نوروزي، سيد مهدي سيدصالحي، محمد عباس‌زاده، اميد عاليشاه و حميدرضا علي‌عسگر

14. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اون چیزی که من پیش بینی میکنم اینه که نوروزی از ابتدا به میدان خواهد رفت.
    اما اون چیزی که ترجیح میدم بازی غریبی یا عالیشاه در اون پست هست ، هر چند بازی کردن فیکس عالیشاه یکم بعیده چون دایی نمیاد بازیکنی رو که بازی قبل حتی جز 18 تا هم نبوده بازی بعد بیاره تو ترکیب اصلی تیم.

در رابطه با برگذاری بازی در کرج هم نظرم این هست که حق ، حقه چه به نفعت باشه چه نباشه باید رعایت کنی ! خوشحالم که سایپا به حقش رسید که اونم میزبانی در ورزشگاه خودش هست ولو اینکه به ضرر تیمم ، پرسپولیس باشه.

تیتر بد من پرسپولیس ، سوپر من استقلال هم جالبه...هر چند که اعتقاد دارم هر دو مهاجممون پارسال بد شانسی اوردن که تو پرسپولیس در حد انتظارات نبودن!
    الانم که قاضی یه کوه انگیزه ست که پشتش هزار تا انگیزه واسه به رخ کشیدن توانایی هاش داره. شانس ماست

16. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رضايي: بدن‌درد اجازه حرکت به من نداد

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بدن‌درد ناگهاني و شديد اجازه نداد پرسپوليس را همراهي کنم.

غلامرضا رضايي درباره علت غيبتش در ترکيب پرسپوليس براي بازي مقابل سايپا اظهار داشت: شرايطم بسيار خوب و همه چيز ايده‌آل بود اما ناگهان صبح روز گذشته دچار بدن‌درد شديدي شدم و حتي نمي‌توانستم حرکت کنم. البته روز قبل نيز مشکلاتي برايم پيدا شد و با سرم و توصيه پزشکان بهتر شدم. ولي اين بار مشکلم خيلي بد بود.

به گزارش فارس ، وي افزود: به همين دليل پس از گفت‌وگو با پزشکان و اجازه دايي به خاطر اينکه مشکل من به ساير بازيکنان سرايت نکند اجازه گرفتم که در خانه استراحت کنم و متاسفانه بازي با سايپا را که سر تا پا انگيزه بودم را از دست دادم.

رضايي ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر وضعيتم بهتر شده اما واقعا نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد. بايد کاملا استراحت کنم تا براي تمرينات روزهاي آينده و بازي بعدي مشکلي نداشته باشم که اميدوارم همينطور باشد. ضمنا براي پرسپوليس هم از صميم قلب آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم که بچه‌ها موفقيت‌‌هاي خود را ادامه دهند.
    --------------------------------------------------------------------------------
    من: هوادار رو چیز فرض کرده

پیام صادقیان :|
    دو دقیقه بعد صادقیان

دایی

18. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •