ماهینی رسید به بازی؟
یه جا دیدم نوشته بود که میرسه به بازیماهینی رسید به بازی؟
اسامی 20 بازیکن پرسپولیس برابر سایپا اعلام شد
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس فهرست 20 بازیکن را برای دیدار با سایپا در هفته چهارم لیگ برتر اعلام کرد.
علیرضا حقیقی، نیلسون، رضا نورمحمدی، سید جلال حسینی، محسن بنگر، میثم حسینی، حسین ماهینی، خانزاده، کنعانی، رضا حقیقی، محمد نوری، قاسم دهنوی، مهرداد کفشگری، پیام صادقیان، میلاد غریبی، هادی نوروزی، سید مهدی سیدصالحی، محمد عباسزاده، امید عالیشاه و حمیدرضا علیعسگر 20 بازیکنی هستند که علی دایی آنها را انتخاب کرده است.
بدیهی است دو بازیکن از این فهرست پیش از بازی فردا خط می خورند.
غلامرضا رضایی از شب گذشته دچار مشکل گوارشی شده و با تشخیص پزشکان در این بازی به میدان نمیرود.پرسپولیسیها از امشب در کردان کرج به اردو رفتهاند.
دیدار دو تیم در هفته چهارم، فردا یکشنبه ساعت 19:30 در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار میشود.
تاریخچه بازیهای پرسپولیس سایپا از ابتدا تا کنون
عکسهای تمرین پرسپولیس
محتوای مخفی: ادامه عکسها
منم فکر میکنم به عالیشاه بازی برسه
من ترجیح میدم تیم فعلا بیشتر روی ساختار دفاعیش تمرکز کنه
ما به جز سید مهاجم فرصت طلب نداریم این یعنی اگر هجومی ترکیب بچینیم یعنی مثلا علیعسگر هجومی رو بزاریم دفاع چپ یا با یک هافبک دفاعی بازی کنیم میتونیم موقعیتهای بیشتری بسازیم اما کمتر میتونیم استفاده کنیم در کنار این مسئله تمرکز همیشگی در دفاع رو هم نداریم
ولی اگر سعی کنیم مثل بازیهای قبل بازی کنیم فکر میکنم موفق تر باشیم
اخبار کوتاه از بازی پرسپولیس در کرج ؛آغاز بلیت فروشی از ساعت ۱۴ / لیست پرسپولیس در ورزشگاه ۱۸ نفره میشود
پرسپولیس نیوز :با اعلام سرپرست باشگاه پرسپولیس بلیت فروشی بازی امشب این تیم مقابل سایپا از ساعت ۱۴ و در ورزشگاه انقلاب انجام میشود.
با تشخیص علی دایی 2 نفر از بازیکنان پرسپولیس برای بازی امشب با سایپا از فهرست 20 نفره این تیم خارج میشوند. قرار است 2 بازیکن مدنظر دایی در ورزشگاه و پیش از بازی از لیست نهایی سرخپوشان کنار بروند.
* اعضای تیم فوتبال پرسپولیس که برای اردوی پیش از بازی با سایپا در دهکده ورزشی چهارباغ حضور دارند از امکانات این اردوگاه ابراز رضایت کردند. این در حالی است که کرج برای اولین بار در یک دیدار رسمی میزبان یکی از تیمهای پرطرفدار تهرانی است.
* هواداران پرسپولیس از زمان حضور این تیم در کرج، استقبال چشمگیری از شاگردان دایی داشتهاند به طوری که تعداد زیادی از آنها پشت درهای دهکده ورزشی چهارباغ منتظر ملاقات با سرخپوشان بودند. در این بین علی دایی مثل همیشه بیشتر از سایرین مورد توجه هواداران قرار داشت.
* بازیکنان، مربیان و کادر همراه پرسپولیس ساعت 18 امروز از محل اردوی خود به سمت ورزشگاه انقلاب کرج حرکت میکنند.
* با اعلام سرپرست باشگاه پرسپولیس، بلیت فروشی این مسابقه از ساعت 14 امروز در ورزشگاه انقلاب صورت میپذیرد.
بازی سایپا و پرسپولیس در چارچوب هفته چهارم لیگ برتر از ساعت 19:25 در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار میشود.
اسامي 20بازيکن پرسپوليس برابر سايپا
عليرضا حقيقي، نيلسون، رضا نورمحمدي، سيدجلال حسيني، محسن بنگر، ميثم حسيني، حسين ماهيني، خانزاده، کنعاني، رضا حقيقي، محمد نوري، قاسم دهنوي، مهرداد کفشگري، پيام صادقيان، ميلاد غريبي، هادي نوروزي، سيد مهدي سيدصالحي، محمد عباسزاده، اميد عاليشاه و حميدرضا عليعسگر
اون چیزی که من پیش بینی میکنم اینه که نوروزی از ابتدا به میدان خواهد رفت.
اما اون چیزی که ترجیح میدم بازی غریبی یا عالیشاه در اون پست هست ، هر چند بازی کردن فیکس عالیشاه یکم بعیده چون دایی نمیاد بازیکنی رو که بازی قبل حتی جز 18 تا هم نبوده بازی بعد بیاره تو ترکیب اصلی تیم.
در رابطه با برگذاری بازی در کرج هم نظرم این هست که حق ، حقه چه به نفعت باشه چه نباشه باید رعایت کنی ! خوشحالم که سایپا به حقش رسید که اونم میزبانی در ورزشگاه خودش هست ولو اینکه به ضرر تیمم ، پرسپولیس باشه.
تیتر بد من پرسپولیس ، سوپر من استقلال هم جالبه...هر چند که اعتقاد دارم هر دو مهاجممون پارسال بد شانسی اوردن که تو پرسپولیس در حد انتظارات نبودن!
الانم که قاضی یه کوه انگیزه ست که پشتش هزار تا انگیزه واسه به رخ کشیدن توانایی هاش داره. شانس ماست
![]()
رضايي: بدندرد اجازه حرکت به من نداد
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بدندرد ناگهاني و شديد اجازه نداد پرسپوليس را همراهي کنم. --------------------------------------------------------------------------------
غلامرضا رضايي درباره علت غيبتش در ترکيب پرسپوليس براي بازي مقابل سايپا اظهار داشت: شرايطم بسيار خوب و همه چيز ايدهآل بود اما ناگهان صبح روز گذشته دچار بدندرد شديدي شدم و حتي نميتوانستم حرکت کنم. البته روز قبل نيز مشکلاتي برايم پيدا شد و با سرم و توصيه پزشکان بهتر شدم. ولي اين بار مشکلم خيلي بد بود.
به گزارش فارس ، وي افزود: به همين دليل پس از گفتوگو با پزشکان و اجازه دايي به خاطر اينکه مشکل من به ساير بازيکنان سرايت نکند اجازه گرفتم که در خانه استراحت کنم و متاسفانه بازي با سايپا را که سر تا پا انگيزه بودم را از دست دادم.
رضايي ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر وضعيتم بهتر شده اما واقعا نميدانم چه اتفاقي افتاد. بايد کاملا استراحت کنم تا براي تمرينات روزهاي آينده و بازي بعدي مشکلي نداشته باشم که اميدوارم همينطور باشد. ضمنا براي پرسپوليس هم از صميم قلب آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم که بچهها موفقيتهاي خود را ادامه دهند.
من:هوادار رو چیز فرض کرده
پیام صادقیان :|
دو دقیقه بعد صادقیان
دایی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)