تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 138 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

چرا این توپا گل نمیشد؟
    خدایی اون خط سه نفره پشت مهاجم از هر نظری کامله
    استوا هم فکر کنم یه موقعیت خطرناک و جدی داشت روی دروازه و با بازگشت لوییز وضع دفاع بهتر شده بود
    مورینیو خیلی راحت میتونه سه نفر پشت مهاجم رو سیستم چرخشی کار کنه که دقیقا هم همین کار رو میکنه
    اگه هازارد رو فاکتور بگیریم میشه گفت ماتا و ویلیان و اسکار شورله در یک سطح حالا یکم بالا و پایین قرار دارن و میشه از چرخشی استفاده کرد
    با هم خیلی خوب بود
    فقط این گل نشدن اون موقعییتا خیلی عجیب بود

2. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چرا این توپا گل نمیشد؟
    خدایی اون خط سه نفره پشت مهاجم از هر نظری کامله
    استوا هم فکر کنم یه موقعیت خطرناک و جدی داشت روی دروازه و با بازگشت لوییز وضع دفاع بهتر شده بود
    مورینیو خیلی راحت میتونه سه نفر پشت مهاجم رو سیستم چرخشی کار کنه که دقیقا هم همین کار رو میکنه
    اگه هازارد رو فاکتور بگیریم میشه گفت ماتا و ویلیان و اسکار شورله در یک سطح حالا یکم بالا و پایین قرار دارن و میشه از چرخشی استفاده کرد
    دی بروین هم هویجه دیگه؟!!!! کوین از ویلیان و شورله، خیلی بهتره. اسکار رو هم چرخشی استفاده نمی کنه، همیشه فیکسه. چند بازی مصدوم بود برای همین مجبور بود به ماتا بازی بده.
    از کدوم موقعیتها حرف میزنی؟!!!! بازی دیشب که یه بازی خواب آور بود که مخصوصا نیمه دومش، چلسی فقط فکر حفظ نتیجه بود.

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

دی بروین هم هویجه دیگه؟!!!! کوین از ویلیان و شورله، خیلی بهتره. اسکار رو هم چرخشی استفاده نمی کنه، همیشه فیکسه. چند بازی مصدوم بود برای همین مجبور بود به ماتا بازی بده.
    از کدوم موقعیتها حرف میزنی؟!!!! بازی دیشب که یه بازی خواب آور بود که مخصوصا نیمه دومش، چلسی فقط فکر حفظ نتیجه بود.
    عزیز من ضربه سر ایوا ضربه سر هازارد گل افساید دمبابا ضربه ابتدای بازی اسکار و چند موقعییت دیگه...

5. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

البته من نیمه اول رو ندیدم، شاید موقعیتها نیمه اول بیشتر بوده. دمبا با به نظر من حقشه که فعلا فیکس باشه، هر چی باشه از تورس بهتره.

7. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه بازی ضعیف دیگه از چلسی. فکر کنم آرزوی تمام تیم هایی که تو گروهشون دوم شدن اینه که دور بعد به چلسی بخورن. بازم ماتا نیمکت نشین شد، ولی استاد مورینیو لطف کردن و به دی بروین ده دقیقه بازی دادن!
    دوست عزیز نمی دونم شما طرفدار واقعی چلسی هستی یا نه ولی در هر صورت بیشتر انتقادهای شما رو کسی از طرفداران نمی تونه قبول کنه!
    اون چیزی که مشخصه مورینیو کار خودشو بلده و ما نمی تونیم جای مربی ها تصمیم بگیریم و اون مربی ها که با تیم هستن با توجه به شرایط ترکیب می چینن
    دی بروین بازیکن خوبیه و می تونه بیشتر بهش بازی بده ولی مسئله اینه که بازیکنای هم پست اون همه عالین و اینکه شما میگی از ویلیان و شورله بهتره هم قبول ندارم و فعلا جا برای پیشرفت زیاد داره
    +
    انتقاد در مورد لمپارد و تری اصلا وارد نیست!
    حالا به جز اینکه این دو بازیکن جزو اسطوره های باشگاه هستن مسئله اینه که لوئیز مصدوم بود و از زوج تری و کیهیل استفاده میشد و به جز تری نمیشد دیگه از بازیکنی استفاده بشه دیشب هم از زوج تری و لوئیز استفاده شد که زوج خیلی خوبیه و از زوج کیهیل و لوئیز کمی بهتره
    در مورد لمپارد هم اینکه شما میگی همیشه اونو می ذاره برای من جالبه که چند تا بازی ها دیدم جای اون از میکل استفاده کرده و اینجوری نیست که همه بازی ها فیکس بازی کنه ولی در هر صورت زوج رمیرس و لمپارد زوج بهتریه و فقط بازی هایی که لمپارد خسته ست روی نیمکت بشینه بهتره
    +
    اینکه توی دور بعد همه تیما دوس دارن به چلسی بخورن اصلا حرف جالبی نیست و یعنی تقریبا ما ضعیفترین تیم بین 16 تیم هستیم درسته؟!
    والا من فقط مشکل اصلی تیم رو نبود یه مهاجم نوک درجه یک می دونم وگرنه با این بازیکنا شانس قهرمانی هم داریم...

اگه بخوایم مهاجم بگیریم هم گزینه مناسب فالکائو هستش که فکر کنم توی لیگ قهرمانان هم می تونه برامون بازی کنه

9. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

با تشکر از وحید عزیزم

11. 4 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

واقعا دفاع چلسی داغونه امسال. به هیچ تیمی نه نمیگه!
    خب خدا رو شکر ایوانویچ پنجمین کارت زرد فصلشو گرفت و بازی بعد نیست و بالاخره میتونیم آزپیلی رو تو پست اصلیش ببینیم.
    Last edited by Sepehr SS; 14-12-2013 at 20:00.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا دفاع چلسی داغونه امسال. به هیچ تیمی نه نمیگه!
    خب خدا رو شکر ایوانویچ پنجمین کارت زرد فصلشو گرفت و بازی بعد نیست و بالاخره میتونیم آزپیلی رو تو پست اصلیش ببینیم.
    در مورد خط دفاع موافقم ولی لطفا این تفکرات فوتبال ایرانیزه رو بذار کنار!
    بازی کردن بازیکنایی که دوست داری به هر قیمت؟؟
    کوین، آزپلیکوئتا و ... رو منم علاقه دارم بازی کنند و ببینم چند مرده حلاجن (مخصوصا کوین) ولی هیچ وقت مثلا حاضر نمیشم لمپارد مصدوم بشه که به کوین بازی برسه یا مثل الان ایوا محروم باشه که آزپلی بره تو بازی
    +
    فصل قبلی که آزپلی بیاد تیم با بحران دفاع راست روبرو بود و تو خیلی از بازی ها ایوا دفاع راست بازی میکرد و با این پست آشناست
    آزپلیکوئتا هم بعد اومدنش هیچ وقت فوق العاده نبوده که بتونه مربی رو مجاب کنه حتما بازی کنه

14. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

در مورد خط دفاع موافقم ولی لطفا این تفکرات فوتبال ایرانیزه رو بذار کنار!
    بازی کردن بازیکنایی که دوست داری به هر قیمت؟؟
    کوین، آزپلیکوئتا و ... رو منم علاقه دارم بازی کنند و ببینم چند مرده حلاجن (مخصوصا کوین) ولی هیچ وقت مثلا حاضر نمیشم لمپارد مصدوم بشه که به کوین بازی برسه یا مثل الان ایوا محروم باشه که آزپلی بره تو بازی
    +
    فصل قبلی که آزپلی بیاد تیم با بحران دفاع راست روبرو بود و تو خیلی از بازی ها ایوا دفاع راست بازی میکرد و با این پست آشناست
    آزپلیکوئتا هم بعد اومدنش هیچ وقت فوق العاده نبوده که بتونه مربی رو مجاب کنه حتما بازی کنه
    قبول دارم که آزپیلی یه مدافع معمولیه ولی ایوانویچ هم تو دفاع راست خیلی معمولیه. از بعد بازی با آرسنال تو capital one cup هم تو همه بازیها بازی کرده ایوانویچ. استراحت هم حاضر نیست بهش بده. مطمئنم اگه محروم نمیشد ایوانویچ، تا آخر فصل بدون وقفه بازی میکرد. ایوانویچ تو دفاع وسط عالیه که یکبار هم این فصل اونجا بازی نکرده متاسفانه.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بازم دفاع تو این بازی بهتر از دیدارهای قبلی ( استوک و ساندرلند ) ظاهر شد وگرنه این بازی هم 2-3 تا گل میخوردیم

از اونطرف یه توپایی رو گل نمیکنیم عجیب !! نمونش فرصت 3 به تک ( شایدم 4 به تک بود دقیق نمیدونم ! ) که رامیرس از دست داد !

با باخت آرسنال اختلاف در صدر به 2 امتیاز رسید. هفته دیگه بازی تعیین کننده ای تو امارات با آرسنال خواهیم داشت

امیدوارم ژوزه به همه اصلی ها جلوی ساندرلند در کاپیتال وان کاپ استراحت بده چون بعدش بازی حساسی داریم

تا اینجای لیگ هم سیتی بیش از هر تیمی مدعی نشون داده با نتایج خوبی که جلوی بزرگان گرفته (منهای باختش به ما)

امسال خیلی بازیهای جزیره نزدیک تر دنبال میشه و واقعآ پیش بینی کردن نتایج سخت شده !

خداییش لیگ قشنگیه !

17. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •