زنگ بزن پشتیبانی شاید برات سرعتو تا 4مگ هم ببندن.
ولی بعید میدونم شاتل چنین کاری کنه
زنگ بزن پشتیبانی شاید برات سرعتو تا 4مگ هم ببندن.
ولی بعید میدونم شاتل چنین کاری کنه
سرویس های حجمی رو 4 مگ میبندن البته باید یه خورده بهشون فشار بیاری
ولی 4 مگ رو کاملا آزاد نمیکنه
دوست عزیز مسیر سیم تلفن رو از برق جدا کن
روی adsl2 بزار ببین چی میشه ولی سیم برق تاثیرش خیلی زیاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بهتر از این نمیشه. 1 ساعت بهش ور رفتم. نشد که نشد
با توجه به اینکه ساختمان کناری داره ساخته میشه پست تلفن توی کوچه رو هوا اویزون هستفکر کنم این مقدار نویز بد نباشه
میگن قرار استقلال سوراخ بشه...(البته قبلا سوراخ شده بود
6 تاییییاااا
)
نویزت بالاست
کیفیت خطت با این نویز خوبه
با این کیفیت خطت که الان داره خوبه با کاهش نویز خطت.
خطت از کیفیت خوبی برخوردار میشه
ممکنه نویز از همون پست تلفن که رو هوا هست هم باشه
به نظرت نویزم بالا نیست اگر خطم رو روی 8 ببندم به نظرتون مشکلی پیش میاد یعنی ممکنه نویز خط زیر 10 برسه؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 18.0 12.4 Attenuation (dB): 37.5 20.2 Output Power (dBm): 19.7 12.6 Attainable Rate (Kbps): 16804 1238 Rate (Kbps): 6140 1021
از نظر نویز مشکلی نداری ولی SNR چندان خوب نیست...
SNR رو باید کاری کنی بره بالا...
این موارد رو رعایت کن:
![]()
پهنای باند خطت رو بالا ببری از اون طرف نویز بیاد زیر 10؟فیبرنوری همچین نویزی رو دارن
منظورت از زیر 10 چه مقادیری هست؟
snr خطت هم خوبه طبق مقادیر پهنای باند و نویز
خطت توانایی 16 مگابایت رو داره فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد چون الان خطت شما رو 6 مگ هست مشکلی ندارین و خطتو کیفیتش خوبه اگه دید خطت نویزش بالا رفت میتونی دوباره به حالت قبل برگردونی البته این نویز بالا رفته اگه مشکل سرعت و قطعی برات به وجود نیاره خوبه.بعد از اینکه 8 مگ کردی دوباره همینجا این مقادیر رو بزار
های وب داری؟
عزیز خط من معمولی هست بعدشم من شیرازم الان شرکت پارس آنلاین به طور آزمایشی تو شیراز اعلام کرده برای اولین برا روی 9 مگابایت میبنده شرکت بیست نت هم که مخابرات شیراز هست گفته روی 10 میبندم صبا نت هم صحبت کردم گفتن روی 8 میبندیم اگه خط مشکل پیش نیاره خط من فیبر نوری نیست واسه همین میخواستم بگم الان اگر یعنی روی 8 مگابایت ببندم نویز خط بد نمیشه یعنی خیلی پایین نمیاد؟
ببین شما میتونی درخواست بدی پارس خط رو براتون تا 9مگابیت ببندن...اگر مشکلی پیش بیاد خودشو نشون میده....
شما کافیه پس از این گفتید خطتون به سرعت بالاتر ببندن مقادیر مودم رو با این مقادیر بسنجی اگر خوب بود رو همون 9مگ بزارید باشه:
Attenuation dB
20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد
SNR Margin dB
6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت
اگرم مشکلی پیش بیاد و خطتون جواب نده میتونید به پشتیبانی بگید سرعت رو براتون همون 6مگ قرار بده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)