نوشته شده توسط hossein31
اگه دو رقم اخر و نداره
اشكال نداره مال منم همينطوريه.
دوتاش ميزنه و810.
نوشته شده توسط hossein31
اگه دو رقم اخر و نداره
اشكال نداره مال منم همينطوريه.
دوتاش ميزنه و810.
نوشته شده توسط ali_j98
علي جان ممنون از جوابت ولي بحث بر سر اين نيست كه دو تاش و 810 هستند قبلي هم همين طور بود مسئله اونجاست كه ممكنه اين يه شماره سريال جعلي و يا مال يه گوشي ديگه باشه
فكر نكنم بيان ماله يا و810 ديگه روش بزارن
100% از يه گوشيه ديگه بر ميدارن.
اگه عوض ميكنه عوض كن 810 بهترهنوشته شده توسط digitalbass
آقا من اين حرف از خودم نميزنم سر رشته دارم تو مخابرات و تعميرات موبايل آشنا دارم خودمم بارها انجام دادم چرا سريال گوشي من درسته؟؟؟ اينا همه دستكاري شدست اين فروشنده هاي موبايل اصلا وجدان ندارن عوضي هستن از نوع بدش گوشي فروختن به يكي بعدش خراب شده حالا هر جا ميبره هركي يه چيزي ميگه موبايل گرفتي خراب شد بندازش بيرون چون هيچكس سر در نمياره حالا شما هم بايد استفاده كني يا بري مخابرات بگي بعد شكايت كني راه ديگه نداره تا تهمت دزدي نزدن بهت برو مخابرات بگو اينجوريه بايد بري مخابرات امور مشتركين من رفتم سر شادمان براي وارد كردن سريال به شبكه ايران. ميتوني استفاده كني ولي فردا گوشي يكي گم بشه بعد تو هم كه با يكي ديگه سريالتون مشترك هست به دردسر ميفتي
عزیزان یک مقدار اطلاعات در مورد این بلند گوهایی که تو سایت سونی اریکسون زده میخوام ! همینا که دو تا باند داره !
کسی تو ایران دیده ؟ کیفیتش خوبه ؟ قیمتش چقدره ؟
منتظرم
نوشته شده توسط aarash
زي سايبرش تو جمهوري هست بدونه برق و باتري ميده 11 تومن
صداش اونقدها زياد نميشه ولي از هيچي بهتره
علي جان تو بازار گشتم همه شون به طور غير قانوني رجيستر شده هستند يعني باشماره سريال ديگه اي فعال شدن. به چز يه سري بودن كه يه كابله بودن و بدون منو فارسي و كليد فارسي و قيمتشون هم 30- 40 تومان گرانتر كه با سريال خودشون فعال بودن ولي مشكلي كه داشتند اين بود كه مشخص نبود ساخت كجا هستند و فقط رو ي جعبه نوشته بود چاپ مالزي. حالا ميخام بدونم اين جور گوشي ها چه جوري اند؟ چيني اند مالزي اند و كجايي اند خود فروشنده كه ميگفت اصل اصلن.
Last edited by hossein31; 23-09-2006 at 16:57.
نوشته شده توسط hossein31
اصلا طرف منو فارسي نرو . مال منم انگليسيه.
ولي هم زير باطري و هم روي جعبه زده مالزي
ببين اينا سالمه ديگه تقلبي گوشي وجود نداره . چينيم بود بگير.
ولي چرا 30000 گرونتره حسين جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
ببخشید اینجا مطرح می کنم
گوشی من ک310 هست و همین مشکل سریال رو داره و تو اون سایت میزنم مینویسه 3310 نوکیا
فروشنده می گفت یه ماهه اینطور شده
من ک 300 داشتم ولی اینجوری نبود و همه سریال ها با هم می خوند
فکر کنم قیمت گوشی تو این دو هفته اومده پایین به خاطر همینه
می خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)