آقا خیلی هیجانی بود امشبی
شما میتونید عکس خونه ی خودتون رو تو گوگل ارث ببینید؟خوب بود فقط پلیسا از کجا فهمیدن رفت مرکز تجاری؟بعد میتونید اطرافشم ببینید که به کجا ها دسترسی داره خونتون؟ خب اونام همین کارو کردن
آقا خیلی هیجانی بود امشبی
شما میتونید عکس خونه ی خودتون رو تو گوگل ارث ببینید؟خوب بود فقط پلیسا از کجا فهمیدن رفت مرکز تجاری؟بعد میتونید اطرافشم ببینید که به کجا ها دسترسی داره خونتون؟ خب اونام همین کارو کردن
ای بابا
خیلی راحت خونه رو پیدا کردن اونم تو یه منطقه!!!! کل خونه های یه منطقه رو بگردی با اون هلی کوپتره یه هفته طول میکشه![]()
این پلیسا عجب رو مخ هستن
کاش یه بمبی چیزی بذاره همشون برن رو هوا
خیلی سریع پیداش میکنن بنظرم باید یکم عقب تر می بودن مثلا شرکت رو ترک میکرد بعد اینا میرسیدن یا خونه رو ترک میکرد بعد اینا میرسیدن
اینجوری که اینا پیداش میکنن لابد هوش سرگرد 200 به بالاست![]()
با تکنولوژی روز.
کمد پشت دیوار بود یا در؟ که گفت چرا کمد پشت در ه![]()
و رعایت نکردن حریم خصوصی مردم . برا هر مجرمی قرار باشه بادوربین سرک بکشن تو خونه دیگه هیچی
این خونسردیه کامــــــــــــــران منو کشته....![]()
شما توجهت به فیلم کمه! سعی کن مثل سرگرد باشی یا کامران !
آره تاییدیده میشه. د
آره منم >D:
فیلم رو باید هیجانی کنن دیگه چیکار میشه کرد.
وقتی این شکلی میشه بهم استرس وارد میشه هی نزدیکش میشن خیلی ! حتی تا چن متریش هم میرن. من که میدونستم نمیپیداینش. میخواستم همون موقع اینجا بیام بگم نمیتونید پیدا کنید الکی نگردید!
راس میگی. سرگرده خودش رو اعصابه والا هی دستور میده. خیلی هیجانیه خودش !سریع پیداش میکنه با این کاراش
پشت در بود دیگه. بعد کمد رو کنار زد رفت داخل دید دیوار رو خراب کردن رفته اونور!
ولی این کامران هم مخه ها. منم با اینکه میدونستم راهی پیدا میکنه این یکیش واقعا جالب بود. وقتی به کمد خوردن فهمیدم سرگرد سریع اونور کمد رو نگاه میکنه!!
راس میگی. وقتی داشت فرار میکرد خیلی آهسته میرفت. من خودم هول کرده بودم میگفتم این چرا اینطوری میره!این خونسردیه کامــــــــــــــران منو کشته....
D: / وقتی هم ایمان زدش وقتی بلند شد هم خیلی کند بلند شد. خوب نمیدونست پلیسا دنبالشن وگرنه کیپ آپی بلند میشد!
بعد هلیکوپترو دید فکرش باز شد دی
Last edited by Ghaioom; 10-06-2013 at 21:10.
عاشق هلیکوپرشون شدم خیلی باحال بود
واقعا عالی بود.مثل ماهی از دستشون لیز میخوره
وقتی هوش سیاه سوتی میدهد...
(این به نفع هیشکدوم از ما نیست....)
(noun of us)![]()
مخصوصا اونجا که تو شرکت پسره گفت پلیسا ریختن خیلی ریلکس لپتاپشو جمع کرد ...
ولی سریال خوبیه د وستان کم لطفی نکنن , حداقلش اینه که تا جایی که من توجه کردم برای کارهای مختلفش دلیلشو میگه,
مثلا همون پرنده که باتری شو عوض کرد , یا خیلی چیزای دیگه,حداقل مشخصه کارشده روش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)