سلام
کسی کلید Kaspersky Internet Security 2013 رو داره لطفا بگذارید .
سپاس
سلام
کسی کلید Kaspersky Internet Security 2013 رو داره لطفا بگذارید .
سپاس
بنده بعلا نسخه internet security رو نصب کردم و تریال 90 روزه داشتم که 50 روزش مونده و وقتی تموم شه شاید بخرم
از این استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Protection و Self-Defense رو غیر فعال کنید و آنتی ویروس رو از تسک بار ببندید.
بعد Trial reset رو اجرا کنید(Admin)
یه دکمه فکر کنم بیشتر نیست و باید روی اون کلیک کنید(زبان برنامه روسی هست)
بعد یه پیغام نشون داده میشه(به روسی)
بعد از تایید سیستم ری استارت میشه و پس از شروع دوباره و باز شدن Kaspersky Pure 3 میبینید که دکمه درخواست استفاده Trial فعال شده.
روی دکمه کلیک کنید تا یه لایسنس 30 روزه آزمایشی بگیرید![]()
سلام.قسمت آخرش رو متوجه نشدم؛باید بزنم Active Trial (گزینه ی دوم) تا یه اکانت 30 روزه تریال بهم بده؟اونی که هنگام نصب بهم داده رو پاک کنم یعنی و سپس این مراحل رو طی کنم؟
و یه سوال دیگه؛از کجا بفهمم داره درست کار میکنه؟اون شمارش گر 30 روزه یعنی باید هر چند روزی که بگذره 30 روز بمونه؟یا اینکه به 0 رسید دوباره از 30 شروع میشه؟و اینکه چه راهی هست بفهمم که داره درست کار میکنه(یعنی یه راه دیگه تا اینکه منتظر بمونم و ساعت 12 بشه!)
ممنونم ازتون...
واقعا اگه کار کنه که من تا ابد مدیونتم...!(البته بعد از خرید لپ تاپ جدید حتما لایسنس اورجینالش رو میخرم؛ولی رو این لپ تاپ فعلا میخوام از همین روش استفاده کنم)
بله همون دکمه که اولین بار کسپر رو روی سیستم نصب کردید و 30 روز بهتون اجازه استفاده رایگان داد.
نیازی نیست کاری با قبلی انجام بدید. خود ابزار هرچی از قبل هست پاک میکنه.
هیچ دستکاری نمیکنه. خیلی معمولی هر روز یکی از روز های باقی ماده کم میشه. شما اکتیو کن نیازی نیست تا 12 بشینی
لایسنس مستقیم از سرور کسپر گرفته میشه و تقلبی نیست که ببینی کار میکنه یا نه( مثل نود 32 نیست کهسریال لو رفته باشه و 15 روز به جای 30 روز کار بده
)
Kaspersky AntiVirus/Kaspersky Internet Security
مرسی رفیق....
امتحان میکنم و خبرش رو بهت میدم حتما...
فقط یه چیز رو متوجه نشدم؛اون 30 روزی که به ما داده میشه به عنوان مدت تریال؛از اون تایمر 30 روزه؛هر روز یه روز کم میشه؟؟؟اگه اینطور باشه؛وقتی به 0 برسه چی میشه؟
یا اینکه تریال ریست کاری میکنه که اون عدد 30 تو تایمر تغییر نکنه؟
راستی دوست عزیز
برای استفاده از تریال ریست؛قبل از انجام اون مراحلی که توضیح دادین؛باید اینترنت رو قطع کنم یا وصل باشه اینترنت؟
برای گرفتن لایسنس باید وصل باشه فقط اون مراحل بستن کسپر رو باید دقیق انجام بدید.
هر 30 روز یه بار شما این کار رو انجام بده.
یعنی هر 30 روز یک بار تمدید میکنی![]()
سلام.
دوستان من نمیتونم از کلید های ارایه شده استفاده کنم و وقتی از کد ... 1111X استفاده میکنم، صفحه مربوط به وارد کردن کلید ظاهر نمیشه. از KIS 2014 استفاده میکنم.
مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)