آره کمال بازیهات توپه رو مال منم همش اجرا شد گوشیم K700
آره کمال بازیهات توپه رو مال منم همش اجرا شد گوشیم K700
نوشته شده توسط kamal_iut
وااااااااااااايييييي!!!! دستت درد نكنه كمال جوووووووون!خيلي دنبال اين بازي ميگشتم. تو تاپيك بازي هاي درخواستي هم ازت خواسته بودمش.حالا خدا كنه گوشيم جواب بده.6600 هست.آخه من هيچوقت نتونستم از اين مبدل سگا استفاده كنم! بلدش نيستم![]()
![]()
![]()
كمال جون .نشد!!!![]()
من مبدل سگا رو نصب كردم. فايل بازي رو هم ريختم رو گوشيم.وقتي با zipman بازش ميكنه يه فايل bin داره،وقتي اونو ميزنم ميگه:not enough memory to perform operation.delet some data first!!!
من مموريم 512 هست. خيلي هم جاي خالي دارم.چرا اينو ميگه؟چي كار بايد بكنم.لطف ميكني راهنماييم كني.![]()
blackhero حان
اولا که چرا شما فایل zip رو روی کامپیوتر باز نمیکنید؟
ثانیا. مطمئنی که فایل بازی رو روی مموری کارتت ریختی نه phone memory ایت؟
ببین. اول فایل بازی رو از حالت zip درش بیار(روی کامپیوتر) حالا این فایل bin رو بریزش توی درایو e. حالا با اون برنامه بازش کن
اگه این کارا رو کردی و نشد بیا بگو تا ببینم مشکل از کجاست
BLAckheroجان
وقتي كه زيپ من اون پيغام رو ميده يعني بايد به اندازه حجمه اون فايل تو فون مموريت جا باز كني تا زيپمن بتونه اون فايل رو بخونه
و ربطي هم به اينكه اون بازي رو كجا ريختي نداره (آقا كمال ببخشيد) چون زيپ من مستقيما از حافظه ي فون مموري استفاده ميكند
اميدوارم منظورم و فهميده باشي![]()
Last edited by علی رضا مجیدی; 18-09-2006 at 21:43.
كمال جون. يكي ازمشكلاتم حل شد. فايل رو از حالت زيپ در آوردم(تو كامپيوتر) بعد ريختمش رو گوشيم. الان يه فايل bin تو inbox مسجهامه. مسجهام هم روي مموريه .برنامه "پيكو درايو" هم نصبه.از قسمت "لود رم" اين فايل bin رو بايد پيدا كنم؟ هر چي ميگردم نيست.روي e بايد بگردم ديگه؟ ولي نيست. يعني در واقع نميره تو قسمت "اس ام اس هام!"نوشته شده توسط kamal_iut
آقا مجيد از شما هم ممنون كه دارين كمك ميكنيد.![]()
نوشته شده توسط blackhero
برنامه FExplorer رو داری؟
بیا عزیز...با این برو E شاید فایل مورد نظرتو پیدا کنی...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط Joseph_destroy_evil
سلام جوزف جان .خوبي؟! من اين برنامه رو دارم اما ميدوني مشكل چيه؟! فايل بازي الان توي inbox مسيجهام هست. با picodrive نمي تونم پيداش كنم. بايد جا به جاش كنم؟! جاي ديگه بايد بريزمش؟ كجا؟ چه طوري؟![]()
![]()
خواهشا اینجا دیگه این بحث رو دنبال نکن. بیا توی تاپیک مشکلات در رابطه...
همه دوستان مشکلاتشونو اونجا مطرح کنند. اینجا دیگه به هیچ کس جواب نمیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)