شما باید قدیمی ترین آپدیت تا چدید ترین رو نصب کیند (به ترتیب)، و هرکدوم اشکالات قلبی رو برطرق میکنه ، چیز های اضافه شده و بهینه شده در آپیدت ها معمولا در فایلی با این نام ها Changes, What's New, Change Log میتونید ببینید.
شما باید قدیمی ترین آپدیت تا چدید ترین رو نصب کیند (به ترتیب)، و هرکدوم اشکالات قلبی رو برطرق میکنه ، چیز های اضافه شده و بهینه شده در آپیدت ها معمولا در فایلی با این نام ها Changes, What's New, Change Log میتونید ببینید.
حل شد ............
Last edited by GOLDFINCH; 09-07-2013 at 12:00.
حل شد ............
Last edited by GOLDFINCH; 09-07-2013 at 11:59.
سلام به همه ! شنیدم که بعضی ها در نصب و مخصوصا اجرای بازی Crysis 3 مشکل دارن. امروز فیلمی ساخت خودم گذاشتم که مطمعنا با اون میتونین بازی رو اجرا کنید. توجه:این مراحل برای بعد از نصب هر 4 DVD هستش یعنی اول هر 4 DVD رو نصب کنید بعد این فیلمو نگاه کنید. اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم.
هر سوالی داشتین پیام بدین و اگر نصب و اجرای بازی ای رو بلد نبودید پیام بدین.![]()
هیچکدوم از این کرک ها برای من کار نمیکنه کرک فیکس 2 رو هم نصب کردم بازهم سر چک پوینت اول که میرسه میپره بیرون از بازی دیگه خستم کرده واقعا یکی کمکم کنه![]()
سلام من مرحله 2 بازی هستم که توی جنگل هست و باید سلاج پیدا کنه سلاح رو پیدا میکنم ولی هیچی گلوله نداره و لود نمیکنه چیکار کنم>>>؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم که بیخیال بازی شدم اخر وقتی نفهمیدم باید چی کار کنم...
سلام
بازی من اولش بالا میاد
در شروع اولین دموی بازی قطع شده و میپره بیرون با این ارور
ضمنا اجازه ساخت پروفایل بهم نمیده
پیغام میده با ارور مواجه شده و بایستی یه نام دیگری انتخاب کنم
نامهای متعددی انتخاب کردم بازم نشد
در نتیجه موقع وارد شدن به اولین مرحله این ارور را داد :
![]()
با run as administrator مشکل حل گردید
اقا مرحله سه که میخوام برم گیر میکنه،اولش فیلم نشون میده بعد که skip میکنم که شروع بشه نمیاد،
کسی داشت همچین مشکلی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)